عزيز سايز و قيمت كمي انتخاب رو محدود ميكنهنقل قول:
با اين حال نميدونم قيمت رو ببينم ومدل بگم يا اينچ رو
چون با اين اينچ مدلهاي خوبي قطعا نميتونيد داشته باشين
-شايد به نظر من البته بهترين گزينه ها اين دو مدل باشه
42lg lh700
samsung 40b570
عزيز سايز و قيمت كمي انتخاب رو محدود ميكنهنقل قول:
با اين حال نميدونم قيمت رو ببينم ومدل بگم يا اينچ رو
چون با اين اينچ مدلهاي خوبي قطعا نميتونيد داشته باشين
-شايد به نظر من البته بهترين گزينه ها اين دو مدل باشه
42lg lh700
samsung 40b570
با اجازه ابی خاننقل قول:
البته اگه بدون گارانتی بگیری میتونی با 1400 c650 رو بگیری که الان بگارانتی دارش حدود 2150 هست.از از اونایی که ابی جان گفتن یه سروگردن بالاتره.البته اگه بخوای با گارانتی بگیری همونا خوبه.اگه بتونید برید اونجا و سفرو به جان بخرید c650 یه چیز دیگست..:10:
سلام
من می خوام زمانی که v20 وارد ایران شد یه 50 اینچ اونو تهیه کنم به نظرم بهترین پلاسما دنیاست.... اما تو شهر ما نمایندگی پاناسونیک نداره و من موندم از کجا تهیه کنم اگه از شهر دیگری بخرم چطوری حملش کنم که اسیبی به اون نرسه چون داخل ماشین هم جاش نمی شه. دوستان اگه می تونند راهنمایی کنند....
ممنون
جالبهنقل قول:
شايد از طريق اينترنت و سايت هاي فروش اينترنتي بتونيد تهيه كنيد
-اگه با اون ها باشه كه ميدونند چطوري حمل كنند وبفرستند براتون احتمالا البته
اگه خودت رفتي بگيري كه رو باربند به راحتي ميزاريش و محكم ميبنديش.اگه از بانه برات بيارن مطمئنا يا با اتوبوس ميارن يا ماشين هاي باربري.بسته به اينكه از كجا بخواي بگيري فرق داره؛چون بعضي ها كه تو تهران ميفروشن با پست ميفرستن كه به نظرم مطمئن نيست.(خودم چند مورد تو اداره پست شهرمون ديدم كه با پست فرستاده بودن)نقل قول:
شما ميتونيد با اون شركتي كه براتون ميفرسته هماهنگ كنيد كه چجوري جنس رو تحويل بگيريد.
نقل قول:
دوست عزیز ممنون از راهنماییت
من ساکن کرمانشاه هستم و احتمالا از نمایندگی تهران می خرم اما روی باربند ماشین(پراید) به صورت خوابیده باشه مشگلی برای پنل ایجاد نمیشه چون حدود 500 کیلومتری باید خوابیده باشه؟؟؟؟؟
اگه زحمتی نیست به صورت خصوصی ادرس نمایندگی پاناسونیک و ال جی که خودتون تایییدش میکنین برای من بفرستید.
ممنون
ولله من از بانه گرفتم و مسیر 2 ساعته که رو باربند بود مشکلی پیش نیومد.در مورد آدرس هم من اطلاعی ندارم و سایر دوستان میتونن کمکتون کنن.نقل قول:
با سلام
دوستان هنگام خرید باید به چه چیز هایی دقت کنم منظورم اینکه چه کارهایی و بکنم ???
subtitle رو در tools روشن کردم زیرنویس srt رو نشون داد. ولی زیرنویس داخل فایل mkv رو نه
یه سوال مهم دیگه:
امتحان کردید ببینید با آپگرید کردن firmware امکانات جدیدی اضافه میشه؟
در مورد فرمویر، برنامه مربوط به مدل LA46C650L1R فکر کنم باید دانلود کرد درسته؟
آخرین ورژنش که Multi هست (ver.1011.1) هستش ولی "فقط Englishش" ورژنش بالاتره (ver.1026.0)
نظرتون چیه؟ (ver.1026.0) رو بریزم مشکلی پیش نمیاد که ایشالا؟
فرقي نميكنه پسوند وفرمت و كانتينر فايلتون چي باشه فقط بايد همنام باشه عزيزنقل قول:
-در مورد اين قضيه هم امكانات جديد ميشه گفت نه
-توصيه ميكنم چون كار خاصي اتفاق نميوفته اين كار رو انجام ندين با توجه به اينكه با گارانتي هم خريدين
-راستي دوست گلم ميتوني توي تاپيك خودش بپرسي تا بقيه دوستان هم استفاده كنند
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=410474[/HTML]