سلام، یکی از دوستانم ارشد واحد علوم و تحقیقات قبول شده، کسی می دونه تاریخ ثبت نام و انتخاب واحد چه روزیه؟ :n13:
تو سایت دانشگاه علوم و تحقیقات جستجو کردم، اما چیزی در این مورد ننوشته.:n03:
Printable View
سلام، یکی از دوستانم ارشد واحد علوم و تحقیقات قبول شده، کسی می دونه تاریخ ثبت نام و انتخاب واحد چه روزیه؟ :n13:
تو سایت دانشگاه علوم و تحقیقات جستجو کردم، اما چیزی در این مورد ننوشته.:n03:
تکمیل ظرفیت اول ، اواخر شهریور ماه اعلام میشه ، و جوابش توی نیمه ی اول مهر میاد . و ثبت نام هم همون موقع هستش .نقل قول:
دومی هم توی آذر ماه میاد و جوابش بهمن ماه .
از طریق همین سایت آزمون ثبت نام میکنید ، یه فیش هست باید تهیه کنید 12 هزار تومن . همین
نقل قول:
اعلام میشه از طریق همین سایت اطلاع رسانی سنجش .
فکر میکنم ثبت نام 19 تا 21 باشه .
از این لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیگیری کنید .
برای تکمیل ظریفت اگه یکی از انتخابها حالا قبول شده باشی به چه صورت هست؟
من 2تا انتخاب داشتم که انتخاب دوم قبول شدم
الان یزد قبول شدم ولی انتخاب اولم علوم تحقیقات تهران بوده
حالا نمیخوام همین قبولی یزد رو از دست بدم ولی چشم امید به علوم تحقیقات تهران هم دارم
حالا دقیقا چه حالتی پیش میاد؟
یعنی برم ثبتنام کنم یزد و توی تکمیل ظرفیت هم شرکت کنم اگه تهران قبول شدم منتقل میشم؟
یا نباید ثبتنام کنم و منتظر تکمیل ظرفیت بشم اگه تهران قبول نشدم برم یزد ثبتنام کنم
این سئوال من هم هست که اینی که قبول شدم رو چیکار کنم ؟ در صورتی که می خوام واسعه تکمیل ظرفیت هم صبر کنمنقل قول:
یه سئوال دیگه
دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل کیش چطوره ؟ از نظر سطح علمی ؟
ارزش داره برم ؟
پس باید تو همون اواخر شهریور بریم فیش بزنیم ؟ یا الان باید اقدامی کنم ؟نقل قول:
من زیاد شناختی روی مراکز ندارمنقل قول:
ولی بعید میدونم سطح علمی واحد بین الملل خیلی تفاوتی با واحدهای دیگه داشته باشه مگر فقط از لحاظ امکانات مجهزتر باشن
ولی خب هزینه هم فکر میکنم خیلی بالاتر هست و بستگی به رشته همه داره که ارزشش رو داشته باشه
من رشته مورد علاقم بعد 2سال قبول شدم ولی برام خیلی سنگینه تا یزد رفتن
تکمیل ظرفیت چند هفته بعد اعلام میکنن توی سایت و مثل زمان ثبتنام فیش میگیری و ثبتنام میکنینقل قول:
ولی فقط سوال اینه کسانی که حالا قبول شدن میتونن تکمیل ظرفیت شرکت کنن یا نه فقط کسانی که هیچجا قبول نشدن حق شرکت دارن
و اینکه الان باید رفت ثبتنام کرد و تکمیل ظرفیت هم شرکت کرد یا نه نباید ثبتنام کنی
والا فعلا که نمیشه طرفش رفت چه برسه به اینکه بذاره کارنامشو بگیرم!!!:n02:نقل قول:
ولی منم فکرکنم تکمیل ظرفیت قبول شه آخه خیلیا آزادو نمیرن ثبت نام.
همه کسایی که سرجلسه بودن میتونند تکمیل ظریفیت انجام بدن چه کسایی که قبول شدن و چه نشدن.اینو از اطلاییه تکمیل ظرفیت مرحله اوله پارسال دیدم.نقل قول:
دوستان محترم توجه داشته باشید که روی 5 دانشگاه آزاد اول ایران برای تکمیل ظرفیت حساب نکنید.......
ادیت : من شماره داوطلبیم و .. رو گم کردم باید چیکار کنم ؟؟:n03:
تکمیل ظرفیت رو تو همین سایت ازمون میزنه؟نقل قول: