درود. من بازی های ژنرال 2-1 را روی کامپیوترم نصب کردم و روی ویندوز ایکس پی میاد اما روی سون بازی بالا نمیاد!
میخواستم ببینم که راهی واسه اجرای بازی روی 7 نیست؟
با تشکر.
Printable View
درود. من بازی های ژنرال 2-1 را روی کامپیوترم نصب کردم و روی ویندوز ایکس پی میاد اما روی سون بازی بالا نمیاد!
میخواستم ببینم که راهی واسه اجرای بازی روی 7 نیست؟
با تشکر.
سلام
من یه مشکل با Generals Contra 007 دارم
قبلا بازی خیلی راحت اجرا می شد ام حالا رو صفحه اول گیر میکنه و ارور DirectX میده
ولی رو سیستم directX 11 نصبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب این که کرک هست که با ریختنش توی فولدر اصلی بازی احتمالا کارتون رو راه میندازه...نقل قول:
ولی اگه جواب نداد منظورم پست قبلی در مورد بازیها و اجرای اونها رو لپ تاپهاست....
شما دمای قطعات رو حین بازی چک کن ممکنه یکی از قطعاتت بیش از حد داغ میکنه!!نقل قول:
ممنوننقل قول:
امتحان میکنم دقیقا توی کدوم مسیر بریزم که درست باشه؟؟
بعد اینکه میشه لینک اون پستی رو هم که میگی بذاری اینجا
عزیزم شما directx خود بازی رو بنصب :8:نقل قول:
Crysis Warhead
توی بازی گرافیکم خیلی داغ میکنه ولی سرعت فن که روی Auto هست بیشتر از 40 - 45 نمیره.
با این که بلد نیستم بفهمم کدوم قطعم چه دمایی داره. ولی اگر مشکل از دما باشه نمیتونم که جلو کیسم پنکه بزارم.
باید چیکار کنم؟
کسی نیست؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اصلا کسی تو این تایپک هست که جواب بده اگه کسی نیست این تایپک را ببندید لطفانقل قول:
آخه شما کامل توضیح ندادی که مثلا چه اروری میده میاد بیرون..........نقل قول:
با سلام + درود :31:
بازی : fifa manager 11
بعد از Mount کردن با Deamon Tools و باز شدن Autorun بازی طــــی مراحل نصب ، تا License Aggrement که باید Accept رو بزنی میره و با زدن دکمه ی Next هیچ اتفاقی نمیوفته یعنـی از نصب بازی خارج میشیم ! :13:
راح حل پلیــز :31:
پ.ن : مشکل از cd نیست ، Cd های دیگه هم تســت شده !