سلام چه هزینه ای برای این سرویس قرار بدید؟نقل قول:
من هم امروز اس ام اس تخلیه میاد فردا میخوام برای شرکت جدید اقدام کنم فعلا توی ذهن فن اوا رو دارم
Printable View
سلام چه هزینه ای برای این سرویس قرار بدید؟نقل قول:
من هم امروز اس ام اس تخلیه میاد فردا میخوام برای شرکت جدید اقدام کنم فعلا توی ذهن فن اوا رو دارم
دوست عزیز من دقیقا این سرویس رو از آسیاتک روی یکی از سه تا خطم دارم.سرعت شبانش همیشه ثابت هست و هیچوقت افت نداره و میانگین 250 کیلوبایت هستش.به راحتی شبی 5 گیگ رو میتونید دانلود کنید.هزینه ماهیانشم با مالیاتش هست 72000 تومان.اگر اشتباه نکنم یکبار توی پ.خ هم این سرویسو خدمتتون معرفی کردم:n02:نقل قول:
من الان با کروم به راحتی از یوتیوب دانلود میکنم.شاید باید هم کروم و هم idm اتو به آخرین نسخه آپدیت کنی و افزونه idm رو توی کروم تیک بزنی اونوقت کارت راه بیفته.در هر صورت من با کروم الان دارم راحت از یوتیوب با idm دانلود میکنم ولی کلا با فایرفاکس بیشتر حال میکنم و مرورگر اصلیم اونه.نقل قول:
یکهفته ای حدودا میشه که اینجا سرنزدم
10 روز قبل کابل تلفن ما رو سرقت کردند یکروزه مامور مخابرات با وصله زدن درستش کرد اما مثل اینکه جنس کابلهای منطقه ی ما مرغوب بوده آقا دزده دوباره یک تکه ی دیگه از اونور دزدید و دو شب بعد یک تکه ی دیگه از اونورتر و خلاصه بمدت یکهفته و برای مرتبه ی دوم طی ده روز اخیر خط ما قطع بود
البته بعلت صدمات پرشماری که این شبها به کابلهای منطقه وارد شده ماموران هم گرفتار بودند و این مرتبه وصله زدنش یک هفته طول کشید
بعلت قوانین جزایی فوق مدرن کشور ما هم کسی این روزا جرئت نمیکنه به دزدا بگه بالای چشمت ابرو هست تا چه برسه بخوای کشیک بدی و با اردنگی بگیریش چون آقا دزده ازت شکایت میکنه و تو میشی متهم ردیف اول ... لذا مجبور بودیم فقط تماشاگر به سرقت رفتن کابلها باشیم بس
پلیس زحمتکش هم که حرفش رو نزن که محترم تر از اونی شده که بخواد شبها برای چند متر کابل ناقابل کشیک بده و خواب نازش رو حروم کنه ... کابل هم 9 رشته ای هست با رنگ بندی مضحک(حدود 5 رشته سفید) که وصله زدنش بکمک کابلهای رایج اف اف از سوی خود شما غیرممکنه وگرنه خود من تا بحال 10 مرتبه وصله زده بودمش و نیازمند مامور مخابرات نمیموندم .
خلاصه اوضاعی شده توی مملکت .
اما جالبه که به بخش فروش صبانت گفته بودم adsl رو فعلا قطع کنه تا مهلت یکماهش در طول قطعی خط سرنیاد. حالا که بعد اینهمه روز تماس گرفتم و گفتم وصلش کنه میگه حتی یک روز هم به طول دوره اضافه نمیشه! میگم چرا؟؟ میگه اینجوریه دیگه! :n04:
یادمه قبلا اینطوری نبود و از زمان وصل مجدد، شمارش باقیمانده ی روزها صورت میگیرفت ولی مثل اینکه اینا هم توی کارشون پیشرفت کردند و ...
خلاصه که توی این کشور دوره دوره ی بدزد بدزده دوستان. ظاهرا هر کی روزانه سر 4 تا دیگه رو کلاه نذاره یکجورایی امل و عقب مونده هست .. فقط باید سوخت و ساخت و دم فروبست:n27:
نقل قول:
بین صبانت و دزد کابلها رقابته که کدومشون دزد تره :n08:
تبریک میگم دوست گرامی شما باید جزو نوادر خوش شانس باشی و ابدا خودتو با بقیه کاربران اینجا جمع نبند .نقل قول:
یکماه 10 گیگ میشه 20 گیگ دانلود شبانه + 10 گیگ روزانه . اگر 10 گیگ روزانه رو تبدیل به یک سوم شبانه هم کرده باشی میکنه 30 گیگ و در مجموع 50گیگ .
حالا به چه دلیلی صبانت باید 120گیگ بیشتر به یک نفر بده در حالیکه این تاپیک 1000 صفحه راجع کم فروشی و دزدی و اخیرا هم بستن شبانه صحبت شده و
دلیل و مدرک آورده شده ؟!
عجب.
دوستان این پیشنهاد ویژه یک سوم جریانش چیه؟ اگر فعالش کنیم در ساعات شبانه از ترافیک روزانه به میزان یک سوم کم میشه؟ یعنی اگر یک گیگ ترافیک روزانه داشته باشیم و پیشنهاد ویژه رو فعال کنیم و ۹۰۰مگ دانلود کینم در ساعات شبانه ۳۰۰مگ از ترافیک روزانه کم میشه؟
باسلام.منم دیروز فرم جمع آوری رو پرکردم.میرم مخابرات
بعد از 6 سال درخواست جمع آوری دادم و خطم رفت تو لیست جمع آوری ...
از بچه های اصفهان راهنمایی کنن از چه شرکتی راضی هستن که منم برم زیر مجموعه اش ....
خودم نظرم روی آسیاتیک نامحدود هست ...
جمع مصرف :n02::n02:نقل قول:
صبانت بهترین ISP هست که تا حالا ازش سرویس گرفتم :n12::n12::n12:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]