مايليكهن: چرا من را مربي پرسپوليس نميكنند
من همان مربياي هستم كه فوتبال ايران 15 سال اثراتش را از حضورم در تيم ملي ديد و مجيدي و مهدوي كيا هنوز از آن تيم باقي ماندهاند
سايت گل ـ عجيبترين اظهار نظر امروز در مصاحبه محمد مايليكهن با ايسنا مستتر شده است جايي كه سرمربي سابق تيم ملي با انتقاد از كليه چهرههاي فوتبالي و غيرفوتبال خودش را شايستهترين گزينه براي هدايت اين تيم معرفي ميكند!
مايليكهن كه در تيمهاي مختلفي در ايران مربيگري كرده هدايت تيم اميد را در دست داشته و سرمربي تيم ملي نيز بوده است حالا با شغلي چشم دارد كه چندينبار نزديك به حضور در آن بوده اما در نهايت شرايط اتفاق ديگري را برايش رقم زده است.
مايلي در پستهاي فني، مربي و بازيكن در پرسپوليس حضور داشته و يكبار هم به عنوان عضو هيئت مديره انتخاب شده است. با اين حال بعد از دو سال و نيم كار در سايپا و كسب نتايج درخشان! ظاهرا او فراموش كرده كه كارنامه مربيگرياش آنقدر نقطه سياه دارد كه حضورش در پرسپوليس قطعا منطقي به نظر نرسد. با اين حال او اعتماد به نفس سرمربيگري پرسپوليس را دارد و البته ارتباطاتش را چيزي كه هميشه سعي كرده خود را از آن مبرا كند.
جملات مايليكهن را درباره شايستگيهاي حضور در پرسپوليس بخوانيد و نتيجه نهايي را خودتان بگيريد:
به اعتقاد من پرسپوليس نياز به خانه تكاني شديد دارد. امسال كه بر خلاف سال گذشته جام حذفي اهميت پيدا كرده است، پرسپوليس كنار رفته است. به اعتقاد من هنوز در كنار پرسپوليس افرادي هستند كه بيشترين لطمه را به اين تيم ميزنند اما به هر حال آنها مهره مار داشتهاند و هميشه با پرسپوليس بودهاند اما براي خود شما جاي تعجب ندارد كه چرا تا به حال مربيگري در پرسپوليس را به مايلي كهن پيشنهاد نكردهاند؟ من همان مربياي هستم كه فوتبال ايران 15 سال اثراتش را از حضورم در تيم ملي ديد و مجيدي و مهدوي كيا هنوز از آن تيم باقي ماندهاند و بعد از آقاي پروين با 14 سال به عنوان بازيکن و شش سال به عنوان مربي حضور متداوم، بيشترين حضور را در پرسپوليس داشتهام.