بله دقیقاً مطمئن هستم با نام طرح گارانتی نارنجی از 10 آبان تا دهم دی ماه کلیه پکیج های فرولی با گارنتی 4 ساله فروخته میشن. میتونید با واحد فروش فرولی تماس بگیرید.66659571-021
نقل قول:
Printable View
بله دقیقاً مطمئن هستم با نام طرح گارانتی نارنجی از 10 آبان تا دهم دی ماه کلیه پکیج های فرولی با گارنتی 4 ساله فروخته میشن. میتونید با واحد فروش فرولی تماس بگیرید.66659571-021
نقل قول:
کدوم شهر زندگی میکنید.
نقل قول:
همدان .....نقل قول:
متاسفانه فروشنده میخواد از محصولات قبلی موجودی که در مغازه داره به شما بفروشه.و از این پکیج های با طرح گارانتی نارنجی تو مغازه نداره.نقل قول:
برای اینکه مطمئن بشبد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستان کسی من را راهنمایی نمیکنه؟نقل قول:
احتمال زیاد تعمیرکار فشار گاز را از روی خود شیر گاز کم کرده و برای همین دما خیلی بالا نمیره.باید با خودش تماس بگیرید و مشکل را با ایشون در میون بذارید.تا اگر لازمه بیاد و فشار گاز را افزایش بده.
بعد از تعویض شیر رادیاتور حتماً باید رادیاتور ها رو دوباره هواگیری کنید.نقل قول:
سلام
من 1 پکیج دیواری بوتان calda venezia دارم که از همون روز اول 1 مشکلی داشت:
میدونیم که شیر برقی مودولار گاز ورودی در این مدل 2 تا بوبین تحریک داره.
یکی برای شعله ی کم یا به عبارتی شعله ی ملایم طولانی مدت.
دومی هم برای ایجاد شعله ی شدید ثانیه های اول زمان روشن شدن و همچنین جبران حرارتی زمانی که بدلیل تغییر در میزان آب عبوری از پکیج ، به شعله ی بیشتری نسبت به حالت اول نیاز هست.
مشکل اینه:
وقتی شیر آب گرم بازه ، دستگاه نمیتونه بوبین دوم شیربرقی (شعله ی مناسب برای حفظ دمای آب خروجی در دمای تنظیم شده) رو درست کنترل کنه و شعله نوسان دار شدیدی رو ایجاد میکنه و بدلیل افزایش ناگهانی دمای آب ، فرمان خاموش شدن شعله صادر میشه و تا زمانی که شیر آب بازه متناوبا این سیکل تکرار میشه و آب هم ولرم و داغ میشه!
ممنون میشم اگه در خصوص رفع این عیب راهنماییم کنید
یعنی در حالت آبگرم شعله با تمام توان روشن میشه و دما بالا میره؟
فشار آب چطوره؟نقل قول:
فشار آب مناسبه
در ابتدای زمان روشن شدن برای چند لحظه شعله شدیده و بعد کم میشه ولی مجددا بعد از 4~5 ثانیه شعله نوسان پیدا میکنه و بصورت نامنظم کم و زیاد میشه (در تمام طول این مدت فشار آب و خروجی آب از شیر ثابته) تا اینکه دمای آب به حدی میرسه که صدای جوشیدن آب از داخل پکیج میاد (شعله بیش از حد مورد نیاز) و سیستم محافظ خاموشش میکنه!
لازم به ذکره بصورت آزمایشی برد کنترلیش رو با 1 دستگاه سالم عوض کردم اما مورد برطرف نشد.
باتشکر از توجهتون