درباره این مشکلات که از پارس آنلاین می گین
این یک مشکل همگانی و داره بین شرکتا و افراد مختلف جا به جا میشه حتی توی دایل آپ ها هم این مشکلات به وجود اومده
Printable View
درباره این مشکلات که از پارس آنلاین می گین
این یک مشکل همگانی و داره بین شرکتا و افراد مختلف جا به جا میشه حتی توی دایل آپ ها هم این مشکلات به وجود اومده
سلام به همه دوستان
من 6روز ديگه سرويس 3ماهه 256 ام تموم ميشه.
ميانگين سرعت دانلود شبانم شده:22
به نظرتون اشتراكم تمديد كنم، به اميد درست شدن سرعت؟ يا سرويسم عوض كنم؟ يا برم از مخابرات 256 نامحدود بگيرم كه لااقل 24 ساعت با سرعت 25 دان كنم.چون كامپيوتر من 24 ساعت روشنه؟
اونایی که از سرعت اینترنتشون نا راضین اینو ببینید و به اینترنتتون امیدوار شین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:27::27::27::27:
البته اینترنت من دایل آپ و توی سایت پارس آنلاین اینترنی ثبت نام کردم و منتظر زنگشونم
به نظرتون 128 با ترافیک 4 گیگ خوبه
یه سوال داشتم پینگ یعنی چی؟
نقل قول:بستگی به مصرفتون داره اگه وبگردی عادی داشته باشین زیاد هم هست توی دوره ی اول دستتون میاد .نقل قول:
با 128 امکان داری خوش شانس باشی که مرکز مخابراتیتون خلوت باشه تجهیزاتش مناسب باشه شرکت هم انگولک نکنه و خطت نویز نداشته باشه و سیم کشی ساختمان اوکی باشه و بتونی مثل من شبی 2.5 گیگ دانلود کنی و سرعتت بالای 100 باشه اگه هم که خوش شانس نباشی که ....(ایشالله که هستی)
پینگ هم بیشتر برای بازیهای آنلاین مهمه که اگه زیر 50 باشه ایده آله
فرض کنید میخواهید از یک مغازه کالایی بخرید.شما از لحظه ای که تصمیم به خرید آن کالا میگیرید باید زمانی رو صرف کنید تا آن کالا را بدست بیاورید مثلا چند دقیقه برای لباس پوشیدن،چند دقیقه برای سوار ماشین شدن،چند دقیقه برای رسیدن به مغازه و چند دقیقه برای انتخاب کالای مناسب و خرید آن و انتقال آن به منزل.مجموعه ی تمام دقیقه هایی که شما صرف کرده اید پینگ شماست (البته اگر خودمان را کامپیوتر فرض کنیم).:31:نقل قول:
در زبان کامپوتر هم وقتی شما بر روی لینکی کلیک میکنید در واقع درخواستی را برای یک سایت میفرستید تا اطلاعات خاصی را در اختیار شما قرار دهد.مجموعه ی زمانی که طول میکشد تا آن اطلاعات به دست شما برسد پینگ شماست که البته در دنیای کامپیوتر دیگر با دقیقه سر و کار نداریم و پینگ بر حسب میلی ثانیه بیان میشود و هرچه کمتر باشد بهتر است.
Ping is a computer network administration utility used to test the reachability of a host on an Internet Protocol (IP) network and to measure the round-trip time for messages sent from the originating host to a destination computer
پین همون صدا زدن سایت هستش... یعنی اگه شما اینترنت 20 مگابیت هم داشته باشی ولی پینگ مثلا 400 میلی ثانیه داشته باشی وقتی دکمه اینتر رو بزنی 4 ثانیه طول میکشه که سایت رو صدا بزنه و شروع به باز شدن کنه ... :10:نقل قول:
از دوستان كسي نميتونه من يه راهنمايي بكنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
دوستان چرا سرعت شب ها اینقدر افت می کنه ؟
قیمت مودما رفته بالا/شرکت پارس انلاینم هر مدلیو پشتیبانی نمیکنه/مودمای زایکسل خوبه ولی قیمتش یکم بالاست/من امروز یه
d-link2730uخریدم58000/مودم خوبیه
---------- Post added at 12:20 AM ---------- Previous post was at 12:17 AM ----------
خب معلومه چرا شبا افت سرعت داره/بخاطر اینکه تعداد کاربرا میره بالاتر و ازون مهمتر رایگان بودن دانلود در ساعاته بامداده