چی کیفیت نداره ؟!!!!!!!!!؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نزن این حرفو!!!
Printable View
چی کیفیت نداره ؟!!!!!!!!!؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نزن این حرفو!!!
نقل قول:
دوست من اگه شما هم صفحات قبل این تاپیک رو با دقت میخوندی متوجه میشدی که بلندی صدای N73 از N95 بیشتره .... اما کیفیت پخش N95 واقعا بهتر از N73 هستش ....
دوست عزیز تاریخ عضوی mar2007 همه ی پستات اینجوری اسپم هست ؟؟؟نقل قول:
خوب اینو که دیگه همه میدونن که بلندی صدای n73 بیشتره
خودمم مقایسه کردم ولی در کل از n95 راضیم
اونقدر هم صداش کم نیست از همه گوشی ها بلند تره فقط به جز n73
شما اصلا گوشیت چی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
امیدوارم برای آخرین بار گفته باشم من بلندی صدا یه n95 رو با n73me و n73 معمولی مقایسه کردم بلندی صدای n95 کاملا بیشتره
نه یکم کاملا
آقا محمد ومافیای عزیز نظارتتون روی پستای اینجا به 0 رسیده
نقل قول:
عجب...شما برای بار آخر داری میگی که صدای N95 از گوشی های دیگه بیشتره...کی هستی که حرفت رو همه باید قبول کنن؟؟؟؟همونجور که خیلی از دوستان مقایسه کردن، من هم مقایسه کردم و به این نتیجه رسیدم صدای N73 از N95 بلندتره...شما میخوایی تعصب بیجا داشته باشی، داشته باش...
دوستان دو تا سوال دارم
اول اینکه آپدیت این گوشیه چه جوریاست من برنامه هاشو هردو شو نصب کردم منتها بازم میخواد 25 مگ دانلود کنه تا نرم افزار نوکیا آپدیت و بروز کنه دوباره و متاسفانه وسط کار مشکل پیدا میکنه و قطع میشه مشکل از خطم هم نیست Adsl استفاده میکنم ...
دوم اینکه برای محافظت از Lcd این گوشی بهترین کار چیه چون واقعا بدون محافظ ساخته شده ...
ممنون
حوصله بحث الکی با کسی رو ندارمنقل قول:
عجب...شما برای بار آخر داری میگی که صدای N95 از گوشی های دیگه بیشتره...کی هستی که حرفت رو همه باید قبول کنن؟؟؟؟همونجور که خیلی از دوستان مقایسه کردن، من هم مقایسه کردم و به این نتیجه رسیدم صدای N73 از N95 بلندتره...شما میخوایی تعصب بیجا داشته باشی، داشته باش...
حالا هر چی من میگم شما بیاوو استدلال بیار که اینطوریه...
من چه دلیلی دارم که تعصب داشته باشم
هر کی که منو میشناسه میدونه که من هیچ موقع پست اسپم ندادم و نخواهم داد
خوب حتما من دارم دروغ میگم
اخه من به چه زبونی بگم من این 2 تا رو باهم مقایسه کردم و بلندی صدای n73 به پایه n95 نمیرسه
هر کی که میگه نه میتونه pm بده و بیام رو در رو صدای این 2 رو باهم مقایسه کنیم و نتایج رو تو همین تایپیک بزاریم
برایه من اصلا مهم نیست
من فقط میخواستم این تایپیک رو هر کی که میخونه با اطلاعات درست و آگاهی کامل گوشیه مورد نظرشو انتخاب کنه...
کسی آنتی ویروس نصب نکره واسه n95?
اگه سراغ دارید به ما هم بگید
منم هم تست کردم صدای n73 و n95 الان دستم هسته هردوتای این گوشیها و یک اهنگ مشترک بلوتوث کردم و بلندی صدا در n73 کاملا بیشتره ولی کیفیت صدا در n95 بیشتره.
اگر نقشه ایرانش هست پس قضیه این نامه اعتراض نوشتن واسه نوکیا چیه؟
بعد این نقشه کامل هست؟
مرسی..
.
من آنتی ویروس netqin رو نصب کردم ولی نمی توانم برای شما آپلود کنم. چون تازه واردم امکانش را ندارم.نقل قول:
نقل قول:شاهد از غیب رسید. :27:.. این هم یه دوست دیگه که تست کردن و میگن صدای N73 بلندتر از N95 هست...:5:نقل قول: