احتمالا شما طرف جک رو گرفتین وقتی که با میراندا دعوا میکرد درسته؟یا شاید ماموریت های وفاداری رو نرفتین وگرنه میراندا به راحتی نمیمیره:13:نقل قول:
Printable View
احتمالا شما طرف جک رو گرفتین وقتی که با میراندا دعوا میکرد درسته؟یا شاید ماموریت های وفاداری رو نرفتین وگرنه میراندا به راحتی نمیمیره:13:نقل قول:
درسته طرف جک رو گرفتم اینقدر هم پشیمون شدم ،پاراگون و اون یکیش هم که یادم نیست کم دارم برای همین نمی تونم از دلش در بیارم.نقل قول:
جهنم برمی گردم از اون مرحله درستش میکنم.
اون جریانات رو هم فهمیدم چرا ردیف نمیشه ،من می بایست طی چند سری باهاشون صحبت می کردم که نکرده بودم.
:31::31::31:نقل قول:
dlc هارو اگه میتونی دانلد کن. التبته منتظر جدیده هم باش بعد که جدیده رو هم گرفتی دوباره شروع کم.البته با شپرد مرد:31::31::31:
ببخشید این سوال مبتدیانه رو میپرسم ، ولی من نمیدونم وقتی میرم به او فضاپیما و کره ها رو برا سفر انتخاب مینکم ( همون مراحل ابتدایی ) هیچ اتفاقی نمی افته فقط میره با چند نفر حرف میزنه و برمیگرده ! بازی مرحله جنگی نداره؟ یا اصلا من درست انتخاب نمیکنم؟
سلام بچه ها.
آقا نداشتن ای دی اس الو بد بختی دیگه...
آقا کسی از شما ها تو تهران هست؟؟؟ من اهترانم رسالت...
میخوام بینیم یک یاز شما ها که همه دی ال سیارو گرفتین میشه مصلا رو یه دی وی دی بریزین و با هم یه جا قرار بزاریم و اونا رو بهم بدین.پولشم هر چی شد میدم.
ینی کسی هست که این کارو بکنه؟:13:
90 درصد ماموریتها مبارزه داره اما بیشتر بازی مربوط به صحبت کردنه که به نظر من اگه برات خسته کنندست اصلا اینو بازی نکننقل قول:
نقل قول:
وقتی شما حرف میزنید بعد باید برین در محلی که مرحله شروع میشه حاضر شین.اگه تو امگا هستی یکی از مراحل تو همون کلوب شبانه هستش و دیگری هم تو قسمت اپارتمان ها پشت جایی که mad prophet صحبت میکنه.:46:
---------- Post added at 09:01 PM ---------- Previous post was at 09:00 PM ----------
نقل قول:
من از کرجم تا اینجا همشو دارم. اگه میتونی بیای کرج برات بزنم..:46::46::46::11:
کجایه کرجی؟؟
مثلا میتونی بیای مترو ارم؟؟؟
نقل قول:
متروی ارم کجاست؟:31:
ما چهارراه طالقانی کرج هستیم.:31:
:27::27::27::27::27::27:نقل قول:
منم که خودم کل تهرانو بلد نیستم.چه برسه کرج...:31:
بی خیال.
بالاخره یه جور جورش میکنم...:46: