اون کرک را باید ابتدا از حالت فشر ده خارج کنید اسمش فایل اینه با حجم 6.17 مگابایت :generals و باید دقیقا کپی کنید در پو شه نصب بازی البته بعد از اینکه از حالت فشر ده خارج کردیدنقل قول:
Printable View
اون کرک را باید ابتدا از حالت فشر ده خارج کنید اسمش فایل اینه با حجم 6.17 مگابایت :generals و باید دقیقا کپی کنید در پو شه نصب بازی البته بعد از اینکه از حالت فشر ده خارج کردیدنقل قول:
این کارو هم کردم حالا دیگه ارور نمیده اما میره داخل بازی اما بعد از چند ثانیه دوباره میاد بیرون چیکار باید بکنم؟
سلام به همه بچه های گل
آقای منصوری خسته نباشی داداش
من اگه مدیر این سایت بودم به شما نه یک جایزه بلکه 50تا جایزه میدادم
من تمام این 147 صفحه رو خوندم و کسی بیشتر از شما واسه بچه ها زحمت نکشید به همه کمک کردین خیلی کارت درسته داداش
آقای منصوری من اگه بخام تمام مدهای جنرال رو داشته باشم از کجا بایت تهیه کنم (خرید اینترنتی)
تمام مدها هم مدهای ایرانی و هم مدهای خارجی
بازم ممنون واسه این همه زحمتی که کشیدی
راستی اگه امکان داره قدرت بمب اتمی چین زیاد کن اگه قدرتش دو برابر باشه خوبه(من هیچ مدی رو جنرال ندارم)
توپ لیزیری آمریکا هم خیلی مزخرفه
کاشکی حالت انفجاری داشت تا این که بسوزونه
راستی یه چیزه دیگه
میشه داخل اسکریلمیش کاری کرد که یکی از تیمها باهامون متحد بشه
(انلاین نمیگما)
اهان اینم بگم که اون تیم که با من متحد شد خودش کارشو انجام بده
اخیش چقدر حرف زدم
نقل قول:
سلام
اول از شما بسیار سپاسگزارم و کار زیادی نکردم و دوست داشتم تا همه دو ستان شر و ع می کردند به مد سازی و مد دلخو اهشون را می ساختند
بله تمام اون خو استه های شما در مورد بازی قابل اجراست ولی الان متاسفانه تا عید سرم خیلی شلو غه انشا الله در عید تمام خو استه هاتون به چشم . آ»وزش میدم تا خو دتن تعقیر ات دلخواه تون رو را بدید .
برای خرید مد ها و دیدن لیست مد ها بر ید به این آدرس :
کد:http://war-armageddon.mihanblog.com/extrapage/20
مر30
آقای منصوری
اگه میشه آموزشها رو داخل فایل PDF
بزنید
هر موقه که سرتون خلوت شد
آهان یه چیزه دیگه چرا هر موقه بازی رو روی هارد یا مدیوم قرارمیدم از بازی خارج میشه و یه اروره طولانی میاد
ولی رو ایزی خوبه و ارور نمیده (ایزی=بازی بیمزه )
بله حتمانقل قول:
دو ست من می تونید بگید در کجا این اتفاق می افته ؟در چه مدی یا در کدام بازی بازی جنرال سه یا و ار آر ما گد ن؟؟
ار تقا ء گرافیک بازی جنرال زرو
این پک ساخت تیم :AFM RAYAN هستش (تیم خودم)
طر یقه نصب :
بعد از دانلود از حالت فشر ده خارج کنید و در محیط نصب بازی کپی کنید لازم به ذکر است این پک بر روی تمام مد های جنرال زرو قابل اجرا است ا(اول مد مورد نظر را روی بازی نصب کنید و سپس محتویات پو شه زیپ را در پوشه نصب بازی کپی پیس کنید )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پک ارتقا گرافیک بازی جنرالها:
حجم:24.7 مگایایت
سستم پیشنهادی:
پردازنده : پردازشگر با چهار هسته، یا 2 هسته اینتل یا AMD Phenom
رم : 2GB -- 4GB رم یا بالاتر
پردازنده گرافیکی : Radeon سری 4800 یا بالاتر و یا کارت های انویدیا با ظرفیت مشابه
ساخت:تیم AFM RAYAN
لینک دانلود :
کد:http://final-battle.persiangig.com/other/file/AFM-RAYAN.rar
رفع اشکال :
لطفا پس از نصب فایل اصلی (فایل بالا ) بر روی بازی جنرال زرو ...این فایل 1 کیلو بایتی را دانلود و پس از اینکه آنزیپ کردید (از حالت فشر ده خارج کردید ) در پو شه جنرال زرو که بازی نصب است کپی پیس کنید .
کد:http://final-battle.persiangig.com/1/Data.rar
این فایل 1 کیلوبایتی جدیده؟ و چیکار میکنه؟ قبلاً فایل اصلی 24 مگابایتی رو دانلود کرده بودم؛ الآن شما دوباره یه فایل 24 مگابایتی گذاشتی، این یکی تغییراتی نسبت به قبلی داره؟ یا تفاوتی ندارن؟
فایل24 مگا بایتی همون فایله ولی یک ایراد کو چیک داشت که با اون فایل 1 کیلو ببایتی رفع می شهنقل قول:
نقل قول:
من هیچ مدی ندارم
در قسمت اسکرلمیش هرموقه جنرال زیرو رو هارد یا مدیوم قرار میدم اینجوری میشه
راستی سیستمم زغالی!
ولی یکی از دوستام که سیستمش جدید و خوبه هم این مشکلو داره اما اون یه مود رو بازیش نصبه (اون مدی که شما گفتین نیست)
آقای منصوری اگه میشه داخل مودهاتون کاری کنید که لودرها قادر باشند زمین رو صاف کنند برای ساختن ساختمان ها اخه من هر موقه که جای خوبی گیر میارم واسه ساختن رنگ ساختمون قرمز میشه و قادر به ساختن نیست
یه چیزه دیگه اگه امکان داره به ماشین ها تانک ها و سربازها نظم بدین
مثلا اول تانک ها حرکت کنن بعد ماشین ها بعد سربازها اخر هم ماشین های سنگین دوربورد
همشون در یه مربع قرار بگیرن
فکر کنم بازی قشنگ تر بشه