آره واقعا هم بهتره و مناسب تره . داداش حساب کتاب کردی اصلا ؟ فقط 29 تا تک تومنی ارزون تر کرده !!! هی خدا .های وب رو نگاه!! تازه با اون سرعت آشغالش .نقل قول:
خدا رو شکر از شر این ویروس های وب راحت شدم.
Printable View
آره واقعا هم بهتره و مناسب تره . داداش حساب کتاب کردی اصلا ؟ فقط 29 تا تک تومنی ارزون تر کرده !!! هی خدا .های وب رو نگاه!! تازه با اون سرعت آشغالش .نقل قول:
خدا رو شکر از شر این ویروس های وب راحت شدم.
حذف بشه لطفانقل قول:
اولا مگه قرار بود ارزون تر کنه؟ تا دیروز میزدیم تو سرمون که نکنه کلا فشفشه ها رو حذف کرده باشه و فقط ۳۰ گیگ ۱۵ روز مونده باشه. حالا بحث ارزونی شد؟نقل قول:
از حساب کتاب شما هم ممنونم که حساب کردی ۲۹ تومن ارزون تر شده نه گرون تر!
دوما، من قبلا باید دو سه بار فشفشه و نیترو میخریدم تا آخر ماه برسم. حدود ۶۰ ۶۵ گیگ مصرف داشتم. الان فقط یه بار فشفشه میخرم و برام بهتره. تازه حجم آپلود هم جدیدا اضافه شده.
وقتی این فشفشه ها برای من راحت تر و به صرفه تره الکی بیام شلوغش کنم بگم من همون قبلی ها رو میخوام؟
شاید بعضی ها که مصرف کمتری داشتن ناراحت بشن، اما برای من که مصرفم از ۵۰ گیگ بیشتر بود بسته ۷۰ گیگی مناسب تره.
ناراحتی بلاکم کن.نقل قول:
یا وقتی های وب نداری نیا تو تاپیک، از شر های وب راحت شدی، اومدی در مورد کسایی که هنوز گرفتارش هستن نظر هم میدی؟
اصن چه کاره ای تو سایت؟
من نمیتونم چون شما خوشت نمیاد خودمو سانسور کنم.
دوستان توصیه میکنم برای این فشفشه های مزخرف گرون قیمت های وب یک قرون هم پرداخت نکنید
کسی که خیلی فشفشه لازم داشته باشه میتونه هرچقدر دلش خواست بخره
ولی این فشفشه ها حجم خیلی زیادی دارن و کسی که مصرف زیادی نداره مجبوره بخاطر حجم زیاد فشفشه ها هزینه زیادی هم پرداخت کنه
این فشفشه هایی که های وب طراحی میکنه حجم خیلی زیاد و مدت زمان کمی دارن که مشتری مجبور بشه دانلود کنه قبل از این که زمانش تموم شه.
اگر هم دانلود زیاد دارید میتونید شرکت های دیگه رو تحقیق کنید و کمتر هزینه کنید مثلا من با بسته های دوهزار تومنی نامحدود ایرانسل60 گیگ دانلود میکنم
حالا همین مقدارو اگه از های وب بخوام میشه حدود چهل هزار تومن!
دوستان گرامی با حمایت از کمپین اعتراض به قیمت اینترنت خواهان اصلاح قیمت و گرفتن حق خود شوید
یک دست صدا نداردلینک کمپین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش چی میگی واسه خودت .پیام دومم تکراری بود گفتم پیام دومم حذف بشه !!عجبا اصلا خودت چی کاره ای مهمل می بافی واسه خودتنقل قول:
عزیز بله قرار بود اینترنت ارزون بشه . آذرماه مگه یادت رفته وزیر مخابرات قول ارزونی اینترنت داد و بالعکس ارزون که نشد بلکه گرون تر شد .نه های وب بلکه همه . مثل این که خبر نداری اینا رو
داداش خود درگیری داری . خیلی هم خود در گیری داری.
داداش من کاری به حساب کتاب شما ندارم .
بزار قصه خودم رو بگم . قبلا هر 15 گیگ های وب رو می خریدم 9 هزار تومن که می شد گیگی 600 تومن با مالیات 100 و خوده ای روش میومد .
بعدش که به قول خودش ارزون شد 50 گیگ رو 30 هزار تومن می خریدم که می شد همون 600 تومن ولی چون 30 هزار تومن از 15 هزار تومن بیش تره پس مالیاتشم بیش تر می شد. واسه مشترکین پر مصرفی مثل من ارزش نداشت بسته های دیگه رو بخرم.چون همین 50 گیگ رو تو سه روز تموم می کردم . بعد که افتضاح شد وعلما اینترانت شد دیگه به چه درد من می خورد وقتی همش مجبور بودم از سایتای داخلی دانلود کنم . تو دانلودها سرعت دانلود نزدیک 2 مگ بود ولی یه یوتیوب رو به زور باز می کرد. چه برسه ویدئوهاشو لود کنه
عزیزم واسه مشترکین کم مصرفی مثل شما آره شاید به صرفه تره ولی واسه مشترکین پرمصرفی مثل من که 5 تا موبایل و کامپیوتر هر روز به اینترنت وصل بود افتضاح و آشغال بود. به خصوص که تو تلگرام دیگه نهایت فاجعه بود. دو دقیقه طول می کشید تا یه کانال باز بشه . الان فورجی دارم مثل برق تلگرام کار می کنه.
