سلام دوستان. مخابرات مشهد شبانه رایگانو برداشته. میخوام کوچ کنم به آسیاتک....
در کل خوبه؟ قطعیش چی؟
و اینکه سرعت دانلود سرویس های نامحدود برنزی 256، 512، 1024، 2048 چنده؟ ثابته یا زیاد بالا پایین میره؟
ممنون
Printable View
سلام دوستان. مخابرات مشهد شبانه رایگانو برداشته. میخوام کوچ کنم به آسیاتک....
در کل خوبه؟ قطعیش چی؟
و اینکه سرعت دانلود سرویس های نامحدود برنزی 256، 512، 1024، 2048 چنده؟ ثابته یا زیاد بالا پایین میره؟
ممنون
سلامنقل قول:
تو پست های قبلی دوستان کاملا توضیح دادن.
قطع هم میشه تازه ظهر که هنوز ساعات اوج نیست.
ببینید الان اسیاتک یکی از بدترین شرکت هاست نگاه به قیمت نامحدودش نکنید. سرعت ها به ترتیب در بهترین حالت : 28 - 50 - 90- 110
زیاد نوسان دارن و بدترین پینگ در ایران و حتی منطقه.
به احتمال زیاد میرم مخابرات رفیقم مخابرات داره هم سرعت دانلود بیشتره هم اکثرا داره گیم بازی میکنه ... دیکه خسته شدم 5 ماهه تحمل کردم ( خطمم نویز داره انگار ، درستش کنم اگه بازم اونی نشد که مد نظرمه حتما میرم مخابرات و راحت )
ناگفته نماند با گرفتن سرویس نامحدود 2 مگ تازه 110 تا اگه شانس بیارید میتونید استفاده کنید و وقتی هم بالای ده گیگ دانلود کردید خود بخود قطع میشه با کلی شکایت و پی گیری شما بیش از حد دانلود داشتید و با منت میگن فعلا براتون فعال میکنیم در صورتی که طرح نامحدود از اسمش پیداست.نقل قول:
نقل قول:
امکان نداره!
256 رو 192 بسته شده در بهترین حالت 25 و بعدی 45 و در مورد 1 مگ و 2 مگ فرق داره! 1 مگ 60 وو دو مگ نهایت 100 تا! که هیچ وقت همچین سرعتی نمیبینید! خود من که 256 دارم در بهترین حالت 20 کیلوبایته!
دوستان، اگه از واحد شکایت بزنگن و جواب ندی، دوباره میزنگن؟؟؟ چقدر زمان میبره؟
نمیترسی از سایت بدون Resume دانلود میکنی؟:n04::n02: اونم این حجمو؟ حالا فرض کن تا 6 گیگ بره بعد دیسکانکت شی یه لحظه !:n19:نقل قول:
یعنی این نامحدودی هم که اسیاتک گذاشته مثل بقیه شرکتها از اون قانون مسخره "استفاده منصفانه" تبعیت میکنه ؟ گند بزنن این مملکت رو . به کی بگی دیگه هیچ سرویسی نیست که لااقل یه درصد ما رو راضی کنه .
شبانه هاش چطوره اسیا تک ؟ سرویس هست بشه شبی حداقل 1 گیگ رو دانلود کرد ؟
میشه بیشتر توضیح بدهید ؟ نامحدود آسیاتک دارید ؟ یعنی به شما زنگ زدن؟نقل قول:
طبق گفته دوستان فکر کنم آسیاتک داره مصرف منصفانه رو تو سیستمش پیاده می کنه که دیگه نتونید زیاد دانلود کنید , اول بهتون زنگ می زنن و اگر برندارید بعدا اینترنت رو قطع می کنند تا خودتون زنگ بزنید !:n02:
من اولش باور نمی کردم اما بعدا از یکی از فامیلها شنیدم.
نه همچین مسئله ای نیست. احتمالا برای ایشون مشکل داشته که این مسئله بوجود اومده. من 2 مگ نامحدود نقره ای دارم الان 220 گیگ دانلود کردم این ماه، نه قطعی و نه کاهش سرعتی نداشته. از لحاظ سرعت هم برای دوستانی که سوال دارن باید بگم که سرعت دانلود روی 1 مگ هست 2 مگ نامحدود نقره ای.
=================
نه، قانون مصرف منصفانه و از این چیزا نداره.نقل قول: