canon به نظر من بهتره از نظر برند در کل.ولی این مدل پاناسونیک جدیدتره.می تونی برای مقایسه عکس ها و فیلم های گرفته شده با این 2 تا رو تو گوگل پیدا کنی و خودت تصمیم بگیری.من باشم پانا رو می گیرم /||/نقل قول:
canon به نظر من بهتره از نظر برند در کل.ولی این مدل پاناسونیک جدیدتره.می تونی برای مقایسه عکس ها و فیلم های گرفته شده با این 2 تا رو تو گوگل پیدا کنی و خودت تصمیم بگیری.من باشم پانا رو می گیرم /||/نقل قول:
برند fujifilm رو چطور میبینید ؟
مثلا مدل f660 فوجی توی رنج 620-630 تومن هست و مشخصات خوبی داره !
حسگر EXR CMOS با کیفیت 16 مگاپیکسل - اندازه 1/2 اینچ - 4.8 × 6.4 میلیمتر
فیلم: ابعاد Full HD - سرعت 30 فریم بر ثانیه
لنز: 24-360 میلیمتر - بزرگنمایی اپتیکال 15 برابر - لرزشگیر تصویر - زوم اپتیکال در حین فیلمبرداری
در مقایسه با Canon IXUS 1100 HS که ذوستمون پیشنهاد کرده کدوم یکی بهنره برای استفاده خانگی ؟؟؟
مرتضی جان هم fuji هم canon خوبه .من می گم شما یه مورد ارزون ترم بخری زیاد فرقی نداره مثلا یه مدل 400 تومانی.یا می تونی یه ذره صبر کنی با م1.2 بری تو دلش.من خودم امروز از نمایندگی سونی w610 گرفتم 365 تومن البته برای دوستم نه خودم.به نظر خوب میاد حالا تا برسه دستش ببینیم چی از آب درمیاد ولی من نظرم برو زیر 400 که پولتون هدر نره.نقل قول:
منظورتونو کامل متوجه نشدم ؟؟نقل قول:
یعنی میگین که تو این رنج قیمت که نظر من هست ارزش خرید نداره و با بودجه کمتر هم نیاز بنده رو برطرف می کنه یا منظور دیگه ای دارین ؟؟
ضمنا این مدل W610 رو به نظرم یه خورده گرون خریدین بدون گارانتی 270 و با گارانتی بازرگانی ایران (سونی ) حدود 305 هست
لطفا ادامه ی مباحث اخیر مربوط به دوربین dslr را در تاپیک زیر پیگیری نمائید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک سوال داشتم :
من مشخصات Sony hx20v رو دیدم خوشم اومده و احتمالا بخرمش . تنها سوالی که برام پیش اومده اینه که فوکوس دستی توی دوربین های کامپکت چجوری انجام میشه ؟ یعنی دکمه ای داره که راحت باهاش من فوکوس دلخواهم رو تنظیم کنم یا اینکه 3 ساعت هنوز باید برم تنظیمات دوربین و . . . . :n03:
کنون بهتره، نویز کمتری داره..بخصوص واسه استفاده خانگی و عکاسی در منزلنقل قول:
میرید داخل منو تنظیمات فوکوس رو انتخاب میکنید و فوکوس رو به حالت دستی میذارید (آیکن ای هستش که یه دست هست که روش حرف F رو نوشته) بعدش میایید تا از سوژه عکس بگیرید ، با استفاده از کلید چپ راست ، میتونید حالات فوکوس رو تنظیم کنید.یعنی اینکه کدوم فاصله رو فوکوس کنهنقل قول:
خیلیم عالییی! یکی! :دی یه دنه چوب
عنوان تاپیک از "مشاوره خرید دوربین عکاسی و لوازم جانبی" به "مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی" تغییر پیدا کرد.
پس راخته دیگه یعنی استفاده ازش ؟! :n13::n18:نقل قول: