کمبود ip از طرف مخابرات بخاطر عقب ماندگی کشور در بحث ip و ماندن روی ip v4 و عدم مهاجرت به v6نقل قول:
Printable View
کمبود ip از طرف مخابرات بخاطر عقب ماندگی کشور در بحث ip و ماندن روی ip v4 و عدم مهاجرت به v6نقل قول:
چه خبر شده چقدر خوب شده کیفیت اینترنت خداییش دمشون گرم :n28: تازه این تو شلوغ ترین ساعته 10:30 شب (نامحدود)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی 512 نامحدود داره؟ سرعت دانلودش چنده روزا و شبا؟
والا 24 ساعته سرعت 64 ثابته و هیچ محدودیتی نداره مثله مصرفه منصفانه و اینا ! البته جا با جا فرق میکنه.
خب کماکان بعد از اعلام خرابی که دیروز کردم، هنوز نوشته "تایید و اعلام تاریخ راه اندازي توسط مدیر مرکز تماس" در بخش وضعیت جاری درخواست قید شده !
دقیقا هم نمیدونم معنی این جمله چی میشه (اگه کسی میتونه لطفا برای منم ترجمه اش کنه)
راستی اگه کسی از دوستان اطلاع دقیق داره لطف کنه این قضیه که آی پی رو میزنه مثلا رومانی (یا سایر کشورهای اروپایی) توضیح موشکافانه بده تا ببینیم اوضاع از چه قراره...
من هم یکبار همین کار رو کردم و از طریق سایت اعلام خرابی کردمنقل قول:
بعد از 3 روز (72 ساعت) طرف با من تماس گرفت که ما سرویستون رو چک کردیم و مشکلی نداره
نمیدونستم باید چیکار کنم خودمو بکشم یا این یارو رو؟:n04:
سلام دوستان. برا شکایت از مخابرات راهنماییم کنین لطفا. خیلی فوریه. چون سرویس پاییزه گرفتم الان بعداز یک ماه برام 219000 تومن قبض اومده فقط 200000 تومنش اینترنته!!!!!! در حالی که فقط بین 1-7 دانلود داشتم. ممنون.
مگه وقتی حجمتون تموم شد براتون sms نفرستادن؟نقل قول:
نه سرویس من post-paid هستش.خودش اتومات حجم میخره.نقل قول:
دوستان کسی نامحدود بیشتر از 2 مگابیت داشته ؟ راهی نداره ؟