چقدر دوست داشتم یک نفر از من می پرسید چرا نگاهت غمگین است؟ چرا لبخندهایت بی رنگ است؟ اما افسوس.....!!!! افسوس که هیچ کس نبود همیشه من بودم و تنهایی پر از خاطره، آری با تو هستم که از کنارم گذشتی.....وحتی یک بار از من
Printable View
چقدر دوست داشتم یک نفر از من می پرسید چرا نگاهت غمگین است؟ چرا لبخندهایت بی رنگ است؟ اما افسوس.....!!!! افسوس که هیچ کس نبود همیشه من بودم و تنهایی پر از خاطره، آری با تو هستم که از کنارم گذشتی.....وحتی یک بار از من
ميخوام بگم دوستت دارم... نه به 21 زبان زنده دنيا... بلکه به زبان قلبم....
گوش کن: تالاپ..تولوپ...
10 تا شاخه گل رو بگیر جلو آینه حالا بشمر دیدی 11 تان آخه خودتم گلی
آرزو مي كنم: زندگي مال تو...مرگ مال من راحتي مال تو...گرفتاري مال من شادي مال تو....غم مال من همه مال تو ولي تو مال من
بي تو نه امور جهان لنگ ميشه نه بين زمين و آسمون جنگ ميشه ، نه كوه آب ميشه نه آب سنگ ميشه ، فقط دل من واسه تو تنگ ميشه
محبت تو را می پذیرم بی آنکه دغدغه های فردا را داشته باشم زیرا فردا بیش از امروز دوستت خواهم داشت
اگر مي توانستم مجازاتت کنم از تو مي خواستم به اندازه اي که تو را دوست دارم مرا دوست داشته باشي
جان اسیر دل....دل اسیر دوست.....دوست چه میداند؟؟دل اسیر اوست
امشب مرا غم دیوانه کرده در خانه ی دل ، کاشانه کرده امشب غرورم را فدایی میکنم من ای دل برایت دست و پایی میکنم من امشب به کویش میروم ، با گریه سویش میروم شاید دلش را ، با اشک خود آتش زنم در تاب و در تب افکنم ، یکبار دیگر میروم امشب به سویش میگویم از دردم برایش امشب به کویش میروم ، با گریه سویش میروم
گر نیایی تا قیامت انتظارت می کشم. منت عشق از نگاه پر شرابت می کشم. ناز چندین ساله ی چشم خمارت می کشم. تا نفس باقیست اینجا انتظارت می کشم