در یک کلام راضی نیستمنقل قول:
شبانه که نگو :41:
من میگم نگیری بهتره بازم نظر خودته
Printable View
در یک کلام راضی نیستمنقل قول:
شبانه که نگو :41:
من میگم نگیری بهتره بازم نظر خودته
دوستان من الان یک هفته هست که هم سرعت و هم پینگم افتضاح شده
ابن ماله قبل یک هفته هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم ماله این چند روز هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواستم ببینم واسه همه این جوریه یا واسه من؟؟
سلام
راستش من سرویس 512 دارم الان یه هفته است سرعت من 2 برابر شده !!!! یعنی الان سرعت من 1 مگ هست !!!
این تست رو همین الان گرفتم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم سرعت شماها رو کم کردن دادن به من :31:
به به چه خبره اينجا
يكي راضي يكي ناراضي
خدا رو شكر مشكل فني كسي نداره همه مشكل سرعت دارن البته همه ديگه خودشون متخصص هستن ديگه
بچه ها يه افت سرعت براي هفته آينده داريم دقيق مشخص نيست كي اما تعميرات داريم روي سرور 4
آقای فن آوا پس من چی ؟ منم میخام! مال ماکه همونیه که بوده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا این مشکل پینگ ربطی به تعمیرات نداره؟؟:41: من خیلی گرفتارم پینگ خوب میخوام
کلا فن آوا همیشه تعمیرات داره
یعنی کلا باید سیستم تعمیر کنن :27:
نشد یک هفته بگن فن آوا تعمیرنداره :21:
همشم میگن افت سرعت داریم یه بار نشد بگن افزایش سرعت داریم
آقا من بعد عمری میخوام ای دی اس ال بگیرم
از این فنا وا همین جوری خیلی خوشم اومده . چون ظاهرا مثل شاتل به گند کشیده نشده .
من خودم نظرم روی سرویس 512 P(M-G( هست . چون من معلوم نیست که هر ماه بخوام
مثلا حتما 5 گیگ دان کنم .
این سرویس به نظر من برای این خوبه که اولا شبانه و جمعه رایگان نداره که سرعتش به افتضاح
کشیده بشه ، دوما پول الکی به خاطر ترافیک بیشتر ندم که اگه استفاده نکردم ، دلم نسوزه
چون مثلا ترافیک 3 گیگی هم داره همین 512 اما ممکنه من مثلا یه ماه ، 10 گیگ دان کنم ، یه ماه
1 گیگ ، برا چی برم بی خودی یه سرویس چند گیگی بگیرم که اگه استفاده نکردم از همش پولم هدر
بره ؟ . برای همین فک کردم که اگه من یک گیگی ( همین سرویسو که عرض کردم ) بگیرم ، اگه به فرض
یه وقتی ، خواستم بیشتر از یک گیگ دان کنم ، ترافیک اضافه ( هر گیگ 5 و خورده ای هزار تومن ) ازشون
بگیرم . حالا منتظر نظرات شما عزیزان هم هستیم ...
یه چند تا سوال داشتم :
1 - این سرویسی که انتخاب کردم ، اصلا به درد بخور هست ، یا پیشنهاد دیگه ای داربد ( ما تا سقف
20 هزار تومن ماهانه هم شاید بتونیم بدیم ، فقط نمیخوام سرعتش از 512 کمتر باشه ، چون به اندازه
ی کافی ناراحتی اعصاب پیدا کردم به خاطر این دیال آپ ملعون ! )
البته یه ترسی که دارم اینه که نکنه این سرویس به خاطر ارزون بودنش ( 9 هزار و 900 تومن ) ، مشترکینش
زیاد باشن و سرعتش پایین اومده باشه ؟ برای همین هم نیاز به تجربه ی عزیزانی داره که از این سرویس
الان دارن استفاده میکنن ...
2 - اگه مثلا من توی ماه ، ترافیکم تموم شد ، مثلا ده روز دیگه مونده تا یه ماه تموم بشه ، و من ترافیک
یک گیگم تموم شد ، چه طوری میتونم شارژ کنم مثلا دو گیگ دیگه رو ؟ باید برم بریزم به حسابشون
و زنگ بزنم و برو و بیا داشته باشم ، یا مثل بچه ی آدم توی سایت حساب بانکی بدم ؟ یا اصلا همچین
چیزی امکان داره ؟ که من یه سرویس یه گیگی بگیرم ، هر وقت تموم شد ترافیکم و از لحاظ زمانی
وقت داشتم ، هر چه قدر دلم خواست گیگ اضافه کنم ؟ یا این که باید از قبل این کارو بکنم و بهشون
بگم که من دو گیگ مثلا این ماه اضافه میخوام ؟ .
3 - من اگه بخوام هر ماه هر ماه هی سرویس بگیرم ، چه جوری میشه ؟ یعنی مثلا به فرض من مهر
ماهو سرویس گرفتم ، بعد یه مسافرت سه ماهی برام پیش اومد و سه ماه خونمون نبودم ، دیگه هم
ازشون سرویس نگیرم تا بر گردم و دوباره برای دی ماه بخوام سرویس بگیرم . در این صورت باید دوباره بلند
شم برم شرکت و یه یه هفته صبر کنم و اینا ، یا از طریق اینترنت میشه حساب داد خودشون دو باره
( همون موقع ) فعال کنن یه ماه دیگه رو ؟
ببخشید دیگه ...
جواب همه سوالاي شما از صفحه 20 تا 100 ايت ايپيك داده شده نيازيم نيست همه اون صفحات ببينيد ولي يكم ميگشتيد همشون جواب داده شدن قبلا اونم چند بارنقل قول:
سلامنقل قول:
جواب همه سوالاي شما از صفحه 20 تا 100 ايت ايپيك داده شده نيازيم نيست همه اون صفحات ببينيد ولي يكم ميگشتيد همشون جواب داده شدن قبلا اونم چند بار
بنده الان از صفه ی 20 تا 30 رو گشتم ولی جواب یه دونه از سوالام رو پیدا نکردم
البته اگه قرار باشه که هر کسی سوالی داشت مجبور باشه یه دو هزار تا صفه رو بگرده که
به غلط کردن می افته .
در ضمن این که در این صفحاتی که میگشتم خیلی از دوستان پستاشون رو ویرایش کردن و
به جاش گل و بوته گذاشتن
علاوه بر این که سال 2008 تا سال 2011 خیلی فرق کرده و الان ممکنه که خیلی از چیزایی که اون
موقع این شرکت داشته رو الان نداشته باشه ، و یا تغییراتی توش ایجاد شده باشه .
حالا اگر هم جواب سوال من اون جا پیدا بشه ( تو اون صفحات ) ، باز هم امکانش هست که در طی
3 سال دیگه شرایط فرق کرده باشه .
اصلا تو ذقم خورد میرم از کسی دیگه میپرسم ...:13: