چرا این تاپیک مثل قبلا شلوغ نیست
من اون موقع ها خیلی با این تاپیک حال می کردم
امان از درد بی ظرفیتی
(منظورم دقیقا به مدیران سایت بود)
Printable View
چرا این تاپیک مثل قبلا شلوغ نیست
من اون موقع ها خیلی با این تاپیک حال می کردم
امان از درد بی ظرفیتی
(منظورم دقیقا به مدیران سایت بود)
عزیزدل بچه ها اون موقع نیستن دیگه ... اکثرشون پر گشودن... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بروبچ جدیدالورود هم که فاز نمیدن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلیل اینه نه مدیرای سایت ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روز یکشنبه تصمیم گرفتم برای یک کاری به یه شرکت هندی تلفن کنم وبا مدیر فروششون درموردکاری صحبت کنم:(به سبک فیلم نامه ای بخونید):نقل قول:
روز داخلی :مکان
تلفن رو برداشتم ....شماره رو گرفتم........اشغال بود......چندباره گرفتم .......بالاخره راه داد
اونورخط:هالو؟
من:......کمپانی؟
هندیه:یس!!
من :(ترجمه شو میذارم..)از ایران تماس میگیرم از شرکت.......
هندیه:یس
من:با دپارتمان فروش یامدیر فروشتون کاردارم
هندیه:...................هندی بلغورکرد من نفهمیدم چیچی وگویه
من :ریپیت اسلولی پلیز
هندیه:..............بازم هندی بلغورکرد:grrr:
من:اصلا کن یو اسپیک انگلیش؟
هندیه:انگلیش؟نو!!!!!!!
من :(ترجمه)خب لامصب گوشی رو بده به یه پدربیامرزی که اونجا انگلیسی بلد باشه(باکارمندام گفتم عجب خرائی هستن این هندیا یه شرکت به این عریض وطویلی دارن اونوقت تلفنچی شون انگلیسی نوفهمه):weird:
کمی موزیک پشت خطی
صدای نکره ای گفت:هلو
منم خوشحال:هلو ....کن یو اسپیک انگلیش؟...وغیره وغیره
طرف:ya
من :اوکی وری ول.......(دوباره همون حرفارو درمورد کاری که با شرکتشون داشتم بخورد این یکی دادم)وسطاش میگفت :یس
ya
ok
well
واز این جورچیزا خلاصه یه 10دیقه بکوب حرف زدم............
آخرش (با لهجه هندی ولی به انگلیسی بخونیید)
یوماست کال تومارو!!!
من :وای؟
طرف:بی کاز تودی ایز ساندی& کمپانی ایز کلوز!!!:blink:
قیافه ی من :puke: :eh:
اوه یس ساری اوکی آی کال یو تومارو!!!!:wac:
بروبچز شرکت گفتن خب چی شد؟
منم برا اینکه ضایع نشه گفتم هیچی طرف نبودش اینم معاونش بود از چیزی خبر نداشت گفت رئیسش فردا میادش :whistle:
نمردیمو یه سوتی از این ساویس ما شنیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی جالب بود ... ممنون
نقل قول:
روز یکشنبه تصمیم گرفتم برای یک کاری به یه شرکت هندی تلفن کنم وبا مدیر فروششون درموردکاری صحبت کنم:(به سبک فیلم نامه ای بخونید):
روز داخلی :مکان
تلفن رو برداشتم ....شماره رو گرفتم........اشغال بود......چندباره گرفتم .......بالاخره راه داد
اونورخط:هالو؟
من:......کمپانی؟
هندیه:یس!!
من :(ترجمه شو میذارم..)از ایران تماس میگیرم از شرکت.......
هندیه:یس
من:با دپارتمان فروش یامدیر فروشتون کاردارم
هندیه:...................هندی بلغورکرد من نفهمیدم چیچی وگویه
من :ریپیت اسلولی پلیز
هندیه:..............بازم هندی بلغورکرد
من:اصلا کن یو اسپیک انگلیش؟
هندیه:انگلیش؟نو!!!!!!!
من :(ترجمه)خب لامصب گوشی رو بده به یه پدربیامرزی که اونجا انگلیسی بلد باشه(باکارمندام گفتم عجب خرائی هستن این هندیا یه شرکت به این عریض وطویلی دارن اونوقت تلفنچی شون انگلیسی نوفهمه)
کمی موزیک پشت خطی
صدای نکره ای گفت:هلو
منم خوشحال:هلو ....کن یو اسپیک انگلیش؟...وغیره وغیره
طرف:ya
من :اوکی وری ول.......(دوباره همون حرفارو درمورد کاری که با شرکتشون داشتم بخورد این یکی دادم)وسطاش میگفت :یس
ya
ok
well
واز این جورچیزا خلاصه یه 10دیقه بکوب حرف زدم............
آخرش (با لهجه هندی ولی به انگلیسی بخونیید)
یوماست کال تومارو!!!
من :وای؟
طرف:بی کاز تودی ایز ساندی& کمپانی ایز کلوز!!!
قیافه ی من
اوه یس ساری اوکی آی کال یو تومارو!!!!
بروبچز شرکت گفتن خب چی شد؟
منم برا اینکه ضایع نشه گفتم هیچی طرف نبودش اینم معاونش بود از چیزی خبر نداشت گفت رئیسش فردا میادش
خیلی خووووووف بید!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره خداييش ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مرسي saviss سوتي باحالي بيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... انشالله دوستان همكاري كنندندندندند ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوران بچگی ببار که تلفن با بابام کار داشت رفتم بهش گفتم:
بابا! فلانی پای تلفنه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابامم گفت: بگو نیستش. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم به اونکه پشت خط بود گفتم: می گن نیستن! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرف گفت: چی! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم اول اینجوری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد اینجوری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد اینجوری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخرشم اینجوری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شدم. گفتم: مامانم میگن بابام نیستن. اگه کارمهمی دارید پیغام بذارید بهشون بگم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
یه بار یکی از فامیلامون از تهران اومده بود کرمانشاه .یه فرصتی پیش اومد که من و داداشم با اون تنها شدیم . بعد ماشروع کردیم به سر کار گذاشتنش با زبان کردی :sad: :sad: :sad: :sad:
بعد فهمیدیم قبلا" خونشون اینجا بوده و کردی هم بلده:blink: :sad: :sad: :sad:
دیگه خودتون بقیش رو حدس بزنید!!
روزای اولی بود که میرفتم دانشگاه یه روز خواستم برم بوفه تا خرید کنم تابلوشو دیدم نوشته بود بوفه ی مرکزی دانشگاه .
منم سرمو انداختم پایین و رفتم تو اصلا حواسم نبود یدفه دیدم همشون پسرن اما باز رفتم جلو .دیدم پسرا بد جوری دارن بهم نگاه میکنن! آخر یه پسره بهم گفت اشتباهی اومدید بوفه ی خانم ها اون طرفه منم یه پا داشتم دو تا هم قرض گرفتم و ..........
آقا باورکنید این سوتی رو من ندادم .....
القصه.....یکی از این رفقای ما(که به اصطلاح کلی هم ادعای وفیس وافاده ی تحصیلاتو کلاسو این جور چیز ا !!!)رو داره یه روز اومد دفتر......بنده
یه سیگار برداشت و روشن کرد.......
گفتش:فلانی نمیدونم چه گیری افتاده تو کار بیزنسمون با این خارجی ها؟
من:چی شده مگه؟بازدوباره وضع تعرفه گمرکی ها خراب شده؟
رفیق ما:نه........(یه پک عمیق به سیگار (البته مفتی کوفتی!!)زد...دودشم داد هوا!!!)بعد با یه آه عمیق گفت:
میدونی که ما این اواخر از یاهو مسنجر و چت برا بیزنس هامون استفاده میکنیم؟
گفتم:آره......میدونم اینجوری خیلی کمتر هزینه میکنید.....تکست چت میکنید ...وهمزمان با چند تا مشتری(مثلbfوgf
های خودمون!!!)باچن نفر انلاینین همزمان.......
گفتش:آره اما نمیدونم چرا تازه گی که از یاهو استفاده میکنم .....وقتی برا خدا حافظی این علامتو میفرستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه اصلا تماسی باهام نمیگیرن؟
من:تو این ساین رو میفرستی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفیق باکلاس و تحصیلکرده ی ما:خب آره ........مگه این بای بای نیست؟
من:بابا جون این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی.......... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفیق ما:خب پس بای بای کدومه؟
من:اینه ایششک!!!(با لحجه ی ترکی!!!) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونی که تو میفرستی معنیش...............چیزه!!!!
اصلا خودتون بگردین معنی talk to my handرو تو زبون عامیانه(محاوره)انگلیسی پیدا کنین.....