سرویستون 1 به 10 هستش که کمترین سرعتی که مبین براتون گارانتی کرده میشه 3 کیلوبایته و بیشترین 32نقل قول:
اگه سرعتتون از 3 کمتر شد اونوقت میتونید شاکی شید وگرنه سرعت تضمین شدست:n02:
Printable View
سرویستون 1 به 10 هستش که کمترین سرعتی که مبین براتون گارانتی کرده میشه 3 کیلوبایته و بیشترین 32نقل قول:
اگه سرعتتون از 3 کمتر شد اونوقت میتونید شاکی شید وگرنه سرعت تضمین شدست:n02:
دوستان هیچ راهی نیست مودم dx350 مبین نتو ببریم رو شبکه ایرانسل؟
اگه اینترنت ماه واری ارزون بشه البته نامحدودش میرم دوباره راهندازی میکنم از دست این شرکت های مسخره هم راحت میشیم
چند سالی هست که سممتش نرفتم بخاطر گرون بودنش :n24:
اگه کسی جایی مطمئن سراغ داره برای فروش لطفا پیغام خصوصی کنه :n16:
سلام
من مودم BM632w را آپدیت کردم اما با لن نمیتونم وارد تنظیمات مودم بشم و صفحه پسورد ادمین نمیاد وقتی هم با وایرلس میخوام وصل بشم ازم پسورد میخاد باید چکار کنم آیا رمز پیش فرض دارد که باید وارد کنم
ببخشيد مثل اينكه بد توضيح دادم وقتي ip 192.168.1.1 را وارد ميكنم اصلا صفحه يوزر و پسورد نمياد مشكل از درايور لن هم نيست مشكل از وقتي دستگاه آپديت كردم بوجود اومده بدون لن هم يعني با وايرلس هم ميخام وصل بشم از هم پسورد سكوريتي ميخواد كه من اون پسورد را ندارمنقل قول:
به سراغ مبین نت اگرمی آیید نرم و آهسته بیاید - که مبادا ترک بردارد چینی نازک تنهایی من
دوستان من این مودم ها رو آپدیت نکنید بهتر که نمیشن هیچ، همون سرعت اندک رو هم از دست میدید:n15::n15:
سلام
بچه ها واسه شما اسکایپ کار می کنه؟
از ااین میسوزم که تا چند روز پیش سرعتم تا 40 هم میومد ولی الان نصف شده....حدود 10 ماه دارم مبین نت رو ولی الان یه هفته اس افت کردهنقل قول:
خب با این وضعیت دانلود شما حداکثر 16 و آپلود حداکثر به 8 خواهد رسید.
دارم از سرور های داخلی مثل ir-tci و p 30 downdloadبا سرعت 250 دانلود میکنم دیگه مجبوریه
دوستان سایت دانلود خوب که سرور تو ایران باشه سراغ ندارید؟
اگر بلدي مودم رو كانفيگ كني و يا همه تنظيمات اصلي رو ميدوني كه چيا هستن, ميتوني مودم رو Reset كني(از طريق دكمه Reset كه در قسمتي از مودم بصورت يه سوراخ ريز هست) فكر كنم بايد چند ثانيه با يه چيزي كه بره اون تو نگهش دارينقل قول:
ولي اگر تنظيمات مودم رو بلد نيستي, بهتره ريست نكني و زنگ بزني پشتيباني و از اونا كمك بخواي و يا ببري پيش همون نمايندگي كه ازش مودم رو گرفتي.