هر کدوم رو بگیری فرقی نمیکنه فقط حافظه ی گوشی بیشتر میشه چون p990 تا gb 4 ساپورت میکنه به نظر من 2 gb بگیری بهتره قیمتش از 22 23 توم فکر نکنم بشتر باشهنقل قول:
Printable View
هر کدوم رو بگیری فرقی نمیکنه فقط حافظه ی گوشی بیشتر میشه چون p990 تا gb 4 ساپورت میکنه به نظر من 2 gb بگیری بهتره قیمتش از 22 23 توم فکر نکنم بشتر باشهنقل قول:
دستت درنكنه خود موبال فرو شيا اين كار رو ميكنن؟نقل قول:
آپدیت 6 ساعت طول میکشه نه بیشتر باید آ پدیت رو از 9 10 شب شروع کنی در صورتی که شما 1 خط تلفن داری باید دیر تر دانلود رو شروع کنی اگه کسی زیاد زنگ بزنه و dc بشی باید مرحله ی اول رو دو باره شروع کنی >مرحله ی اول 2 ساعتو خورده ای مرحله های آخر برای دانلود فریم ویر 3 ساعت و خورده ای :31:نقل قول:
دست شما هم درد نكنه
بله برنامه هاي سري nنوكيا به راحتي روي اين گوشي نصب مي شه:10:نقل قول:
لطفا یه حرفه ای هم به این سوال پاسخ بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
سلام دوستان عزیز
حالا که این مخابرات همچین تر زد به کاسه کوزه ما !!!!! میخواستم یه سری اطلاعات در مورد گوشی بدم که چطوری بفهمین اصله یا نه !!!!!
گوشی اصل به هندس فری بلوتوث میاد و البته دوستان خوب ما اون روبرمیدارن مه قیمت اصلی اون 125000 تومنه . که بعدا شما میتونید دوباره بخرید .پس دوستانی که فکر میکنن قیمت پایینه یه کمی اشتباه کردن .
در ضمن یادتون باشه که گربه بهر رضای خدا موش نمیگیره !!!!
قیمت 990 اصلی 560 تا500 تومنه البته با گارانتی .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بعید میدونم که ای طوری باشه . اگه سیستم عامل به هم بخوره میشه ولی سری ان نوکیا uiq3 نیستنقل قول:
مسج های فرستاده شده کنارش شماره داره ! دیگه کنتور میخواد چی کار ؟
لطفا يه اينكاره پاسخ بده...
سلام
دو تا سئوال خيلي اساسي دارم:
يك: آيا p990 نيز همانند ساير گوشيهاي سوني اريكسون داراي ضعف محدوديت حافظه مسيج ميباشد؟
دو: آيا ميتوان تمامي برنامهها و بازيهاي سيمبين (sis) نوكيا رو روي p990 نصب نمود؟
يك دنيا ممنون اگه پاسخ مناسب و صحيح به من بدهيد