ممنون
میشه از این مدل ها عکس بزاری
Printable View
ممنون
میشه از این مدل ها عکس بزاری
u\عکس گذاشتم که.تو پست 1459نقل قول:
نه منظورم یه عکس از پشت دستگاه و جلوشه چون هرچی سرچ می کنم پیدا نمی کنمنقل قول:
ویه چیزی بالای دستگاه یه چیزی هست اون چیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آمپلی فایر rs70 مدل 819نقل قول:
آمپلی فایر rs50 مدل 519
آمپلی فایر rs30 مدل 319
یه نگاه به سایت چاره بنداز از پشت آمپلی فایرها عکس داره.
توی عکس اون دستگاهی هم که روی آمپلی فایر هستش دی وی دی پلیر مدل 420 پایونیر.
میشه اون دستگاه رو ورنداشت چون من خودم یه بلوری پلیر دارمنقل قول:
اون دستگاهی هم که روی آمپلی فایر هستش دی وی دی پلیر مدل 420 پایونیر.
بله میتونی برنداری و هزینش رو که فکر کنم حدود 85 تومن باشه واست کم می کنند.نقل قول:
بلاخره یک dvbt از نوع blu Sens به قیمت 105 هزار تومان خریدم. خروجی Hd دارد به همراه کابل HDMI و کابل AV .چون در اینجا خوانده بودم که برخی از این گیرنده ها تله تکس فارسی را پشتیبانی نمی کنند همانجا در مغازه از آن تست گرفتم و درست کار کرد. تمام فایل های تصویری را از روی کول دیسک اجرا می کند حتی Divx و MKV را و برایم جالب بود که از زیر نویس های رایج مانند Srt پشتیبانی می کند و بدون هیچ مشکلی زیرنویس فارسی را اجرا می نماید.record برنامه ریزی شده در زمان مشخص دارد و خلاصه آنکه به نظرم کامل است.تمام فایل های صوتی را اجرا می کند اما فایلهای صوتی با فورمت Flac را اجرا نکرد.
معمولا این جور دستگاهها حتی اگه قابلیت پخش فرمت Flac را داشته باشن، از container این فرمت پشتیبانی نمی کنن، سعی کنین پسوند فایلشو عوض کنین و پسوندهای مرتبط را انتخاب کنین شاید پخش کنه.نقل قول:
فقط 8 کانال از 14 کانال را دریافت میکنم.تغییر جهت انتن هیچ تاثیری نداشت.لطفا راهنمایی کنید.متشکرم
از کدوم شهری؟ بعضی شهرا 8 تا رو میگیره . مثلا من که تو کرج هستم فقط 8تا رو میتونم بگیرمنقل قول: