دوستان لطفا به برندهای مورد علاقه !!! دوستان دیگه توهین نکنید!
ممنون
Printable View
دوستان لطفا به برندهای مورد علاقه !!! دوستان دیگه توهین نکنید!
ممنون
اتفاقا همین حرف رو نمایندگی پاناسونیک به من زدند،من حتی واسه یه چیز ساده 1ماه تحقیق میکنم بعد خرید میکنم،تمام وسایل برقی رو هم تو ناز و نعمت نگهداری میکنم،ولی بعد از این اتفاقات دیگه رابطه خوبی با این برند ندارم،حالا هم واسه خرید تلفن بی سیم خداییش میترسم سراغ پاناسونیک برم با این که میدونم تو بازار تلفن ،حرف اول رو میزنه،میخوام زیمنس بخرم:11::11::11:نقل قول:
---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:50 PM ----------
اون دوربین که ساخت ژاپن بود(به پیشنهاد مجله نوآور خربدم)،تلفن ها هم ساخت مالزی،3تاش هم تو زمان خودش از بهترین ها بودنقل قول:
رفقا، من این کابل HDMI 1.4 رو وصل کردم به تی وی ولی صدا از تی وی برنگشت، تنظیمات خاصی داره؟ یا اینکه اتوماتیک باید انجام بشود؟
با سپاس.
برای اینکه بتونی از قابلیت ARC استفاده کنی باید سینمای خانگی یا AV رسیوری که داری هم قابلیت ARC رو داشته باشه اگه داره ولی فعال نمیشه به دفترچه راهنما مراجعه کن و ببین چطوری فعال میشه.
نقل قول:
سلام
توی ستاپ 608 یه جا داره برا فعال کردن ( من دیدم )
کابله رو از کجا گرفتی ؟ چند؟
کجاش بود دقیقن؟ یادت میاد؟
تو جعبه ی کارت گرافیکم بود.
با سلام تفاوت v20 با vt20 چیه؟
و واقعا این همه اختلاف قیمت ارزش داره یا نه ؟
با تشکر
کلا تلویزیون های همه ی برند ها رو نگاه کردم از 50 اینچ به بعد پیکسل توشون بیداد میکنه. مثل تابلو اعلانات تو خیابون تصویر زشت میشه. دون دون منظورمه. مشکل دوری و نزدیکی هم نیست مشکل خط هاییه که وسط تصویر میفته.نقل قول:
الان تو بازار تصویر بهتر از 1080 هست کلا؟
دوستان سلام من هم بلاخره يك 50 v20r گرفتم البته با استفاده از تجارب شما دوستان عزيز ممنونم ازراهنمايي همتون كيفيتش بااستفاده ازكابل hdmi خيلي عاليه ولي در شبكه هاي انا لوگ مثل ايران و ر-س-ي- معموليه حالا ميخوام بدونم اگه ر-س-ي-و-ر-اچ دي بگيرم شبكه ها ي ما-ه -و-ا-ر-رو ميتونم باكيفيت بهتري نسبت به كابل كامپوننت دريافت كنم رو شبكه هاي ايران چي فرقي ميكنه چه كاري كنم كه ازنهايت كيفيت اين تي وي استفاده كنم
سلام امروز قیمت V20 با ابعاد 42 اینچ توی فروشگاه چاره 1.730.000 تومن بود و قیمت U20 تو فروشگاه سر کوچه مون 1.050.000 که حدود 700 هزار تومن اختلاف قیمت دارند.
به نظر شما این تفاوت قیمت ارزش پرداخت رو داره ؟ کلا چه چیزی باعث این تفاوت میشه؟؟
( لطفا یه کم کلی تر توضیح بدید چون ما سوادمون نمی رسه )