سلام خدمت دوستان عزیز
من نه سربازم نه فعلا میخام برم سربازی -- ولی داشتم این تاپیک رو میخوندم یه سوال واسم پیش اومد
امریه چیه ؟؟ فرق خدمت عادی با امریه چیه :n13:؟؟ یه توضیح کوچیک بدین ممنون میشم :n16:
Printable View
سلام خدمت دوستان عزیز
من نه سربازم نه فعلا میخام برم سربازی -- ولی داشتم این تاپیک رو میخوندم یه سوال واسم پیش اومد
امریه چیه ؟؟ فرق خدمت عادی با امریه چیه :n13:؟؟ یه توضیح کوچیک بدین ممنون میشم :n16:
نتیجه اینکه تا دیر نشده برید خدمت که قطعا حسرت همین امروز رو هم خواهید خورد (مگر اینکه شرایط زندگی در خارج رو دارید)نقل قول:
سلامنقل قول:
خدمت در نیروهای مسلح 21 ماه و در سازمانهای دولتی 24 ماه است
وقتی یک سازمان دولتی یک سرباز رو از ستاد کل درخواست میکنه، اون سرباز امریه اون سازمان دولتی میشه و دیگه نظامی محسوب نمیشه
تفاوتها خیلی متغیره و به یگان بستگی داره
اغلب امریه ها بدون لباس نظامی هستند و با یک ظاهر عادی مثل یک کارمند و معلم و ... به سر کار و کلاس میرن
اما افرادی که امریه ندارن، در اغلب یگانها با لباس نظامی حاضر میشن و کلا تابع قوانین نظامی و اون یگان هستن (البته این نظامی ها هم جاهایی رو دارن که بدون لباس و شرایط نظامی میشه خدمت کرد)
شاید یک تفاوت مهم دیگش بحث آماده باش باشه که سرباز امریه اصلا به عمرش آماده باش نمی بینه ولی نیروهای مسلح و مخصوصا ناجا، در هر مناسبت مهمی آماده باش هستن
این امریه همون استاد سرباز نیست ؟؟ :n13:نقل قول:
سلام .نقل قول:
خدمتتون عرض کنم که کسایی که میخوان برن خدمت با توجه به رشتشون به یکی از سازمان های دولتی که سرباز امریه میگیرن مراجعه میکنن و اگه پارتی داشته باشه یا اون سازمان قبول کنه آموزشی را میره بعد میره تو اون اداره یا سازمان مثه کارمند اونجا میشه با لباس شخصی هم میره دیگه بستگی به جاش داره که تا چه ساعتی باید کار کنه ولی باید 24 ماه خدمت کنه. حالا جاهایی که امریه میگیرن مثه فنی حرفه ای، آموزش پرورش ، زندان، دادگستری و جاهای دولتی که به رشته درسیت ربط داشته باشه . آموزشیت هم میری ارتش
امریه ی قرارگاه خاتم الانبیا هم مربوط به سپاه میشه که بیشتر رشته های فنی بیشتر میگیره
البته خیلی ها میخوان برن امریه اگه پارتی داری اقدام کن وگرنه دیگه معلوم نیست قبولت کنن یا نه.
منم شنیدم قراره 24 ماه بشه
سلام. من قضیه ی زیاد شدن مدت خدمت را از سایت police.ir پیگیری کردم جواب دادن فعلا تغییری نداریم.
1391/12/24 پنجشنبه
شرح درخواست: سلام آيا مدت خدمت سربازي براي سال 92 و كسري بسيج تغيير كرده است؟اگر تغيير كند كي اجرا ميشود؟
شرح پاسخ: باسلام در حال حاضر هيچ تغييري نداريم./ق
معمولا شب قانون رو وضع میکنن و صبحش اجرا میکنن. چیزی نمیشه گفت. ولی معمولاً اول اردیبهشت و یا اول آبان.نقل قول:
بله دوست عزیز میدونم . حتی قضیه ی 21 ماه شدن را طبق سایت نظام وظیفه روز 21/1/91 اعلام کردن یعنی من که اعزام 1/2 هستم احتمال داره شب اعزام اعلام کنن. آخه مشکل اینجاست هرکی را میبینم میگن 24 ماه شد رفت، دیگه تصویبش کردن! شایعه پراکنی خیلی زیاد شده. منتظریم ببینیم قسمتمون چی میشه.نقل قول:
من که وقتی خدمتم شروع شد دیگه برام مهم نیست چند ماهه انقدر میرم تا تموم بشه.
منم از این آدمای شایعه پراکن دور برم زیاده نمیدونمم از کجاشون بعضیاشون در میارن اینقدرم با قاطعیت میگن آدم به دانسته های خودش شک میکنه یکی از دوستام که میگفت همین الان 24 ماهه خدمت! آموزشی هم سه ماهه!:n02::n02:نقل قول:
به هر حال مثل همیشه یه سری خبر ، حالا به هر صورتی، بین مردم پخش میشه و اکثرا هم بعد از مدتی اجرایی میشه ، این جوابی که به شما دادن حال حاضر منظورشونه که شاید همین چند روز باشه !!!!نقل قول:
این که مثلا خدمت میشه 24 ماه و کسری بسیج هم حداکثر 3 ماه و ... مدتی هست که شایع شده ، حالا امیدواریم این بار عملی نشه