من فریمشو امتحان نکردم خودمم دایرتیکس 9 بازی کردم فقط یکی از دوستان رو ویسا بازی میکرد دیدم نسبتا فرق میکنه
سایه ها و مه و خیلی چیزای دیگه شفاف تر و بهتر هستن کاملا واضحه تفاوتشون
Printable View
من فریمشو امتحان نکردم خودمم دایرتیکس 9 بازی کردم فقط یکی از دوستان رو ویسا بازی میکرد دیدم نسبتا فرق میکنه
سایه ها و مه و خیلی چیزای دیگه شفاف تر و بهتر هستن کاملا واضحه تفاوتشون
نقل قول:فریم ریت میاد پایین تر ولی شفافیت میره بالا.نمیشه به زبان توصیف کرد باید ببینی :31:نقل قول:
اقا ما هرچی زور زدیم تا فرق این بازی رو توی dx10 و dx9.c بفهمیم نتونستیم !!
کسی می دو نه این دو تا چه فرقی با هم دارند چون توی فریم که با هم متفاوتند؟
عجب دموهایی داره
یکی از بهترین بازی های عمرمو دارم انجام میدم
سلام
من بازی رو تو حالت دویل هانتر تموم کردم
حالتای دیگه فرق میکنه یا فقط سختره؟
فقط سختره هیچ فرقی ندارهنقل قول:
در موردسختیش بحث زیاده مراحلش فرقی نمیکنه همونه ولی کسایی میرن که خوره ی بازی باشن نه همه چون حوصله زیاد میخواد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان:11:
من سه تا سوال برام پیش اومده که بی زحمت لطف کنید و جواب بدید :10: . . .
اول اینکه می خواستم بپرسم مرحله های این بازی چطوریه ؟ منظورم اینه که داستانی رو جلو میبره و آخر بازی به جایی میرسه یا اینکه دو نفر همینجوری هی با هم می جنگند :31: ؟!؟ دوم اینکه این نسخه از بازی که پی 30 ورلد داخل فروشگاهش میفروشه برای نصب و کرک و اینا مشکلی نداره و به راحتی نصب میشه ؟!؟ سوم اینکه اگر قرار باشه بین Cod4 و این بازی یکیشون رو انتخاب کنم ، شما کدومشون رو پیشنهاد می کنید ؟!؟ :11::40:
1.باید همه سریشو بازی کنی تا داستان کلی دستت بیاد ولی این شماره یه داستان عاشقی مجزا هم دارهنقل قول:
اول اینکه می خواستم بپرسم مرحله های این بازی چطوریه ؟ منظورم اینه که داستانی رو جلو میبره و آخر بازی به جایی میرسه یا اینکه دو نفر همینجوری هی با هم می جنگن
اینو ندیدم و نمیدونم ولی اکثر نسخه ها تو بازار سالم و قابل اجرا هستشنقل قول:
دوم اینکه این نسخه از بازی که پی 30 ورلد داخل فروشگاهش میفروشه برای نصب و کرک و اینا مشکلی نداره و به راحتی نصب میش
Cod4 تو شماره چهار بهتر شد والا همون تفنگ ساچمه ای بود من شخصا اینو خیلی دوست دارم چون با بازیش بزرگ شدمنقل قول:
سوم اینکه اگر قرار باشه بین Cod4 و این بازی یکیشون رو انتخاب کنم ، شما کدومشون رو پیشنهاد می کنی
دو سه تا سری بازی هست هیچوقت طرفشونو به بازی دیگه ای نمیدم حتی Cod4
موفق باشی
من که 100% اینو به Cod4 ترجیح میدم
اون هر چی باشه اولو آخرش باید با تفنگای جنگی یه عده رو بکشی
ولی توی این با شمشیر یک حرکاتی می کنه این نرو که تا عمر داری یادت می مونه!!
دوستان cod4 و DMC4 هیچ ربطی به هم ندارنا
بابا این دو تا که سبکشون زمین تا آسمون با هم فرق داره نمیشه با هم مقایسشون کرد