Asus maximus Formula تکنولوژی Cross Fire رو پشتیبانی میکنه:41:
راستی نظرتون در مورد Asus Striker Extreme چیه؟ دقیقا اون چیزیه که من می خوام! قیمتش چنده؟ میشه تو ایران پیدا کرد؟!!!
Printable View
Asus maximus Formula تکنولوژی Cross Fire رو پشتیبانی میکنه:41:
راستی نظرتون در مورد Asus Striker Extreme چیه؟ دقیقا اون چیزیه که من می خوام! قیمتش چنده؟ میشه تو ایران پیدا کرد؟!!!
Striker Extreme به End of Life نزدیک شده. البته توی بازار هم گیر نمیاد. الان برای SLI بهترین گزینه XFX nForce 780i SLI هست با قیمت 330 هزار تومان. اگه هم قصد SLI ندارید چیپستهای X38 مناسب تر هستند.نقل قول:
برای اینکه درآینده مشکل ارتقا نداشته باشی اولین قطعهای که باید مورد نظر باشه Motherboard هست خو ب رم های DDR3 کم کم جای رمهای DDR2 رو پر میکنند و قیمت هم کم کم متناسب میشه.به هر حال اگه توانایی هزینه دارید نترسید و تهیه کنید.نقل قول:
آره. درست میگی. الان DDR3 خیلی گرونتره نسبت به DDR2 .
من یشتر به فکر آینده ام. و نمیخوام سیستمم رو به این زودیها عوض کنم.
و فکر میکنم DDR3 در آینده جای DDR2 بگیرن.
در ضمن من میخوام یه cpu چهار هسته ای بگیرم. و شنیدم که cpu های 4 هسته ای با DDR3 بهتر کار میکنن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انتخاب بین asus M2N-E sli و giga M55s-s3?
برای ارتقا سیستم به منظور کارهای گرافیکی سنگین کدام بهتر است؟
لطفا به این مورد که تفاوت عمده این دو هسا خیلی توجه کنید:
asus دارار ی تکنولوژی SLI هستش با چیپست nVidia 500
giga دارای چیپست nVidia 550 هستش اما بدون sli و رم رو تا 16G ساپورت میکنه اما asus تا 8 g
لطفا نظر دهید و توی بحث شرکت کنید
این بوردی که شما معرفی می کنین دارای 2 اسلات Pci-e2 هست, آیا من می تونم کارت گرافیکی با اسلات Pci-e1 رو استفاده کنم؟sli چطور؟ من تو سایت های خارجی دیدم که نوشته بودن میشه استفاده کرد!
M55s بیتره , ولی بگو چقدر میخوای هزینه کنی شاید انتخاب های بهتری هم باشه دوستان کمکت میکنن .نقل قول:
بله مشکلی نداره. میتونین استفاده کنیننقل قول:
شما میخوای اصلا از SLI یا CrossFire استفاده کنی یا نه ؟نقل قول:
نظر شما راجع به مادربرد چیه حدود 800 تومن مایه دارم.برای بازی میخوام.چه مادربرد و (اگه از سایت اخراجم نمیکنید) cpu هم پیشنهاد بدید.مادر بردی که افت قیمتش رو کرده باشه.ترجیحا cross fire
بهتر نیست مادر برد رو مارک ارزونتر بگیرم و در عوض cpu رو بالاتر:
مثال!:
1.مادربرد:( elite group p35ta (cross fire هشتاد و هشت هزارتومن
پردازشگر:intel e6750 core2dou 2.66ghz - fsb 1333ghz - 4mb cache صدو نود هزارتومن
یا
2.gigabyte p35sl که نمیدونم کراس فایر هم هست یانه. صدو سی تومن
پردازشگر:intel e4600 - core2dou - fsb 1066mhz -2mb cache صد و سی تومن
کدوم؟ یا هیچ کدوم!!
پست من در مورد مشورت برای لیست قطعاتکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=221898
متاسفانه مدیر انجمن :11: پست منو بسته.اگه دلیلش اینه که نباید در مورد لیست صحبت کنیم و فقط تک تک باید در مورد قطعات صحبت کنیم که خسته نباشید واقعا.اگه پست رو در جای مناسبی ایجاد نکردم هم به عرض برسونم که مشکل از سایته که به من اجازه نداد.
مادر برد اگه میخوای در اون حد هزینه کنی خوبه ولی P35ds3l بهتره با یکم تفاوت قیمت.سی پی یو هم e8200 که قیمتش تقریبا همون e6750 ]ست ولی به جاش خنک تره و 6 مگابایت کش داره.نقل قول: