سوالم خيلي تخصصيه؟نقل قول:
Printable View
سوالم خيلي تخصصيه؟نقل قول:
من حدود 150 - 200 تومن براي cpu دارم شما چه مدلي را پيشنهاد مي كنيد؟ (intel)
E8400 حدود 180 تومننقل قول:
من حدود 150 - 200 تومن براي cpu دارم شما چه مدلي را پيشنهاد مي كنيد؟ (intel)
Core 2 Quad Q6600نقل قول:
من میخوام 150 تومن واسه سی پس یو بدم اما واقعا نمیدونم کدومو بگیرم.از اینتل یا ای ام دی.
کارممم بیشتر گرافیکی است.راهنماییم کنید چه مدلی و چه قیمت هایی دارند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آیا باز هم سی پی یو های amd ( مانند athlon 64 x2( گرمای زیادی تولید می کنند؟ ( منظروم این نیست که گرمای زیاد آنها با فن قدرتمند کنترل بشه)
ه چرا یک سی پی یو از amd با معادل اون از اینتل تفاوت قیمت زیادی دارند؟
تقریبان اکثر متخصیصن سخت افزار پسی ورد
اینتل رو پیشنهاد می دن
به نظر من هم اینتل خیلی خوب هستتت
و معمولان کش های اینتل خیلی بیشتر از کش ها amd هست ( که شاید به نوع نقطه قوت هم حساب شود)
منم خودم هنوز اینتل نخریدم ولی از زمانی که کامپیوتر رو شناختم همیشه گفته می شود اینتل قدرتی تر هست و تقریبان برای همه کاریی ها خوب هست:10::11:
بستگی داره منظور شما از گرمای زیاد چی باشه! این درسته که نسل جدید CPU های AMD گرمای بیشتری نسبت به این نسل Intel تولید می کنند ولی این گرما اونقدری نیست که بخواد مشکلی بوجود بیاره یا نشه کنترلش کرد. در کل مشکل حرارتی وجود نداره.نقل قول:
تفاوت قیمت زیادی بین CPU های هم رده وجود نداره.
هر دو کمپانی محصولات خوبی توی این رده قیمت دارند. :46:نقل قول:
اتفاقا اتلون 64 X2 ها خيلي خنك بودند حتي خنك تر از pentuim D dual Coreنقل قول:
آیا باز هم سی پی یو های amd ( مانند athlon 64 x2( گرمای زیادی تولید می کنند؟ ( منظروم این نیست که گرمای زیاد آنها با فن قدرتمند کنترل بشه)
سريهاي قديمي AMD مثل دوران - اتلون و حتي اتلون 64 سوكت 754 (كه اين يكي X2 هم نداشت) گرم ميكردند
نه معادلهاي هم تفاوتهاي قيمت چنداني ندارند مثلا Q6600 رو اگه معادل phenom 9850 بدونيم (البته Q6600 يه ذره بهتر) هر دو قيمتهاشون حدود 210 تومن هست.نقل قول:
ه چرا یک سی پی یو از amd با معادل اون از اینتل تفاوت قیمت زیادی دارند؟
محصولات جدید AMD که به Phenom معروف هستن هم مشکلات گرمایی زیادی دارن و همچنان نسبت به پردازنده های Intel Core خیلی ضعیفترن.نقل قول:
یه بررسی جنجالی از سایت Anandtech که هر چی دلش خواسته از محصولات جدید AMD عیب گرفته
البته این سایت همکار اینتل هست و یه جورایی شریک هم در امر تبلیغات به شمار میرن
کد:http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=3344