سلام
دوستان مثل اینکه شاتل بدون دلیل تعرفه هاش رو گرون کرده در صورتی که پارس آنلاین و مخابرات و .... نکردن
من شکایت ثبت کردم تظیم مقررات شما هم بکنید
Printable View
سلام
دوستان مثل اینکه شاتل بدون دلیل تعرفه هاش رو گرون کرده در صورتی که پارس آنلاین و مخابرات و .... نکردن
من شکایت ثبت کردم تظیم مقررات شما هم بکنید
شکایت ثبت کنید تنظیم مقرراتنقل قول:
نقل قول:
هیچ تاثیری نداره.. ممکنه فقط دوباره چند روز قیمت رو به حالت قبل برگردونن و بعد دوباره افزایش رو انجام میدن.. شکایت هم کنید در پایان میگن تا مادامی که میتوانیم در کنارتون هستیم.. یعنی خیلی ناراحتی میتونی از جای دیگه سرویس بگیری و حتی خیلی تحت فشار قرارش بدی میگه شرمنده دیگه بهت سرویس نمیتونم بدم...
اینکارو تمامیه شرکتها دونه دونه انجام میدن.. آسیا تک هم انجام داده.. سال گذشته همین کار رو انجام داد و در توییتر به من جواب دادن و در پایان هم به دفترشون طبق دعوت خودشون رفتم.. دستورالعمل داشتن و فقط بابت این موضوع ۱الی ۲ماه قیمت رو برگردوندن به حالت قبل ولی همون لحظه اعلام کردن که بزودی اینکار رو دوباره انجام میدیم... که بعدش اینکار رو انجام دادن..اگر سرویسهای بلند مدت تخفیف داره سرویس بلند مدت بگیرید وگرنه کاری نمیشه کرد.
سلام علیکم
من که از این شاتل کشیدم بیرون بعد از 8 سال مشترک این شرکت بودن و رفتم سمت TD Lte و درسته قیمت کمی بالا هست ولی پینگ بهتر و سرعت بالاتر و قطعی های مکرر رو دیگه ندارم و اعصابم اروم تره
روزی چند بار مودم دیسکانکت میشد و اعصاب خوردی بود و از تعویض مودم بگیر تا اسپلیتر و سیم کشی داخلی و بیرونی ولی هیچ تغییری نه در سرعت داشت نه در کمتر شدن نویز ( کلا ADSL برای خانه هایی ک سیم کشی قدیمی دارن -سیم می ورودی از مرکز مخابرات تا منزل ، واقعا اعصاب خوردکنیه )
هر وقت هم زنگ میزدی به شرکت اختلال خارج از شبکه بوده و شاتل هیچ اختلالی را برنمیتابد:laughing:
نان و پنیر با دل دردش قیمت همون چلو کباب میشه
به چه شرکتی رفتید ؟نقل قول:
والا من شرکت وینکس رفتم که روی دکل های ایرانسل سرویس میده و در اضل هم ایرانسله چون اسم وایفای مودم هم ایرانسل بود و فقط یک وب ویو برای تنظیمات مودم تغییر دادننقل قول:
پشتیبانی حرفه ای و کار بلدی نداره و اگه مشکلی هم بوجود بیاد من زنگ میزنم به ایرانسل چون در اصل بیس برای ایرانسله:laughing:
و اگه شرکت هم بخوام تغییر بدم بدون انلاک کردن مودم میتونم به شرکت هایی ک روی ایرانسل سرویس میدن کوچ کنم
فعلا ایرانسل و مبین نت و وینکس و اسیاتک به نسبت بقیه شرکت های td ارزون تره بسنه هاش.
