:41:با سلام من یه ps2خریدم که پس از یه مدت دیگه ویبرش کار نمیکنه یعنی هر بازی ای که اجرا میکنم با اینکه دستها سالمن ولی بازهم ویبرشون کار نمیکنه ممنون میشم راهنماییم کنین.
Printable View
:41:با سلام من یه ps2خریدم که پس از یه مدت دیگه ویبرش کار نمیکنه یعنی هر بازی ای که اجرا میکنم با اینکه دستها سالمن ولی بازهم ویبرشون کار نمیکنه ممنون میشم راهنماییم کنین.
میخواستم بدونم یه دسته خوب ps2 چیه وچنده ؟
اسم و شکلش رو میخواستم
یکی خواستم بخرم 9 تومن ، طرف میگفت کارتن مشکیه
من پارسال خریدم این شکلی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این بسته بندی دونوع هست ، یکیش اصلیه و جنس طلق بسته بندی ضخیم تره و حدود 14-18 تومنه
یه نوع تقلبی هست که حدود 5-7 تومنه ،ظاهراً شبیه همینه ولی جنس بسته بندیش آشغاله
اینو من اگه درست یادم باشه 16 خریدم ، دو سه بار هم سر فوتبال عصبانی شدم محکم کوبیدم به تلویزیون ، ولی طوریش نشد !!!
سلام
قيمت ps2 الان چنده؟
گارانتي خاصي داره؟ چيا همراهشه؟
حدود 130 فکر کنم
یه دسته ،آداپتور،سیم تلویزیون و دیگر هیچ!
گارانتی مارانتی هم کلاً نداره.قبلنا نماینده سونی تو ایران وارد میکرد که گارانتی داشت، ولی اون چون اصلی بود ، دیسک کپی نشون نمیداد.
دوستان برای این کنسول بازی دیگه تولید نمیشه ؟
الان بازی جدید چی هست ؟
کنسول از رده خارجه در حال حاضر
تک و توک بازیهایی تولید میشن که چندان مهم نیستن
آخرین بازی مهمی که براش تولید شده اگه درست یادم باشه burnout:dominator بود ، حدود 3 سال پیش.
نقل قول:نه کنسول از رده خارج شده و نه بازی هاش و هنوز براش بازی تولید میشه و خود کنسول هم هنوز از خط تولید خارج نشده ، خود سونی هم اعلام کرده تا زمانی که برای این کنسول متقاضی وجود داشته باشه به تولیدش ادامه میده .نقل قول:
برای اینکه ببینید جدید ترین بازیهاش چیه برید اینجا :کد:http://www.gamespot.com/ps2/index.html?navclk=ps3&tag=nav-top%3Bps3
اهم ... :5:نقل قول:
کنسول میکرو چی از رده خارج شده یا هنوز واسش بازی ساخته میشه؟ :31: اگه واسه بازی های جدید کنسول میکرو لینک داری من طالبش هستم ...
سلام
من ایمیج بازی GTA Vice City Stories رو دان کردم ... بعد با نرو با سرعت 4x رایت کردم گذاشتم تو کنسول اما فقط اون لودینگ بازی اومد و کامل هم نشد ... بعد با CloneDVD با سرعت 1x رایت کردم اما دیگه اصلا اجرا هم نشد ... البته زمان رایت شدنش با نرو فرقی نداشت هر دو 11 مین طول کشید ... اشکال از چیه؟