چشم ...نقل قول:
بابا آخه هنوز کسی بازی رو نگرفته که بخواد سیو هاشو به شما بده
شما حداقل باید تا فردا عصر صبر کنی تا یکی بخره و سریع برسه به مرحله مورد نظر
تازه بعدشم بتونه اون مرحله رو رد کنه
کمی صبر پیشه کن عزیز دل برادر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا چرا اینجوری می گید .. ادم غریبه باشه می ترسه ..شهر ما توی پاساژ همه از یه هفته قبل تبلیغ و پوستر زدن به درو دیوار پاساژ ..تازه پاساژ دقیقا توی مرکز شهره... همه هم دارن هم نسخه 360 هم PC ...نقل قول:
با هزار دردسر ! آخر قرار شد یکی شب بریم مغازش بهمون بده .
رفتیم مغازه یارو ساعت 11 شب با عملیات راپل پرید بالای انباری بعد از نیم ساعت با فریاد الله اکبر بازی رو بیرون آورد ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه جوری شما و بقیه دوستان می گین خرید کردیم ادم یاد مواد فروش های توی پارک می افته :
بازی رو گذاشتم زیر درخت سومی بعد از سطل آشغال برو برش دار پول رو بنداز توی سطل زباله کناریم !!! بی صدا و سریع ...بجنب بچه !!
نه بابا ... حالا یا شهر ما هنوز بی خبرن ( شایدم خیلی کویته !!) یا نزدیک خونه شماها مراکز مبارزه با جنگ نرم خیلی وجود داره !!! بابا خبری نیست ...گندش نکنید بی خودی ...یه بازیه .... .حالا یه چند تا ایرانی هم زدیم ترکوندیم ... چیزی نشده که ...( من خودم چند تا هوایما از ایران انداختم ..ولی دم ایرانیها گرم چه ویراژی می دادن با هواپیما توی آسمون ..کف کردم ...آمریکایی ها رو زمین گیر کرده بودند اونم رو هوا ... !!!)
ولی خدا وکیلی تیکه های ایرانی ها خیلی باحاله ...
صدا گذاریش عالیه .... می گن : ( چیزی از بازی لو نمی ره اوایل باز یهستش ... )
من می رم پایین تو برو بالا ... بکشیدش نامردو ....همین جا تیر بارونشون کنید .... اونجاست .. مراقب باشید ...پناه بگیرید ...
فحش هم تا الان نشنیدم