[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این به نظر رام خوبی میاد.نصب کردم . خبرشو میدم
این به نظر رام خوبی میاد.نصب کردم . خبرشو میدم
خوبی اول: رام سبکه و برخی از برنامه ها رو نداره.
تبصره : S note نداره ،به جاش G note داره.شبیه همونه
تبصره 2 : مولتی ویندو نداره
تبصره 3 : کلا هیچ نرم افزاری جز تبصره 1 نداره :دی
خوبی دوم : خیلی روونه و مصرف باتریش خوبه. مثلا الان از شارژ کشیدم . 5دقیقه دارم باهاش ور میرم هنوز رو 100هست.
خوبی سوم : فورس کلوزاش خیلی کمه . خیلی کم! مثلا یک بار تو آسفالت 7 FC داد که اونم فقط یک بار بود
دیگه موردی نیست:دی
من کلا چون نیازی به اپلیکیشن های نوت ندارم،نبودش برام مهم نیست
اساسی ترین مشکلی که داره،خیلی هم اساسیه. فیلم برداری نداره!lol
همگی منصرف شدید =))
ویرایش 2:
ورژن جدیدش تو یک تاپیک جدید بود که ندیدم!
اونو الان نصب کردم.
باگ فیلم برداری نداره.
این تاپیک داره میره صفحه دوم و هنوزم جلی بین اصلی نیومده .. اخه این چه وضعشه؟ :n21:
دوستان من براى گوشى pattern seciurity گزاشتم ولى حالا ميخوام غي فعالش کنم نميشه. ميگه ادمين اجازه نميده. همچنين براي چيز پى ان رمز گزاشته بودم فراموش کردم نمى دونم چيکار کنم.
تو بخش امنيت يه جا رفتم ميگه گوشى بايد به شارژر وصل باشه و بيشتر از 80 درصد شارژ داشته باشه. من صد در صد هم مى کنم ولى اتفاقى نميوفته.
لطفا منو راهنمايى کنيد.ممنون
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
ویرایش شد.
از چیز پی ان استفاده نمیکنم . که کمکت کنم ولی برای پسوردی که گذاشتی همچین ارور تا حالا برای من نداده من جات باشم روتش میکنم شاید گوشیت روت نیست اگه هم روت هست به نظر من که تنها راهش فلش زدن دوباره و فول وایپ هستش :n07:نقل قول:
من نتونستم تو ویندوز 8 فلش کنم کسی میتونه بگه چطوری میشه این کارو کرد ؟ همه درایو ها شو نصب میکنم ولی بعد از اتصال کابل دکمه استارت روشن نمیشه و خاموشه ... :n03:
من برای اولین بار خواستم از چیز پی ان استفاده کنم کسی میتونه تنظیماتش چطوریه ؟ چون من سرور رو میدم بهش . یوزر و پسورد هم میدم ولی unsucceccful میدده ... تنظیمات خاصی داره؟ :n29:
اینجا آموزشش هست.نقل قول:
نمیدونم چرا کانکنت نمیشه هرکاری میکنم ... من سرور رو میدم بهش pptp رو هم انتخاب میکنم یوزر و پسورد هم میدم ناموفق میزنه کار خاص دیگه ای باید انجام بدم ؟ :n13: