دوستان چجوری میشه خروجی هدفون از این تلویزیون گرفت ؟LM66100نقل قول:
Printable View
دوستان چجوری میشه خروجی هدفون از این تلویزیون گرفت ؟LM66100نقل قول:
سلام دوستان
من بالاخره بعد از کلی تحقيق امروز مدل 47lm76100 رو خریدم و همین امروز هم نصاب برای نصب اومد اما متاسفانه به 12 پیکسل سوخته برخوردم نصاب هم از پیکسل ها عکس گرفت و گفت از شرکت برای بررسی میان
البته من به این حرف اکتفا نکردم و شخصا با شرکت تماس گرفتم که اعلام کردند مشکل من ثبت شده و پیگیری خواهد شد حالا سوال من از دوستان اینه که:
آیا کسی اینجا هست که مشکل مشابه ای رو تجربه کرده باشه و اینکه چه نتیجه ای گرفته؟
چقدر زمان میبره تا به مشکلات اینچنینی رسیدگی بشه؟
نصاب به من گفت از تلوزیون استفاده کنید تا میان برای بررسی البته از اپراتور گلدایران هم سوال کردم اول گفت استفاده نکنید بعد که گفتم نصاب گفته اشکال نداره گفت خب استفاده کنید حالا موندم استفاده بکنم تا میان یا نه
اینم از شرح حال و شانس ما در خرید تلوزیون بعد از اینهمه تحقيق و جستجو
توی بار ضربه خورده.خوبیش اینه فهمیدید.پیگیر ش باشنقل قول:
از یه طرف بد شانسی آوردی که پنل 12 تا پیکسل سوخته داشته و از طرفی هم شانس آوردی چون اگه 2-3 تا بود عوض نمی کردن. فقط حواست باشه تا جایی که بتونی باهاشون یه جوری صحبت کن که کلا تلوزیونت رو عوض کنن نه پنل خالی رو.نقل قول:
اتفاقا 47 اینچ تلوزیون رو بسته بودن پشت موتور ارسال کرده بودند :n29:نقل قول:
پنل رو عوض میکنن... اصلا و ابدا تعویض تو کارشون نیست... حداقل 2 ماه هم طول میکشهنقل قول:
منم 76100 داشتم بعد 1 ماه خط های تیره افقی افتاد تو صفحش... اومدن عکس گرفتن بعد 2 ماه تعویض کردن چون قطعه major هستش
استفاده کن مشکلی نداره
تعویض پنل هم خیلی آسونه. تقریبا کل تلویزیون پنلشه. 2 تا برد فعلی تلویزیون شما رو میزارن رو پنل جدید و تمام. تو خونه هم عوض میکنن 5 دقیقه طول میکشه
دوستان لطفا سوال صفحه قبل منم جواب بدین
پارسال برای یکی از آشناهای ما پنلش خراب شد و قطعه یدکی نداشتند و یه کم معطل کردند ولی نهایتا با یه نو تعویضش کردند و گارانتی جدیدش هم از روز تعویض شد!نقل قول:
ادامه گزارش: :n01:
امروز از گلدیران تماس گرفتن که میان تلوزیون رو ببرن و پانلش رو عوض میکنند اما من زیر بار نرفتم و گفتم حتما باید کلش عوض بشه
حالا قرار شد دوباره زنگ بزنه
(جدا چه بر سر این سرزمین اومده؟!!!)
کاره خوبی کردی.اصلا کوتاه نیا.گلدایران روی هر تلوزیون 47 نزدیک 1 میلیون بابت گارانتی میکشهنقل قول: