p30worldنقل قول:
باتون تشکر نداره
=
مرسی
Printable View
p30worldنقل قول:
باتون تشکر نداره
=
مرسی
آخی هنوز کلاغه یا طوطی شده؟
pillx جان همین ارسنال با این جوونهاش تا چند سال دیگه قدرت برتر فوتبال باشگاهی اروپا خواهد شد!!شما فکر میکند رونالدینیو تا کی میتونه بازی کنه؟؟؟؟یا مثلا بازیکنان پیر ا ث میلان تا کی میتونند بازی کنند؟؟؟ارسنال یک تیم جوونه و اگه بتونه بازیکنان خودش رو در چند سال اینده حفظ کنه مطمئن باشید تیم برتر اروپا خواهد شد!
نمیدونم چرا جدیدا دوستان به رونالدینهو گیر میدننقل قول:
رونالدینیو تا کی میتونه بازی کنه
فکر کنم جای شما رو تنگ کرده باشه
یک بنده خدائی در کمال ناباوری در بخش نرم افزار رونالدینهو رو با نرم افزار مقایسه کرد
جای تاسف هم داره دیگه
ذات ایرانی بودن همین است
علی دائی + آقای گل جهان = فوش ناموس تو ورزشگاها :13:
به قول يكي از كارشناسان فوتبال قطبي هنوز به ديوار سفت نخورده تا بفهميم ميتونه تيمش رو جمع كنه يا نه .
جيگر اين افشين قطبي رو . خيلي بامزه ست :31:
سازمانداريش خيلي خوبه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حد اقل تا الان
این جالبتر بودنقل قول:
در بخش نرم افزار رونالدینهو رو با نرم افزار مقایسه کرد
الان همشون ضرر میکنن ارسنال امسال در نبود انری هیچی نمی شه
قطبی تنها مربی ای هست که با تمام اصول، قواعد و نکات روز فوتبال دنیا آشنا هست.
اما مربیان ایرانی...:
1. امیر قلعه نویی: عوض کردن سیستم در چهار بازی پیاپی و استفاده از سیستم سه دفاعه (خصوصا 2-5-3) که اصلا موضوع جالبی برای یک مربی امروزی نیست.
2. علی پروین: اگر با فوتبال روز آشنا بود، پرسپولیس مجبور به آوردن آری هان نمی شد!
3. علی دایی: در بازیهای لیگ اصلا جالب ظاهر نشد و به اصطلاح "قدرتمندانه" قهرمان نشد.
4. لوکا بوناچیچ: از کرواتها چیزی بیش از این را نمی توان انتظار داشت. به نظر من اگر او مربی تیم ملی ایران هم شود، ما کار بزرگتری نسبت به برانکو و ایوکا اوسیم (در ژاپن) انجام نخواهیم داد: سوم یا چهارم شدن!
5. ناصر حجازی: بزرگترین مشکل او، نقطه قوت قطبی است. فوتبال بسیار کلاسیک و تهاجمی ای بازی می کند و تیمش اصلا کاری با دفاع ندارد. خیلیها مشکل اصلی و علت ناکامی تیمهای فرگوسن و حجازی را یکی می دانند!
6. بقیه مربیان هم در سطح ملی چندان درخشان نبوده اند، چه رسد به سطح جهانی... .
;)
با همه احترامي كه براي پروين دارم ولي اين ادم اوت اف ديت هستش و كاملا سنتي عملي ميكنه . قدر قطبي رو بدونين پرسپليسيها .....