برای moborobo باید بری تو ستینگ، بخش developer و usb debugging رو فعال کنی.نقل قول:
دومی هم که مشکل نیست! همه گوشی ها با کابل وصل شه شارژ هم میشه دیگه!
Printable View
برای moborobo باید بری تو ستینگ، بخش developer و usb debugging رو فعال کنی.نقل قول:
دومی هم که مشکل نیست! همه گوشی ها با کابل وصل شه شارژ هم میشه دیگه!
فک نکنم منظور منو فهمیده باشی.به همراه بازی فایل دیتا هست.ولی من خودم 2،3بار بازی دانلود کردم که دیتا داشت ولی دیتاش رو دانلود نکردم و فقط بازی رو ریختم و بدون مشکل بازی اجرا شد!!؟نقل قول:
دیتا بازی چه نقشی داره در اجرای بازی؟
بازی های آندروید به طور کلی در 2 دسته قرار میگیرن:نقل قول:
الف ) بازی های بدون دیتا : این نوع بازی ها بعد از نصب فایل اصلی بازی ( APK ) اجرا میشوند.
ب) بازی های دارای دیتا : این نوع بازی ها علاوه بر فایل APK شامل یه سری اطلاعات دیتا هستند که باید در مسیر مربوطه کپی شوند .. بدون فایل دیتا بازی اجرا نمی شود.
نمی دونستم گوشی با کابل وصل بشه شارز میشه. قبلا نوکیا داشتم اینجوری نبود. فرق این نوع شارژ شدن با شارژ از طریق اداپتور و پریز برق چیه؟ واسه باتری و موبایل ضرر نداره؟ میشه این قابلیت رو غیرفعال هم کرد؟نقل قول:
چه برنامه هایی لازمه همون اول کار رو گوشی بریزم؟هنوز برنامه خاصی نریختم به جز کیبورد.برنامه های فایل منیجر و پخش موزیک و فیلم چیا خوبه؟ آنتی ویروس چطور؟
از طریق آداپتور سریع تر شارژ میشه.. مشکلی نداره.نقل قول:
برنامه هم تو بازار سرچ کن اونی که ستاره بیشتری داره معمولا معروف تر و بهتره.
بازار چیه؟ تو اپلیکشن هاست یا سایته؟نقل قول:
از سایت سافت گذر یا سافت 98 هم میتونی دانلود کنی ....نقل قول:
سافت گذر اکثرا نرم افزارهاش پریمیوم هستند ...
دوستان چطور میشه از شر این ارور App won't run unless you update Google Play services خلاص شد ؟
یه مارکت برای اندروید و جایگزین خوب برای Google Playنقل قول:
از مارکت پلازا استفاده کنید.نقل قول:
جز برنامه های برای آپدیت میاد.
خوب متوجه نشدم(تازه واردم به اندروید) :نقل قول:
الآن فقط مارکت پلازا رو نصب کنم حله یا باید اون اپ ها رو از مارکت پلازا دانلود کنم ؟(اگه باید از اون دانلود کنم ، توش سرچ کردم نداره خیلیاشونو)
الآن بین این مارکت های ایرانی کدوم بهتره ؟ بازار ؟ پلازا ؟