مگه دست منه گه می گی نامردا !! مگه من که 1مگ گرفتم خیر سرم اصلا هیچ تفاوتی با سرویس قبلی احساس نمی کنم ! شبانه هم که دیشب رو 40 بود تا ولی انگار قطع شده بود صبح هیچی دانلود نکرده بود.نقل قول:
Printable View
مگه دست منه گه می گی نامردا !! مگه من که 1مگ گرفتم خیر سرم اصلا هیچ تفاوتی با سرویس قبلی احساس نمی کنم ! شبانه هم که دیشب رو 40 بود تا ولی انگار قطع شده بود صبح هیچی دانلود نکرده بود.نقل قول:
پس فکر کنم من خیلی خوش شانسم.نقل قول:
چون دیشب بازم سرعتم بالای 200 بود. نزدیک 3 گیگ هم گذاشته بودم که تا ساعت 6 دانلود شده بود.
تماس گرفتید با پشتیبانی که ببینید چرا سرعتتون پایینه؟
چون من دو روز پیش که زنگ زدم، گفتن که قراره دیگه سرعت روزانه و شبانه یکی باشه. و خب الآن برای من همینطوره. حتی شب ها یکم بهتر هم هست!
کسی از دوستان همون 128 قدیمی را داره ؟ سرعت شبانتون چطوره؟ هنوز سرعت شبانتون 16 هستش؟
ممنونم اگه جواب بدید.
اگه دوستی 128 قدیمی داره و سرعت شبانش بیشتر از 16 هست میشه بگه چطوری؟!
یه سوال:
ما نمیتونیم الان سرویس های جدید را بگیریم؟الان 2ماه دیگه مونده برم و با سرویس های جدید عوض کنم!
عشق شبانه رایگان گرفدتم!
آقایون من شبانه ندارم
از من 128 قدیمه و دیشب سرعت حدود 40 بود
---------- Post added at 08:35 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------
یکی از دوستام امروز یه سرویس 128 جدید گرفت که شبانه داشت.بهتره یه زنگ به پشتیبانی بزنینقل قول:
از منم امروز منوی night free اضافه شده....
منم 128 قدیمی رو دارم یک ماه دیگه مونده سرعت شبانه ام از 16 بیشتر نمیشهنقل قول:
---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------
تبریک میگم امشب چک کن ببین سرعت رو چنده به ما هم خبری بدهنقل قول:
یک هفته تا یک ماه باید صبر کرد تا سرویس ها به ثبات درست و حسابی برسن !
سرعت همچنان افتضاح !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان 150 تا سرعت دارمنقل قول: