خوب من برگشتم !!!.....
خوب سلام به همه دوستان گل.
خوب مزاحم همیشگی اومد .خدایی این 2 -3 روزی که باهاتون نبودم خیلی کسل بودم و دلم برا همتون تنگ شده بود خداییش.
خوب یکی یکی به همه سلام از حمید بگیر و متین و علی و سورنا و باقی دوستان و دوستانی که به تازگی به جمع ما ملحق شدن .
خوب این 2روز یه 3 صفحه تاپیک حرکت داشته . حالا ما از اول میزنیم میایم جلو .
علی در مورد آب بندی پرسیدو متین هم جواب درستی داد ضمن اینکه حمید جون من هم که کارش حرف نداره .
سورنا در مورد سوخت الکل پرسید .خوب ببین سورنا جان الکل به علت پیوند هیدروژنی بین مولکول هاش و گروه هیدروکسیدی که (O-H ) باشه در مجوع از عمر مفید کم میکنه.اما این دلیل بر استفاده نکردنش نیست.همه سوخت هایی که ما به عنوان کمکی و محرک و ... استفاده میکنیم از عمر مفید خودرو کم میکنه.خوب الکل به نسبت شتاب قابل توجهی به ماشین میده ضمن اینکه از لحاظ اقتصادی هم به نسبت از سایرین کم هزینه تره.
اما بهتره از الکل سفید استفاده شه .
تشکر از آقا جمشید که اطلاعی در مورد خودرو های جدید gmc خبر دادن .
یه صحبتی شد بید حمید و متین در مورد ضریب گیربکس . خوب حرف متین در حالت کلی درسته . اما حرف حمید درست تره .چون بعضا دیده شده ماشینایی هستن که در شرایطی که خیلی از خودرو ها حد نرمالش در یک حدی باشه بعضی از همون نوع ماشین از حد نرمال بالا تر و یا پایین تر هستند .
خوب خوشم میاد . حمید بعضی وقتا یه کارایی میکنه که برا تو پوز زدن حال میده . دمت گرم داش حمید . (تا کور شود هر آن کس که ....)
خوب علی ظاهرا هنوز در مورد آاب بندی قانع نشده .ببین علی جون یه بار دیگه پست متین رو بخون .توضیحی که متین داد از لحاظ استاندارد کاملا درسته .خوب حالا یه نکاهی هم به استاندارد من بکن :
ببین ماشین های توی ایران دو دسته اند:یا خیلی خوب در میان (معمولی هم شامل همینه) یا اینکه ضعیف و فاقد کیفیت .
بسته به شانست داره .اگه نوع خوبش گیرت بیاد تو اب بندی که من میکنم حداقل هم جواب میده هم خسارتی رو بهت نمیزنه !!! تو روش من مراعات جایی نداره!!یعنی از روز اول باید به ماشین بگی که صاحبشی! ماشین رو باید با حداکثر را یببری !! در مورد تعویض روغن رو500 و 1500 کافیه.بعد 1500 اگه ماشین مرد بوده باشه برات میمونه و به قول معروف دریده میشه اگه هم که از جنس ضعیف بوده باشه که خوب احتمالا تا قبل تعویض روغن اول باید ماشین رو ببری نمایندگی!! ....خوب ولی این حالتیه که من انجام میدم ولی حالت استاندارد همونیه که متین گفت.
خوب بهنام جان هم که حرف ما رو زدن . تشکر و در مورد موزیک پرسید . من به شخصه وقتی تو کل کل هستم یا سرعت یا به طور کلی همیشه اگه گفتین چی گوش میدم ؟؟؟ " امید " !! خدایی خیلی فاز سنگینی بهم میده . خوب ما DNA مون مثل جوونای قدیمه دیگه !!
بازم تشکر از جمشید جان بابت این خبر
کاربر به اسم شادی حالا اینکه دختره یا پسر رو من نمیدونم ! درمورد ساب و آمپ پرسید .خوب همون جور که حمید گفت وظیفه کوبیدن رو داره + توهم زایی. به نظر من یه سیستمی که جواب بده یه ضبط خوبه +2تا باندخوب + امپ .البته این برای شخص قانعی مثل من که امید گوش میدم خوبه .بستگی داره توقعت چقدر باشه .(اگه هزینش مهم نباشه)
کاربر رضاندا که ایشون رو هم نمیدونم پسره یا دختر در مورد قیمتش پرسید که استاد بنده حمید جون جواب داد(هر چند من اطلاعی در مورد لوازم صوتی ندارم از لحاظ قیمت )
خوب حمید جون حرف محمد رو زدی !!! نمیدونم چی شد در مورد سوخت توپ خواستم حرف بزنم و اول گفتم اون بره از مصطفی بپرسه !!جا زده . یا اینکه شاید رفته دنبال مصطفی !!! الله اعلم !!حالا همین که جواب بدم پیداش میشه میگه اینو مصطفی یا مرتضی یا... قبلا گفتن!!
باز هم رضا ندا در مورد 405 نقره ای خواست عکس اسپرت ببینه.خوب راستش من عکس GLX که قبلن داشتم رو دارم اما خوب اون اسپرت نیست و ارزش نداره که بزارم رو سایت . البته عکس موقعی که آتش گرفت رو هم دارم !!!اگه خواستین!!
یه صحبت هایی از آمپ و ... شد . خوب من از نظر باقی دوستان فیض میبرم.اطلاعی ندارم
اکتور عزیز در مورد کاتالیزور پرسید . خوب مسلمه که اگه برداری شتاب ماشینت بیشتر میشه.در مورد اسیب به موتور هم حمید گفت+اینکه این هم از عمر مفید کم میکنه.
خوب . این از این
حالا با اجازه دوستا یه چیزی بریم بالا تا در مورد سوخت که بهتون فول دادم بگم
حمید جون اگه ما بخوایم برامون کاری کنی ماکسیما یا پژو یک و دوش بیشتر بره چقدر اب میخوره!؟؟! خیلی مخلصیم