بخدا اخرش همینقدر هست.به خاطر همین موندم چیکار کنم؟و انتخابم چی باشهنقل قول:
Printable View
بخدا اخرش همینقدر هست.به خاطر همین موندم چیکار کنم؟و انتخابم چی باشهنقل قول:
همون پارس خوبه داداش نگران نباش و عجله هم نکن بگرد یک ترو تمیز پیدا کن . گزینه های دیگه هم هست ها مثل 405 و ریو باز این پولت میشه توی اینها به مدل های بالاتر و تمیز تر فکر کردنقل قول:
آقا با 21تومن میشه پارس خوب پیدا کرد؟
مدل چند گیر میاد تمیز؟
خیر ، این قیمت مدل 84 پیدا میشه و خریدنش توصیه نمیشه .نقل قول:
پارس خوب اگر بخواید حد اقل باید 26 در نظر بگیرید (که اون موقع هم باید حواستون جمع باشه تا ماشین خوب و سالم باشه و نهایتش هم مدل 88 میشه خرید با 26م)
دوستان سلام
لطفن نظرات خودتون رو درباره ی جک توجوی سدان با موتور 1300 بفرمایید ، ماشینی هست که ارزش خریدن داشته باشه و به خصوص موتورش در مناطق گرمسیر که باید کولر مرتب کار کنه مشکلی نداره ؟ ممنون از توجه همه ی عزیزان
توجوی خودروی گمنام با بورس خرید و فروش خیلی ضعیفنقل قول:
تازه برای مناطق گرمسیر با گرفتن کولر دائمی اصلا نمیشه در طولانی مدت روش حساب کرد.
به نظر من سمته چیتی های معروف تر یا خودروهای ایرانی بری بهتره
چرا ماشین ایرانی نه؟؟؟؟؟نقل قول:
تنها برند چینی که شاید روزی بخرم جیلی هست اونم امگراند 7 اتومات یا شاسی بلندش رو
--------------------------------
▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀
دوست عزیز تنها ماشین ایرانی که دوست دارم سمند سورن داشبورد سوناتاییه ، اونم صفر باشه اما من بعد ار کلی تحقیق بین چند تا ماشین موندمنقل قول:
1- سمند سورن صفر کیلومتر
2- لیفان 620 با موتور 1800 مدل 91
3- ولکس c30 دنده ای مدل 91
و جک توجوی رو به تازگی آشنا شدم و از شما عزیزان پرسیدم که در ظاهر ماشبن خوبی نیست ، از پژو خوشم نمیاد ، از بس که قیافش کهنه و تکراری شده تو ایران ، البته فقط تو ایران ، منطقه ی آزاد آبادان انواع پژوهای فرانسوی میاره که واقعن زیبا هستن . حالا با توجه به انتخابهای بالا و مقدار پولی که دارم ودرنهایت 40 میلیون میتونم بابت ماشین هزینه کنم موندم کدوم رو بخرم؟حدود دو یا نهایت سه هفته ی آینده اقدام به خرید میکنم و نمیخوام خریدی عجولانه باشه به همین خاطر دارم با تحقیق و بررسی اقدام میکنم و امیدوارم شما عزیزان با دلایل قوی یکی از سه انتخاب مرا مورد تایید قرار دهید ، در ضمن شیک بودن ماشین و به قول خودمون با کلاس بودنش برام مهمه ، فکر افت قیمت و این چیزها نیستم فقط ماشین خوبی باشه
باز هم سپاس از توجه همه ی شما دوستان و عزیزان
باتوجه به مواردی که فرمودی بهترین انتخابت لیفان 620 مدل 92 هست. ماشین چینی رو باید کارکرده خرید که افت قیمتشو کرده باشهنقل قول:
--------------------------------
▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀
من که هر چه گشتم لیفان مدل 92 زیر 40 میلیون پیدا نکردم به نظر شما برای مدل 92 قیمت حدود 41 میلیون گرون نیست ؟ یا من اشتباه میکنم و قیمتش همینه ؟ ولی مدل 91 تا 34 میلیون هم هست و با 36 میلیون مدل 91 در حد نو گیر اومده ، نظر شما چیه دوست عزیز ؟نقل قول: