32 بیت زیاد براتون خوب نیست چون 3 گیگ از رمتون رو ساپورت میکنهنقل قول:
Printable View
32 بیت زیاد براتون خوب نیست چون 3 گیگ از رمتون رو ساپورت میکنهنقل قول:
یه تجربه
دیشب درحین دستکاری هارد به طور اشتباهی درایو ریکاوری رو پاک کردم.خب البته حجم قابل استفاده حدود 14G بیشتر شد:31:.اما خیلی نگران شدم و فکر کردم که دیگه نمیشه برگردوندش.ولی بعد از ریکاوری کامل از روی DVD ها خوشبختانه درایو ریکاوری برگشت.برای همین هم دوباره پاکش کردم و حالا 14G بیشتر برای استفاده دارم.دوستانی هم که DVD ریکاوری دارند میتونن با خیال راحت از این 14G استفاده کنند.با یه نرم افزار مدیریت هارد از حالت Hidden خارجش کنید و اطلاعاتش رو پاک کنید و به درایو هاتون اضافش کنید.اما توجه داشته باشید که از DVD ها تون نسخه کپی تهیه کنید.:20:
ببین دوست عزیز خرید لپ تاپ تو ایران یه ذره شانسیه، چون باید هر چیزی که تو بازار موجود هست رو بخری نه هر چیزی که دلت میخواد.تمام مدلهای موجود از ASUS تو بازار ایران کیفیت مشابهی دارن.شما هم برو و هرچیزی که گیرت اومد و قیمتش هم خوب بود رو بخر چون میگی هارد و بلوری برات مهم نیست و 1400 هم پول داری پس می تونی که هر مدلی از سری N61 رو که خواستی بخری ،از بابت مدل هم زیاد سخت نگیر همشون عین هم هستند.:46:نقل قول:
نقل قول:
با 64 بيت زياد حال نميكنم همش مشكل نرم افزاري دارم اكثر نرم افزارها بايد 64 بيت باشن تا نصب بشن به همين خاطر دوست دارم 32 بيت بريزم تا راحت بشم از دستش. در ضمن با اين كار سرعت ويندوز هم بالا ميره چون هرچي نرم افزار اضافه ايسوس اضافه كرده پاك ميشه و سيستم 1 نفسي ميكشه
چه کاریه؟ تمام نرم افزارای که باهاش مشکل داری رو تنها بایک راست کلیک کردن روی فایل اجرایی برنامه و انتخاب compatibility ویندوز xp با ویستا . یا هر چیزی که خواستی رو انتخاب کنی .... کی میره این همه راهو؟ با هر نرم افزاری هم که مشکل داری میتونی پاکشون کنی دیگه...... :46:نقل قول:
من بجز آنتی ویروس با هیچ برنامه ای با 64 بیت مشکل نداشتم.نقل قول:
خوب برنامه های ایسوس رو پاک کن خودت. 32 بیت بریزی فکر میکنم پشیمون بشی
نقل قول:
ممنون از راهنماييت
---------- Post added at 07:15 PM ---------- Previous post was at 07:14 PM ----------
نقل قول:
حالا كه ضرر نداره فوقش پشيمون ميشم ريكاوري ميكنم برميگردم به 64 بيت . مرسي از راهنماييت
البته دوست عزیز تا حدودی حق با شماست چون استفاده از WIN 64 Bit یه حال دیگه میده، اما 32Bit هم حال و هوای خودشو داره.:46:نقل قول:
درسته نیکویی جان.نقل قول:
منم هرچی توی این نسخه گشتم جایی برای دور هارد پیدا نکردم! ولی نسخه روی کامپیوتر خونم v5.02 بود که توی اون نشون میداد و منم با همین فکر گفتم؛ ولی توی نسخه جدید نشون نمیده!
در هرحال یا از همین نرم افزاری که علی جان گذاشتن یا از نرم افزار CrystalDiskInfo استفاده کن که ریز جزئیات هارد رو نمایش میده:
دانلود نسخه Portable:کد:http://iij.dl.sourceforge.jp/crystaldiskinfo/48500/CrystalDiskInfo3_7_0a-en.exe
هردو با حجم 1MB.کد:http://iij.dl.sourceforge.jp/crystaldiskinfo/48500/CrystalDiskInfo3_7_0a.zip
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی.
بابا این سرعت هارد هم عجب دردسری شده.دوستان از لینک زیر این نسخه اورست رو دانلود کنن در ضمن دور هارد رو هم نشون میده.در ضمن خواهشمندم که دیگه این مطلب دور هارد رو بی خیال بشید.:41:
http://rapidshare.com/files/372945104/EVEREST.Ultimate.Edition.5.50.2100.Final_2b.rar