آقا رضا با عرض معذرت خواهی از شمانقل قول:
Printable View
آقا رضا با عرض معذرت خواهی از شمانقل قول:
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز لطف کن هر سوال یا نظری داری در یک پست قرار بده.
ببینید دوست عزیز نه شما نه اون رفقایی که هر چند صفحه تذکر میدند اینجا نه مدیر هستید نه ناطم پس حق تذکر دادند و تعیین اینکه کی کجا پست بده رو نداریدنقل قول:
اگر مشکل دارید با پست ها آقا رضا و بقیه دوستان خیلی راحت از پایین پست گزینه گزارش تخلف رو بزنید
اگر مدیریت خودش پست ها رو خلاف قوانین دونست برخورد میکنه
پس لطفا نه شما نه بقیه رفقایی مثل شما دیگه تذکر ندید که نه اعصاب ما خورد بشه نه اعصاب خودتون
بالاخره مدیر و ناطم برای همین چیزا گذاشتند
============
اما انصافا برای خودم جالبه بالاخره یکی پیدا شده که برای مردم احترام قایل و این همه وقت میزاره برای پاسخگویی بعد به اینصورت باهاش برخورد میشه
من به نوبه خودم تشکر میکنم از آقا رضا و انصافا خیلی کارش درسته:n16:
نقل قول:
اینجا یه منبع اطلاعاتیه ارزشمند برای ایشون هست که از این طریق از وضعیت شبکه مطلع میشه.وگرنه تو این مملکت هیچ مسئولی عاشق چشم و ابروی کاربر نیست.اگر بود وضع اینترنت فورجی مثل دیال آپ نبود.بعدم این کارشناسا دارن کمک میکنن به فیلترینگ و محدودیت بیشتر شماها چرا انقدر ساده این؟
اگرم خیلی عاشق سینه چاک آقا رضا هستین یه تایپیک باز کنین عاشقین آقا رضا برین اونجا سوالاتتونو بپرسین.بیخود اینجارو شلوغ نکنین هربار تایپیکو باز میکنیم ده صفحه سوال و جواب بیخودی رفته جلو.
آنتن اول که اصلا rru نداره و انگار نسل 2 رو داره فقطنقل قول:
اما 2 شرکت دیگر rru گذاشتن
نمیشه فهمید که هرکدوم واسه چه شرکتی هستند و آیا 4G رو هم دارن یا نه ؟
سلام من تو حیاط سه تا آنتن 3g دارم تو خونه قطع میشه راهی برای این مشکل نیست
اهواز
نقل قول:
از اینجا خوب مشخص نیست. ولی احتمال میدم وسطی برای رایتل و اخری هم برای ایرانسل یا همراه اول باشه که rru قابلیت ارائه فورجی رو هم داره.
اولا حرف من خیلی واضحه من دارم میگم این بحث ها فقط باعث اعصاب خوردی میشه اینجا هم مدیر داره هم ناظم اگر مشکلی دارید با پست های کسی خیلی راحت به مدیریت بگید اگر اونا تشخیص دادند که خلاف قوانین هست تذکر میدندنقل قول:
اینکه هر کی از هر گوشه ای برای خودش مدیر بشه و تشخیص بده چی درسته چی غلط فقط باعث اعصاب خوردی و نارحتی بقیه میشه
دوما نظر شخصی خودم اینه من بعید میدونم یک کاربر عادی از اطلاعات خوبی که آقا رضا میده ناراحت بشه من فکر میکنم دوستان دلواپس رسیدن این اطلاعات به دست کاربرا هستند برای همین خیلی شلوغ کاری میکنند
در هر صورت من میگم مرجع قضاوت مدیر اون بخش هست و تمام
ما در این چند مدت که پست های ایشون رو دنبال کردیم به یقین رسیدم که ایشون در زمینه مخابرات سیار در حال فعالیته .نقل قول:
ایشون مطمعنا تمام اطلاعات رو خودش تنها بدست نمیاره بلکه دوستان و همکارانشان در جاهای مختلف ایران و اپراتور مختلف به اون کمک میرسونند.
در ضمن ایشون بسیاری از اطلاعاتی که دادند درست از اب در اومده که بیانگر واقعی بودن اونهاست.
متاسفانه برای شما باید بگم که این مسئله واقعیت داره و آقا رضا از ریز ترین موضوعات در هر اپراتور در سراسر کشور خبر داره چه شما باور کنی چه نکنی ، من اگر که بخوام حرفی بزنم شما جبهه خواهید گرفت اما کلا بهتون میگم دلیلی نداره بخواین بیاین اینجور با این لحن حرف زدن یه نفرو که هیچی ازش نمیدونید زیر سوال ببرید و باید بگم خیلی هم زشته این برخورد ، نمیگم ما هم ایشون رو میشناسیم ولی در همین حد میدونیم که بار ها مشکلاتی که بوده رو بهشون ارجاع دادیم و ایشون هم پیگیری کرده و برطرف شده و البته اخباری هم که میدن درست در میاد ، حالا اینکه ایشون چه سمتی داره و دقیقا مسئولیتشون چیه و با چه افرادی تو اپراتور های دیگه در ارتباطه که این اطلاعات رو به دست میاره خودشون میدونن و اینقدر اطلاعاتشون برامون مستند بوده که ما نخوایم شک و ظن اشتباه ببریم و یه همچین سوالاتی رو از خودمون بپرسیم ، در کل میگم اگر که شما فکر میکنید که ما یه سری آدمای ساده لوح هستیم که آقا رضا گولمون زده و داره اطلاعات اشتباه میده بهتره که به این تاپیک اهمیت ندید و البته سعی هم نکنید با طرح کردن این سوالات با این لحن ذهن سادهء ما رو بیدار کنید ممنون از شما ، عذر خواهی هم میکنم هم از شما هم از مدیریت اگر که تند حرف زدم و ممنون میشم اگر که دیگه ادامه ندید چون تاپیک پر از بحثای بی ربط و دعوا های ما میشه... :n16::n16:نقل قول: