به خاطر اینکه اصابم خورد بود اونها رو نوشتم
......... ویرایش شد .... حذف شد
Printable View
به خاطر اینکه اصابم خورد بود اونها رو نوشتم
......... ویرایش شد .... حذف شد
بچه ها فکر کنم تاپیک رو با جای دیگه اشتباه گرفتین
خواهشا بس کنین وگرنه ممکنه به ضرر تاپیک تموم بشه
نقل قول:
رفیق شما استادی..بیخیالش من هر چی بگم حرف خودت رو میزنی .....
من مخلصتم دربست ولی مطمئنم حتی 1 بار هم نشده بدون تعصب از یه گوشی از سونی استفاده کنی وگرنه انقدر رو 5700 مانور نمیری ..جوری صحبت میکنی که جای هر چی بحث از بین میبری نمیدونم تا کی میخواید به این مسخره بازیها ادامه بدیم در حالی که اینا فقط یه گوشیند که ساخت ننه باب خودمونم نیست ...انقدر مشکل داریم که بخدا حوصله بحث کردن در این مسائل رو ندارم...از اون موقع که انجمنا تازه تو پیسی باز شده بودند انقدر از این بحثا کردم که دیگه باور کن خستم میخوام به خودم استراحت بدم... قبول کن من هر چی بگم باز هحرف خودت رو میزنی ..تازه اینترنت منم مشکل داره با بنزین سهمیه بندی کار میکنه کارت سوختمم تموم شده اصلا مجال بحث رو بهم نمیده.... مخلص همه دوستاران 5700 هم هستیم.
دوست عزیز من چطور می تونم جواب شما رو بدم وقتی که شما فقط خودتون رو مد نظر دارید و اصلا چهارتا خبر خارجی رو نمی خونید !!
دوست عزیز منم همون رو گفتم !نقل قول:
دوست من میزان فروش یک برند را شهر شما یا کشور ما تعیین نمیکنه شما به میزان فروش برندها در جهان نگاه کن بعد این حرف رو بزن
بد نیست برید 10 عنوان برتر بهار امسال رو ببینید که از 10 عنوان برتر موبایل چند عنوان برای سونی اریکسون بودش....
ماه قبل که 6300 و N95 در دو سدر جدول بودن..
تعریف ؟؟!! کدوم تعریف؟؟شما کدوم تعریفی رو دیدید؟؟نقل قول:
نه فقط تو میدونی برای شما متاسفم شما فکر میکنی فقط خودتت میدونی نه دوست من چند تا یوز ازت تعریف میکنند مغرور نشو فکر نکن خودتت فقط میدونی
فروم یعنی Commenication between users....فروم برای تبادل اطلاعات هست نه به رخ کشیدن اطلاعات !
مگه در این تاپیک در مورد سونی اریکسون داریم بحث می کنیم که نقایصش رو بگم؟نقل قول:
واقعا معلومه که چقدر نقایص سونی اریکسون رو میگید
-------
من قصدم جسارت نبود...اگر اینطوری فکر کردید ازتون معذرت می خوام
موفق و شاد باشید
-------------------------------------نقل قول:
من با امیر موافقم:
فروم یعنی Commenication between users....فروم برای تبادل اطلاعات هست نه به رخ کشیدن اطلاعات !
از دوستان عزیز که تو این فروم هستند خاهش می شود که در مورد گوشی های دیگر بحث نکینید روزی 10 یا 15 صفحه به این فروم اضافه می شه لطفآ از بحث های که به این گوشی ربط نداره گفتگو نکنید
بچه ها بياين به جاي اين حرف ها به فيرم وير جديد اين گوشي و رفع نقص هاي اون فكر كنيم... بهتر نيست؟؟؟ از الان خودمون رو براي اون روز آماده مي كنيم....
در ضمن حميد رضا جان اينجا تاپيك حمايت 5700 هست و هيشكي حق توهين به 5700 عزيز من رو نداره...
اينكه بچه ها عيب ها رو ميگن دليل بر فهم و درك بالاي بچه هاست كه دارن حرفه اي برخورد ميكنن.... وگرنه اونقدر مزيت داره اين گوشي كه خيلي از گوشي ها حتي به گرد پاش هم نمي رسن ... به نظر من شما هم 5700 بگير... نگيري از دستت مي ره... در ضمن بدون تعصب
بدلیل وجود برخی مسایل سیاسی و اجتماعی موجود در این کلوپ این پست ویرایش شد!!!
ممكنه بزنه؟؟؟!!!!نقل قول:
فكر ميكني ممل خان تا حالا نزده...
بچه ها جمیعا خسته نباشین
واقعا بحث های جالبی میشه و از هم چی میگین غیر از مسائل مربوطه
دوستان عزیز حمید رضا و امیر میشه بس کنید..
با شما هستم امین ..تا 5700 هست زندگی باید کرد...ول کن حرف این و اونو...میدونو خالی نکن!