تو نسخه ی فارسی شده گرافیکش افت پیدا نکرده ؟نقل قول:
Printable View
تو نسخه ی فارسی شده گرافیکش افت پیدا نکرده ؟نقل قول:
كمك فوري مي خواستم :
من دوتا كامپيوتر رو بوسيله كابل كراس شبكه كردم . چطور مي شه بازي رو طوري شبكه كرد كه دوتا كامپيوتر باهم باشند و با دشمن بجنگند ؟ اصلا نميشه توي MultiPlayer بازي سرباز دشمن آورد. كسي هست كمك كنه؟
نقل قول:
دوست عزیز اولا که اگه میخوای 2 کامپیوتر رو شبکه کنی با کابل Straight هم میشه ( همون مستقیم )
کابل Cross واسه شبکه کردن 1 کامپیوتر با 1 Laptop هست .
در مورد بازی هم وقتی شما میخوای شبکه بازی کنی ، جز خودت و اون کامپیوتر که شبکه کردی کسی نمیتونه وارد بازی بشه !
دشمن هم نمیشه اضافه کنی به بازی . چون اینطور قابلیتی واسش نذاشتن .
فقط میتونی با اشخاص واقعی بازی کنی . :46:
آقا تو مرحله اول این بازی چیکار باید کرد. من تو یه سوله مانند با دو نفر دیگه هستم که یکیشون اسلحه داره و اون کی همینجوری وایساده!؟ همه جا بستس
خوب شما باید تفنگ هایی که روی میز هست رو برداری و به قسمت تمرین تیر اندازی بری .نقل قول:
بعد یه سری هدف میاد که اونا رو میزنی .
کارایی که خودش میگه رو انجام بده بعد یه دری باز میشه و ...:46:
آقا یکی لطف کنه راهنمای فارسی مراحل این بازی بذاره. آخه اینطوری آدم گیج میشه.
موسیقی بازی دیوانه کننده ست!
ولی حیف که توی یکی از خیابونهای بازی اسم غلط خلیج ع ر بی رو دیدم!
بازی رو 3 دور رفتم!
البته بازی میتونست باز هم بهتر بشه. مثلن امکان کشتن زن و بچه و حیوانات و چند راه برای رفتن به مقصد یا تموم کردن ماموریت و صد البته امکان کشتن هم رزما و نقش منفی بازی کردن.
کسی بازی دیگه ای مثل cod4 میشناسه؟
دوست عزیز توی همون مرحله ی اول که توی کشتی هست ، وقتی میری اون پرونده ها رو برمیداری ، زیر اونا هم نوشته خلیج عربی .نقل قول:
ولی یه مرحله هم هست وقتی میری داخل خونه ، تلوزیون داره اخبار پخش میکنه ، گوینده میگه Persian Gulf !!!
احتمالن داشته میگفته که persian gulf غلطه!نقل قول:
بالاخره نفهمیدم پال جکسون مرد یا نه؟