کسی قیمت داره ؟ تو تهران
ارکید
راستی یه سوال این ارکید پورت hdmi داره ؟
کسی قیمت داره ؟ تو تهران
ارکید
راستی یه سوال این ارکید پورت hdmi داره ؟
صفحه قبل قیمتها هست
این قیمتا که دادی رو نمیدونم از کجا اوردی چون من تو دبی که هستم این قیمنا دقیق 2 برابرن.مثلا ارکید شده 850 درهم که میکنه212500 تومان و الایت شده 1600 درهم که میکنه 400000 .با این وجود یعنی تهران هینقدر گرانه من فکر نمیکنم.نقل قول:
سلام اقا من میخوام کنسول بخرم و میخوام بدونم که با توجه به این که ps3 انلاینش مجانیه و در عوض کپی نشده و یا این بلو ری رو میخونه و xbox نه کدوم رو پیشناهاد میدین؟
سلام.نقل قول:
درسته که سیستم آنلاین ps3 مجانی هست. اما آیا به گستردگی xbl هست ؟ این رو هم در نظر بگیرید که ماه اول به طور رایگان میتونید از خدمات لایو استفاده کنید و از ماه بعد باید هزینه ی اندکی رو پرداخت کنید که فکر میکنم در مقابل خدمات خوبش، قیمت زیادی نیست. در ضمن، فکر نمیکنم نگرانی در رابطه با درایو 360 و بازیهاش وجود داشته باشه. این کنسول بازیهای با کیفیت رو روی یک dvd 9 داره . نمونه ی بارزش هم بازی Gears of War هست. پس از لحاظ فضا نگرانی نیست. . بنده، هم اکنون کنسول X360 رو دارم و ترجیح میدم . بازیهای عالی، خدمات آنلاین خوب و ... به هر حال تصمیم نهایی با خود شماست.
موفق باشید
راست میگه ps3 نخر ، درسته پرفروشترین کنسوله ولی پدر ادم در میاد من خودم به خاطر همین بازیهای گرونش میخوام 360 بخرم در ضمن الایت بلوری هم میخونه
نه عزیزم اونم فقط DVD 9 میخونه !نقل قول:
سلام دوستان...
کسی هست یه قیمت قابل اطمینان از مدل های XBOX تو تهران بده .
هر چی زود تر باشه بهتره . اگه امشب باشه که عالیه .
ممنون ...
ببخشید ...نقل قول:
نه عزیزم اونم فقط Dvd 9 میخونه !
من فکر کردم بلو ری هم میخونه
.::\ ببخشید /::.
آقا من این قیمت ها رو روز 28/12/86 از مغازه ی البرز پرسیدم می خواهین زنگ بزنید
88362477
فروشگاه البرز