سلام دوستان
کسی یک راه سود اور برای دو تومن نداره
مثلا بورس یا اوراق مشارکتی یا یک سود درست و حسابی دیگه
که کوتاه مدت باشه
:sq_3:
Printable View
سلام دوستان
که کوتاه مدت باشه
میشه لطفا منو راهنمایی کنید که چه جوری از بانک وام 30میلیونی بگیریم و چقد باید تو بانک پول داشته باشیم که این وام و بهمون بدن و درصد سودش چقدره؟؟
من یه 500 هزار تومان دارم کدوم بانک بذارم خوبه !؟
کدوم سود خوبی میده ؟
من فقط بانک سامان و ملی دارم و سپه !
از موسسه یا بانک ها کدوم؟
نقل قول:
سلام دوستان
که کوتاه مدت باشه
سمت بورس بدون تجربه نرید که ضرر نکنید و اوراق مشارکت هم ممکنه در واریز سود یا باز خرید به مشکل بخوریدنقل قول:
من یه 500 هزار تومان دارم کدوم بانک بذارم خوبه !؟
کدوم سود خوبی میده ؟
من فقط بانک سامان و ملی دارم و سپه !
از موسسه یا بانک ها کدوم؟
و اینکه مشخصه که موسسه بیشتر از بانک سود میده اما بانک به مراتب مطمئن تر هستش و این جمله به این معنی نیستش که همه موسسات مطمئن نیستند اما میشه بینشون از لحاظ اطمینان و امنیت درجه بندی کرد
بین موسسات هم موسسه قوامین خوب بود که بانک شد و مهر و کوثر مناسبه که در حال حاظر سود موسسه کوثر چه روز شمار و چه سالیانه با پرداخت سود ماهانه به نسبت از بقیه موسسات بیشتر هستش که سود روز شمارش 20 % و سود سرمایه گذاری سالانه با پرداخت سود ماهانه 22/5 % هستش
در کل باز هم قبل از سپرده گذاری خودتون تحقیق کنید تا مطمئن تر بشوید .
وقتی شما واریز کننده باشی البته به صورت نقدی از داخل خود شعبه هیچ چیز اهمیت ندارد حتی میتونید اسم و فامیلتون رو هم یه چیز دیگه ای بنویسید و یه امضای دیگه بزنید چون دارید پول واریز میکنید و مهم پول شماست که داره میره و اگر با مشخصات اشتباه این کار کنید و بعدم مشکلی پیش بیاد مثلا پول رو به یه شماره حساب دیگه اشتباهی واریز کنید دیگه نمیتونید ثابت کنید که خودتون بودید چون شما هم دچار دردسر میشویدنقل قول:
کسی که پول به حسابش ریخته شده به صورت نقدی معمولا میدونه اگر واریز از طرف شخص بوده اون شخص کی بوده وگرنه خب جای تعجب داره که چه کسی پول به حسابتون واریز کرده که از روی شماره سند و تاریخ و ساعت سند میشه شعبه واریز کننده رو پیدا کرد و در صورتی که مشخصات اشتباهی باشه اگر از مراجع قضایی نامه داشته باشید میتونید از روی فیلم که دوربین بانک گرفته فرد واریز کننده رو شناسایی کرد وگرنه راه دیگه ای نداره
و معمولا این قضایا زمانی پیش میاد که کسی از حساب شخص دیگری پول برداشت کرده باشه نه واریز !!
دوستان بانکی میشناسین که مثلا الان 13 میلیون بزاریم و بعداز یمدت 2برابرشو وام بده؟ یعنی 26 میلیون وام + 13 میلیون سپرده=39 میلیون!
بانک دی با سند خونه تا 25 تومن میده . در سررسید یک ساله باید کل وامو با سود 26% پرداخت کنی که به نظرم عالیه .نقل قول:
مثلا 25 تومن بگیری 31.5 باید پس بدی . خوبیش اینه نمیخواد ماهانه قسط بدی . سر یکسال کل 31.5 باید پرداخت کنی . ضامن هم نمیخواد . همون سند خونه کفایت میکنه .
_________
موسسه فرشتگان :
هرچی بزاری بعد از 3 ماه 3 برابرشو وام میده اما فک کنم بالای 10 تومن نده کلا . حضوری بپرسی بهتره . بازپرداختشم به دلخواه خودت تا 5 سال میتونی افزایش بدی به جاش نرخ سود هم میره بالاتر .
ارادت...
سلام
دوستان من کارت ملی نگرفتم هنوز حالا میتونم بدون کارت ملی برم عابر بانک بگیرم؟
17 سالمه گفتم شاید نشه ولی امروز دیدم یکی از دوستام متولد 76 عابر داشت
و سوال بعدی اینکه بنظرتون عابر بانک چه بانکی رو بگیرم بهتره؟ چرا؟
در مورد سوال دومتون اطلاع دارم :نقل قول:
به نظر من اگه میخوای شعبه زیاد داشته باشه ملی و ملت /
اگه میخوای واقعا راحت باشی و بی نیاز از رفتن به بانک : اقتصاد نوین .4 ساله دارم کار میکنم باهاش از هر نظر عالیه . خلی از بچه های اینجا میدونن شغل من چیه و چقدر تراکنش دارم . اینترنت بانک داره کیف میکنی . همه چی داره . حتی افتتاح حساب .
سیستماش قطعی نداره . کارمنداش مودبن .
شعبه هاش خلوته .
کارت آنی صادر میکنه . کلا من که بدی ندیدم تو این چندسال .
ارادت...
من بیشتر برام پول میفرستن تا بفرستمنقل قول:
ینی اقتصاد نوین بگیرم بقیه میتونن از هر خودپردازی برام واریز کنن؟؟ یا حتما باید برن اقتصاد نوین؟؟ و همینطور خودم بخوام بفرستم چی؟