سلام
من با ورژن آخری کار می کنم و فلش هم یه مقدار بلدم.
---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 06:03 PM ----------
منظورم هم یه صفحه دو بعدیه
Printable View
سلام
من با ورژن آخری کار می کنم و فلش هم یه مقدار بلدم.
---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 06:03 PM ----------
منظورم هم یه صفحه دو بعدیه
سلامنقل قول:
خب اگه فلش بلدی که باید بگم کارت خیلی راحته.:5: باید از Scaleform GFx استفاده کنی. قبل هر کاری یکی دو ساعت وقت بذار این مقاله رو بخون:
برای کار باهاش هر چیزی که می خوای رو تو Flash در میاری، فقط موقع اکسپورت باید تنظیماتی که می گه رو بکنی. وقتی تو UDK ایمپورت کردی می تونی با کیسمت و اسکریپت ازش استفاده کنی. کلا روندش خیلی راحته.کد:http://udn.epicgames.com/Three/Scaleform.html
برای کیسمت هم توی زیر منوی New Action -> GFx UI نود های لازم رو پیدا می کنی.
الان بشینی پاش تا شب اولین UI تو درست کردی.:20:
راستی تو یوتیوب 3 سری آموزشی هست برای Scaleform. یه سریش رسمیه و دو سری دیگه رو افراد دادن. توصیه می کنم تا فردا هر سه رو بگیر ببین. هر کدوم یه نیم ساعت یه ساعته.
فعلا.:8:
غیر از فلش هم چیز دیگه هم هستش.
یعنی چی؟نقل قول:
منظورت روشهای دیگس؟
بله منظورم روش های دیگس.
یه سوال دیگه :
نحوه ساخت map برای بازی چجوریه؟
با تشکر
یه سوال دیگه:
من می خوام کاری بکنم که وقتی دوربین هرجایی که باشه همونجا رندر بشه و باعث بالا رفتن سرعت و کاهش حجم گرافیکی بشه .
چجوری میشه؟
با تشکر
برخلاف موتورهایی که تو این فروم بحث میشه، UDK این مورد رو داره، اونم به صورت پیش فرض.:5: لازم نیست شما کاری انجام بدی. اسمش هم Occlusion هست.نقل قول:
برای تستش هم توی منوی Viewport گزینه ی View Culling/Occlusion رو فعال کن. توی ویو پرت اصلی البته. شاید لازم بشه یکی از ویو پرت های دیگه رو Real-Time کنی تا بهت نشون بده.
یعنی چی ساخت مپ چه جوریه؟ همین الان داری مپ می سازی دیگه.:13:نقل قول:
روش های دیگه هم یکی UI Scenes هست، که هم پیچیده تره و هم تا یه مدت دیگه از UDK حذف میشه. در نتیجه ارزش یاد گیری نداره. زمان یادگیریشم خیلی بیشتر از Scaleform GFx هست.
یه روش دیگه هم استفاده از Hud هست که کاملا با اسکریپت نویسی انجام میشه که خب شما قاعدتا علاقه ای بهش نداری.:20:
فعلا.:8:
اگه بازی مثل جی تی آ رو دیده باشی اون پایین یه مپ داره که داره نشون میده الان کاراکتر کجاست .
من اینو می خوام.
با تشکر
خب به اون که می گن مینی مپ. برا مینی مپ غیر از UI Scenes از بقیه ی روشها می تونی استفاده کنی. مینی مپی که الان تو UDK به صورت نمونه هست، GFx و نمونه ای که تو یکی از چپتر های اون کتاب یاد داده، Hud هست. البته در هر دو صورت باید با کد باهاشون کار کنی، کیسمت جوابگو نیست.نقل قول:
مینی مپی که تو همین Unreal Tournoment هست، همه جور امکانات داره، از Rotate و Move بگیر تا Zoom-In و Zoom-Out. وقتی اسکریپت وارد بشی می تونی از کد های فعلی کمک بگیری.
در هر صورت فعلا بشین پا Scaleform GFx. چه برا این، چه برا UI و چه برا Menu.
تا بعد.:8:
حالا این Unreal Tournoment کجاست؟