منطقه ای که من هستم داخل نقشه ایرانسل از TD پشتیبانی نمیکنه و با کد *20# هم میزنه پشتیبانی نمیشه . و چیزی هم که هست وینکس نمایندگی داخل شهرمون هم نداشت
زنگ زدم به نمایندگی اسیاتک در شهرمون و امد تست زد( هزینه ایاب و ذهاب هم گرفت ) و جالب اینه ک سرعت قابل قبولی هم داشت ( دلیل اینکه اسیاتک زنگ زدم برای تست سرعت و کیفیت برای این بود که اسیاتک هم روی دکل های ایرانسل سرویس میده )
الان سرعت دانلود من برای روزها روی 120 مگابیت هست و شبا هم بین 70 تا 90 مگابیت
سرعت اپلود هم در طول شبانه روز بین 2 تا 4 مگابیته
شاتل سرعت خط باز میزاره یا همون سرعتی که خریدی بهت میده من مخابرات داشتم سرویس ۵۱۲ تا ۲ مگ باز بود شاتل چطوریه
همون سرعت خریداری شده رو میده. (بعضی سرویس های جشنواره الان هستن که سرعت بازن، ولی سرویس های ثابت و اصلی تو سایت، همشون همون سرعت خریداری شدست) ولی یه مگ بالاتر میبندن تا بشه کامل گرفت اونو، مثلا 8 مگ رو 9 میبندن 16 رو 17.نقل قول:
سلام
یه 15-20 روزی میشه به مشکل برخوردم.
چراغ ADSL چشمک زن میشه و طبعا نت قطع میشه بعد چند ثانیه دوباره ثابت میشه. این روند به صورت رندم تکرار میشه مثلا توی 10 دقیقه ممکنه چند بار تکرار بشه. یا نه ممکنه مثلا تا 4-5 ساعت نشه دوباره این اتفاق بیفته یا مثلا 1-2 روز اوکی باشه اینطوری بشه.
با پشتیبان تماس گرفتم هم تلفنی هم حضوری صحبت کردم اصرار داشتند که مشکل از سیم کشی هست یا اسپلیتر یا مودم.
اسپلیتر و مودم رو عوض کردم. یه مودم نو خریدم. تفاوت خاصی نکرد. کلا حس میکنم این روند چیزی جدا از مودم و اسپلیتر هست.
در مورد سیم کشی هم وقتی خونه رو ساختیم تقریبا 10 سال پیش خرطوم جدا داره. کابل با کیفیت. قبل عید هم قطعی داشتیم پشتیبان باز گیر داد به سیم کشی که تهش مشخص شد خود مخابرات تعمیرات داشته توی دستگاه هاش بعد پشتیبان میگفت همون موقع که نه من دارم چک میکنم نت اونجا وصله مشکل از سیم توئه :|
حداقل اینکه تقریبا مطمئنم سیم کشیم مشکلی نداره
موندم این مشکل از چی میتونه باشه ؟؟؟؟؟ کسی ایده ای داره ؟؟؟؟؟
مممکنه از خود مخابرات باشه و داستان خودشون ؟؟؟
سوال دیگه هم به قول اینا نویزی اتصالی سولفاته ای اگر باشه مگه نباید مشکل رو دائمی بده ؟؟ چطوره که گاها اینطوری میشه بقیه مواقع مثل ساعت با حداکثر سرعت کار میده ؟؟؟
اگر تجربه یا نظری دارید ممنون میشم بگید
سلامنقل قول:
اول از همه باید سر راه همه دستگاههای تلفن اسپلیتر باشه ولی سر راه مودم نه
با پریزای متفاوت تلفن امتحان کنید یعنی مودمو به پریزای مختلف بزنید یه برقکار وارد هم بیارید که پریزا رو چک کنه همینطور سیمکشی داخلیو ضمناً اگه بعضی جاها سیمهای تلفن نزدیک سیمهای برق رد میشه باید اونجاها سیم تلفن با فویل آلمینیومی عایق بندی بشه بعد از انجام همه اینکارا اگه مطمئن شدید سیمکشی داخلی مشکلی نداره مشکل باید یه جایی خارج از خونه شما مثل خود مرکز مخابراتی یا در طول مسیر یا کافو و... باشه ضمناً از وقتی کرونا اومده و تعداد کاربرا زیاد شده اوضاع اینطوری شده ؟ یا در ساعات خاصی اینطوری میشه ؟
کار دیگه هم اینه که مودمو به سر خط بزنید تا ببینید اشکال از سیمکشی داخلیه یا نه