تا تونست پورت فروشی کرد هی مشتری جمع کرد بعد به جای این که کیفیت رو بهتر بکنه ..../ فقط متری جمع کرد و بس.
اگه این تاپیک رو دیده باشی همه از اینترنت آشغال های وب ناراحتن . شما خوشحالی پس خوشحال باش!!
حذف شود اشتباه شد
۱- پست منو نقل قول کردی، زیرش نوشتی حذف شود، انتظار داری متوجه بشم پست خودتو میگی حذف کنن؟ فکر کردم میگی پست من حذف شود.نقل قول:
خودت باشی چه فکری میکنی؟
مثل جناب Bensonw3x در پست بالایی فقط بنویس حذف شود، نقل قول کردی فکر کردم با منی.
۲- شما داری مسائل رو با هم قاطی میکنی! ارزونی اینترنت یه بحث دیگه است!
پریروز فشفشه ها رو حذف کردن و آپلود رایگان رو برداشتن، حالا که فشفشه های جدید با همون قیمت گذاشتند برای من بهتر شده.
اگر همون ۵۰ گیگ رو میزاشتن من وسط ماه کم میوردم و به خاطر مدت زمان مورد نیاز برای فشفشه دیگه نمیتونستم وسط ماه ۵۰ گیگ دیگه بخرم. ۷۰ گیگ برای من مطلوب تره.
۳- تو منطقه مخابراتی ما من مشکلی با دانلود از سرور خارجی ندارم و با حداکثر سرعت خط میتونم از psn و تلگرام دانلود کنم و با کیفیت 480p از یوتیوب استریم کنم.
تو منطقه مخابراتی شهید زارعی تهران من همچین مشکلی ندارم.
خبر هم نداشتم بعضی ها نمیتونن از سرور خارجی دانلود کنند!
۴- یه سری فشفشه رو برداشتن، سری جدید اضافه کردن، قبلا هم این کارو کرده بودن و باز هم میکنن.
سری قبل تو پاییز برای من بدتر شد، این دفعه بهتر شد.
اومدن نظرمو گفتم که فشفشه های جدید برای من بهترن، گیر دادی به من که حساب کتاب کردی یا نه؟ و اصرار داری وضعیت برای همه بدتر شده و گیر دادی به من که چرا میگی بهتر شده و الا بلا های وب آشغاله.
نه من کاری به حساب کتاب شما دارم نه شما به حساب کتاب من کاری داری، واضحه شرایط منطقه مخابراتیمون هم با هم کاملا فرق داره.
سر چی داری با من بحث میکنی دقیقا؟
سلام دوستان دوست باشید باهم
یکی دوست داره بمونه ماهی 65 بده یکی دوست نداره!
ولی بنده دوست ندارم باشم و تخلیه میکنم ,
های وب بسته پیشنهاد نمیکنه بسته تحمیل میکنه
اون همه حجم دانلود مفید نداره چرا چون خوب معلومه سرعتش خیلی بده! من چون کارم وب گردی بود 50 گیگ خوب بود 30 تومن ! که یه نیترو میبستن به ذوووووووووووور بهش 6 تومن الانم خیلی ببخشید هول میدن به ادم!:n02:
سر جمع های وب دزدی رو خوب بلده! از دزدی حجم گرفته تا ..................
این مطلب را در اینستاگرام هایوب نوشتم:
سلام من چند ساله مشترک هایوب هستم و های وب را به دیگران توصیه کردم و حتی در نظرسنجیهای تلفنی هایوب همیشه نمره بالا دادهام
ولی متوجه نمیشوم هایوب چرا با کاربرهایش اینطور برخورد میکنند؟ شما میگویید مصوبه بوده که آپلود را هم حساب کنیم این چه ربطی دارد به حذف فشفشه هفتگی و بالاتر بردن قیمت فشفشه ماهیانه و حذف بستههای قرمز ماهیانه؟
من وقتی در ماه 30 گیگ اینترنت نیاز دارم و هایوب را برای سرویسهای ماهیانه 30 گیگهاش انتخاب کردم چرا باید سرویس ماهیانه 70 گیگ خریداری کنم؟ و آنرا روی سرویس ماهیانه خودم فعال کنم؟
یعنی در کمترین حالت باید یک سرویس 7 گیگ 23500 بخرم و یک فشفشه 70 گیگ 40.000 تومانی بخرم یعنی هزینه اینترنت ماهیانهام از ماهی 33000 تومان به ماهی 70.000 برسد؟!
یک موقعهایی میخواهید ابرویش را درست کنید میزنید چشمش را هم کور میکنید!