دوستان الان کدام مدل ps3 در بازار موجود است.
یعنی الان عرف بازار کدام مدلش است...
اگر قیمت هم لطف کنید ممنون
Printable View
دوستان الان کدام مدل ps3 در بازار موجود است.
یعنی الان عرف بازار کدام مدلش است...
اگر قیمت هم لطف کنید ممنون
سلام دوستان من تو بازی mgs4 گیر کردم تو قسمتی که vamp هستش دقیقا باید جه کار کنم
سلام.
دوستان میشه بگید چه فرقی بین مدل60گیگ و 80 گیگ ps3 وجود داره.راستی دوستان این 160 گیگ چطوریه؟چه امکاناتی بیشتر از بقیه مدلها داره؟تو ایران هست؟بنظرتون خرید 80گیگ بهتره یا 160 گیگ؟
بنظرتون ps3 بگیرم یا xbox360.
در ضمن میخواهم ps3 رو که میگیرم بازیهای ps2 رو هم اجرا کنه.شنیدم ps3 های جدید 80 یا 160 گیگ بازیهای ps2 رو اجرا نمیکنند پس چاره چیه؟باید بگردم از مدل قدیمی هاش بگیرم.
از دوستانی که اطلاع دارن خواهشا توضیح بدن.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
خوب اگه گیر کردی یعنی بار اوله که داری بازی میکنی...وگرنه میتونستی با Solar Gun بترکونیش!حالا که بار اولته چی کار میکنی؟سادست!اگه داستانشو جلو نزده باشی میدونی که ومپ با نانو ماشین زندست!خوب حالا بگو سرنگ هات چیکار میکنن؟نانو ماشین ها رو غیر فعال میکنن!در واقع وقتی زدیش افتاد پایین باید صبر کنی بلند شه سریع بگیریش یه سرنگ بهش تزریق کنی.بقیش با Raiden!نقل قول:
در انتظار راهنمایی دوستان.:40:نقل قول:
مخصوصا جوابتو ندادم چون 2-3 تا پست بالاتر همشو نوشته.بازی های ps2 رو هم به هر حال نمیتونی اجرا کنی چون بازیات اصل نیستن(هستن؟).نقل قول:
ps3 خيلي عاليه اما نه تو ايران . من خودم چند ماه پيش خريدم ولي الان پشيمونم .
با سلام.
دوستان این اصطلاحاتی که تو مشخصات کنسول ps3 وجود داره چیه.
1:region suffixex
2:تو قسمت ps2 compatibility نوشته بعضی مدلها hard ware و بعضی هاش هم soft ware ؟
3:sa-cd.
دوستان میشه این 3 تا رو برام بگین چیه؟
ممنون میشم.:11:
واقعا مسخره بنظر میاد که 29 نفر گفتن قدرت ps3 بسیار ضعیف است!!!!!!!
1.ريجن (منطقه قرارداد)
2.از روش معلوم كه يعني از سخت افزار كمك ميگيره براي اجرا و اون يكي يعني از نرم افزار
3.كارت sd نشنيدين؟ اين همونه