نقل قول:
یه روز به یارو میگن عزرائیل بچه مفتی میده
طرف میخنده میگه بچه خودمو نگیره مفتی پیشکش
سرعت دانلود از 310 به 190 رسید و ساعتی 1.1 گیگ به 650 مگ ----- سرویس توربو
روحانی مچــــــــــــــــــــــک ـــــــــــــرییم
Printable View
نقل قول:
یه روز به یارو میگن عزرائیل بچه مفتی میده
طرف میخنده میگه بچه خودمو نگیره مفتی پیشکش
سرعت دانلود از 310 به 190 رسید و ساعتی 1.1 گیگ به 650 مگ ----- سرویس توربو
روحانی مچــــــــــــــــــــــک ـــــــــــــرییم
آقا تو این وضع اسف بار و گریه آور ما که تو تاپیک شاهدش هستید شما هم کیفت کوکه ها!:n02:نقل قول:
حالا این سرعت مال کدوم آی اس پی ـه و کدوم سرویسشه؟
دوستان افت سرعت داره اینترنت و لی کسر حجم نداره!
من امروز از ساعت 4 و نیم تا 8 یه 3 گیگی دان کردم ولی کم نشد از حجمم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله. روزا خوشبختانه مشکل حل شده و حجم هم دیگه دیشب تو ساعت رایگان کسر نشد و شبا رو هم که عمدی رو لیمیته و تو 6 ساعت 5.16 گیگ دان شد!نقل قول:
وحید بالا منظورش اینه روز انگار براش منظور نشدهنقل قول:
این خط تلفن اشغال دوباره داره اوی اعصابم رژه میره:n24::n02:
Upstream Speed 1021 kbps (Interleave) Downstream Speed 2830 kbps (Interleave) Upstream SNR 8.7dB Downstream SNR 7.7dB
هامبال :n02: 4 مگ رو نمیتونه آپ کنه و بیشتر از 2.5 مگ نمیکشه:n15:چند روز دیگه پسش میدم به همون مرکز شهریار ببرن بندازن به یکی دیگه:n02::n02:
اینم 128 نامحدود:n02:
مجموع کل دریافت : 7.83 GB مجموع کل ارسال : 1010.91 MB مجموع کل مصرفی : 8.81 GB
حسین تو چند سال این همه دان کردی! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
(آقا من زیاد تو بحث دان رایگان نیستم ،از دوستانی که تازگیا تجربه دان رایگان با توربو رو داشتن یه سوال داشتم!)
فردا که جمعس تا ساعت 10 رایگانه.... من میخوام 5و نیم گیگ دان کنم از ساعت چند باید پا اینترنت باشم!؟(قبلنا خوب برمیداشت ولی تازگیا خبر ندارم!)دوستان واجبه هاااااااااا میخوام صب که ساعت 10 شد داشته باششم!!!
این وبگردی 3 هفته با سرویس نامحدوده :n02: دانلود رو من با اون یکی سرویس انجام میدم که ضرر نکنم:n02:نقل قول:
برا محکم کاری از همون ساعت 2 بذار دانلود شه:n02:
حسین شوخی نکن قلبم میگیره! من از ساعت 2 بخوام دانلود بزارم که از صدای فنای کیسم نمیتونم بخوابم! تخفیف بده از 3 و نیم به اونور بزارم!:n02:نقل قول: