آره میشــه گرفــت مشکلی نداره :n01:نقل قول:
Printable View
آره میشــه گرفــت مشکلی نداره :n01:نقل قول:
دوستان من که از این سیستم مخابرات چیزی نفهمیدم من 2 مگ نامحدود دارم ماهی 74 تومان هست درسته؟
امروز با تلفن شارژ کردم 68 تومان شد
تو پنل سایت کاربری هم نزده چند روز مونده یا چقدر ازاد مصرف کردم
دوستان چطوری پرداخت میکنن مال من زد postpaid اس ام اس به صاحبخونه میاد میشه کاری کرد شماره خودم رو بدم؟
سایت تنظیمات کمی داره اصلان مشخص نیست این پرداختی کردم ثبت شده یا نه
دوستان من که از این سیستم مخابرات چیزی نفهمیدم من 2 مگ نامحدود دارم ماهی 74 تومان هست درسته؟
امروز با تلفن شارژ کردم 68 تومان شد
تو پنل سایت کاربری هم نزده چند روز مونده یا چقدر ازاد مصرف کردم
دوستان چطوری پرداخت میکنن مال من زد postpaid اس ام اس به صاحبخونه میاد میشه کاری کرد شماره خودم رو بدم؟
سایت تنظیمات کمی داره اصلان مشخص نیست این پرداختی کردم ثبت شده یا نه
دوست عزیز اگه شما اشتراکتون نامحدود باشه که دیگه لزومی به شارژ کردن نداریدنقل قول:
ضمن اینکه بنده دقیق متوجه منظورتون از اینکه گفتید با تلفن شارژ کردید، نشدم
تو پرتال مشترکین ای دی اس ال هم برای کابربران نامحدود فقط مقدار حجم آپلود و دانلود و زمانش رو اونم محض اطلاع میزنه
وگرنه محدودیتی در این میزان برای کاربرای نامجحدود وجود نداره...
اس ام اس صورتحساب هم به نام مالک خط ارسال میشه
گویا امکان تغییر شماره برای ارسال اس ام اس صورتحساب هم فقط توسط خود مالک خط وجود داره
بنده هم با شما هم نظر هستم و امکانات کم سایت مخابرات و مخصوصا حذف بخش قبض میاندوره خیلی آزار دهنده اس !
سلام آقا من تازه میخوام از مخابرات اشتراک ای دی اس بگیرم لطفا بگید چه مدارکی لازمه و به کجا باید برم!?اگر مستاجر باشیم چیکار باید کرد???
اشتراک محدود حجمی شبانه رایگان داره?
یا مثلا سرویس ۱ مگه سرعت دانش چنده???
هزینه به قبض تلفن میاد???
حجمی بهتره یا نامحدود????
ممنون میشم راهنمایی کنید:n27:
باید صاحب خط بیاد برای مستاجر هم فکر کنم اجاره نامه میخوان مدارکم که همون کپی کارت ملی،شناسنامه
باید به مرکز مخابراتی منطقه تون برید (اسم و ادرس مرکز مخابراتی تون رو اگه نمیدونید توی قبض تلفن نوشته)
شبانه رایگان هم به کسایی که اشتراک 1ساله خریداری می کنن میدن
1مگ سرعتش 100 تا 130 ایه
روش پرداخت هم دلخواه هستش میتونید بگید رو قبضتون بیاد
حجمی یا نامحدود بودنش هم به خودتون بستگی داره ولی معمولا اکثر کسانی که از مخابرات سرویس دارن نامحدوده (چون هم قیمتش مناسبه هم مصرف منصفانه نداره)
پس اجاره نامه کافیه؟؟؟سند خط تلفن و آخرین قبض و .... نمیخواد؟
1 مگ نامحدود هم همین 120-130 هست؟؟؟؟
اون طرح پاییزه که میگه قرارداد یکساله ببندی مودم رایگان و شبانه رایگانه هنوز هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امروز فک کنم باز با سرورای خارجی مشکل داشتیم ! مثه قبل شده سرعت با سرور داخلی خیلی بهتره تا خارجی :n27:
برای درخواست اینترنت توسط مستاجر نیاز به اجاره نامه و آخرین قبض تلفن هستنقل قول:
1 مگ نامحدود مخابرات فکر کنم ماهی 50 باشه
دقیقش رو نمیدونم ولی دیگه بالای 512 به کسی نمیدن ولی شما سعی خودتون رو بکنید شاید شد!
توی طرح ها مودم رایگان هم میدن
بله نامحدود هست شارژ نکنم پی چی کار کنم؟نقل قول:
یه شماره ای هست که میزان بدهی خط رو میگه از اون طریق شارژ کرده یعنی خط رو با نت شارژ کرده
من الان چطوری بفهمم چند روز از نتم مونده