معلومه كه عسل بانو نقد نداره خداييش يكي از دوستاي گل من و بهتره بگم خواهر بزرگمه! هم اسم دخترم هم كه هست. به نظر من اصلا جاي اينو نداره كه كسي بخواد ازش نقد كنه. ايشون واقعا يه الگو و نمونه يه خانم محترم هستن.
Printable View
معلومه كه عسل بانو نقد نداره خداييش يكي از دوستاي گل من و بهتره بگم خواهر بزرگمه! هم اسم دخترم هم كه هست. به نظر من اصلا جاي اينو نداره كه كسي بخواد ازش نقد كنه. ايشون واقعا يه الگو و نمونه يه خانم محترم هستن.
سلام :20: حالت خوبه ؟:10:نقل قول:
نه بابا منظورم این بود که زودتر کاره زیر نویسو شروع کن .. حالشو ببریم :27:
خدایی نکرده که یه وقت ناراحت نشدی که بابت پست قبلیم ؟...:28:
برایه منم اونایی که گفتی مهم نیست :20: مهم تفاهمه ...:27:
اگه ناراحت شدی منو ببخش منو .... بیا اینم برایه اینکه از دلت دربیارم :36:
سلام
فکر نمی کنم احتیاجی به نقد باشه و چیزی برای انتقاد کنم .
ایشون یکی از بهترین کاربرای این فروم هستن . و پست هاشون یکی از یکی بهتره و امیدوارم موفق باشن هم تو دنیای نت و هم تو دنیای خارج از نت .
ای بابا چرا زودتر نگفتید که عسل بانو رو نقد میکنید من یه مدت نبودم . بازم آخر کار رسیدم .
خوب از هر چی بگذریم نوبت دادن نظر
ههممممممم هممممممممم
باید بگم که من از این همکار انجمن خیلی خیلی راضی هستم و کارهاشو و پستهاشو همیشه دنبال میکنم و باید بگم که سوژه های تاپی رو مد نظرش همیشه به همون دلیل جایی ببینم که پست داده حتما" سر میزنم . البته یه خورده سخت گیر هستش ولی خوب به جاست . برخوردش با کاربران تازه وارد خوبه و سعی میکنه که راهنمایشون کنه .
خوب مثل اینکه وقت من برای صحبت تموم شد تریبون رو تحویل نفر بعدی میدم .
about ASALBANOO:
Start-خوب-finiSH-good
Next
پيشنهاد لقب يادتان نرود
يك لقب جالب بگيد
با سلام
عسل بانو جان فکر می کنم البته حدس می زنم شما تنها همکار خانم بین مدیران و همکاران هستید یا شخص دیگری هم هست؟
امیدوارم ندانسته هاتون باعث خجالتتون نشه همونطور که خودتون گفتید ندانسته ها را می توان دانست.
موفق باشی عزیز
این خوبه؟نقل قول:
دختر همیشه آنلاین :دی
نه magmagf هم هست همكار انجمن ادبيات.فكر كنم يكي دو نفر ديگه هم باشن.نقل قول: