در مورد کامپوننتهای زیرو به بالا بله کاملا ساخت آلمان هستند. البته رو جعبه هاشون و اسپیکر نخورده.نه حک نشده رو برچسب پشت مگنت آدیو سیستم HX165SQ زده ساخت آلمان. بار کد روی جعبه هم رو اگر با بارکد اسکنر چک کنید تائید میکنه.
این برند رو نمیشه با برکس مقایسه کرد. برکس خط تولید بسیار های اند و حرفه ایه کمپانی آدیو فیشر هست و بسیار بسیار گرانقیمت.وقتی یه جفت کامپوننت 6.5 میلیون باشه باید هم اون کیفیت ساخت رو داشته باشه.:n02:
در مورد خط تولید SQL یا SQX و.... فقط توان ملاک نیست.بلکه متریال مصرفی خیلی دخیل هست و در قیمت تمام شده محاسبه میشه.مثلا بسگت SQL با Zero Pro تقریبا یکی هست .ولی بقه قطعات مثل جنس ووفر،دمپر،کراس اوورها و... فرق میکنند.همچنین تیوترها.
در مورد ساب ووفرها به طور قطع خدمتتون عرض میکنم چون خودم SQX10 رو شنیدم و واقعا همچین کیفیت و دقتی رو تو سابی تجربه نکرده بودم.
زمانی که ساب میره به سمت SQ توانش کاهش پیدا میکنه چون نیازی به قدرت بالا نیست. نیاز به کیفیت و دقت در اجرای نتها و فرکانسها هست.
ولی تو سابهای قدرتی موضوع کاملا فرق میکنه.
نکه دیگه هم که فرمودین همین محل تولید هست.مثلا در آلمان به خاطر بالا تر بودن سطح دستمزدها یک کالا گرانتر تمام میشود یا در کشوری مثل چین یا تایوان.
نتیجه ای که میتونم از مقایسه و مدلهائی که تاحالا شنیدم بگیرم این هست که من شخصا به اون مثل معروف که هرچقدر پول بدی آش میخوری رسیدم.
من قدرت رو تو ساب آدیو سیستم X-ion 12-800 دیدم.
من کیفیت رو تو ساب SQX 10VB حس کردم
من نهایت لذت رو با کامپوننت Zero 165 و آمپلیفایر Mosconi One 120.4 برم.
من مید باس واقعی و قدرتمند رو با SQL 165 و آمپلیفایر Mosconi One 120.4 و همچنین بهترین ساند استیج رو تو 206 حس کردم.
رو ماشین خودم هم مید باس قوی و گرمی موزیک رو با Focal 165VR و Mosconi AS 100.4 چشیدم.:n12: