الان چند وقته که نمیتونم فایل های sis رو با بلوتوث بفرستم
پیغام میده که این فایل حفاظت شدست و امکان فرستادن وجود ندارد
چی کارش کنم؟
Printable View
چی کارش کنم؟
چند وقت نیست دوست من. شما هیچ وقت نمیتونید فایل های sys و jar رو بفرستید. باید از برنامه x-plore استفاده کنی که همه جا هست یا گوشیتو هک کنی و پچ مخصوصی که این مرض نوکیارو از بین میبره بریزی. توصیه من روش اول هست. چون کلا x-plore اگه تو گوشیت نباشه کارت لنگه!نقل قول:
چی کارش کنم؟
ا عرض سلام خدمت دوستان عزیز
دو تا سوال دارم که اگه جوابشو بدونم خیلی خوشحال میشم
1.چطور میتونم با موبایلم از اینترنت adsl خونه اینترنت بگیرم
2.موبایلم رو چطور میتونم update کنم
نوع مبایل : 6120 classic
مورد اول رو اطلاعی ندارم
اما در مورد آپدیت کردن گوشیتون تاپیک جامعی داریم که در ابتدای انجمن بصورت استاکی قرار داده شده ...
آقا فارسی ساز داره 6120 ؟
اگه داره به شدت میخوام:دی
باید کد پروداکت گوشیتون رو به کدی که فارسی داره تغییر بدید و آپدیت کنید ! تو تاپیک آموزش آپگرید بخش نوکیا همه چی توضیح داده شده !نقل قول:
آقا فارسی ساز داره 6120 ؟
اگه داره به شدت میخوام:دی
روش آسونتری هم هست؟نقل قول:
باید کد پروداکت گوشیتون رو به کدی که فارسی داره تغییر بدید و آپدیت کنید ! تو تاپیک آموزش آپگرید بخش نوکیا همه چی توضیح داده شده !
سلام
من یک گوشی نوکیا مدل 6120 کلاسیک دارم . اکثر بازی ها و نرم افزارایی را که از اینترنت دانلود میکنم روی گوشیم نصب نمیشه .
شنیدم کدی وجود داره که اگر وارد کنیم اونوقت همه ی نرم افزارا نصب میشه لطفا راهنمایی کنید.
بله حمید آقا. در روش اسونترش گوشی رو میبری یه تعمیرگاه. چند دقیقه ای برات فارسی میکنن. 4,5 تومن خرجش میشه :31:نقل قول:
سلام دوست عزیز.چیزی که شنیدی رو جدی نگیر.نقل قول:
الان اکثر نرم افزارها نیاز به ساین شدن دارن. اگه نخای ساین کنی باید گوشی رو (ح ک) کنی.واسه هر دوش دوتا تاپیک مفصل توی انجمن نوکیا هست.
سلام به همگی
1- 6120 یا 6124 ؟
2- این گوشی که wifi نداره ،دوستان چجوری آپدیتش می کنن؟
3- من گوشی تاچ دوس دارم،ولی کلوپاشون خیلی شلوغه ؛یه چرخی زدم خیلی ها شاکی اند،این گوشی ارزش اینو داره که پا رو احساساتم بذارم؟!
ممنون که جواب میدین:46: