من اشتباه کردم شما درست میگینقل قول:
Printable View
من اشتباه کردم شما درست میگینقل قول:
اره یه مدت هست شبها مثل قبل نیست یک شب 1200 مگ دانلود میکنم یه شب 800 و یک شب 600نقل قول:
128 اکو...
کد:http://picup.ir/image-376F_4B5478F6.jpg
سلام به همگی .
دوستان من دارم از صبانت میام به شاتل .
لطف کنین یه سرویس خوب با قیمت خوب که سرعت خوبی هم داشته باشه معرفی کنین .
من الان سرویس 1 مگ صبانت دارم . میخواستم بدونم شاتل سرویسی داره که به 1 مگ برسه ؟ ( البته اون 400 تومنی رو نمیگم ) .
مخلصیم .
جالبه منم میخوام از شاتل بیام صبا:20:نقل قول:
اگه شاتل بیاد رو رپیدشیر محدودیت همیشگی بزارد دیگه به هیچ دردی نمیخورد
موفق باشید
سرویسیه که شر نیست و در تمام طول روز سرعتش از 60 پایین نمیاد ، فکر میکنم قیمتش بالای 200 هزارتومن در ماه باشه.نقل قول:
سلام دوستان
من 3روزه شاتلی شدم
سرعتم توی روز خوبه یعنی 69 هست
اما توی این 3 روز از ساعت 7-8 شب به بعد سرعتم میاد پایین و یه حالت گیر داشتن پیدا میکنه
حتی برای کانکت شدم هم خیلی طول میکشه
به پشتیبانی میگم جواب درست نمیدن
کسی هست کمکی کنه؟
من نمیدونم چرا شاتل پورت های تورنت رو هی میبنده تا یه پورت پیدا میکنم که روتر مودم قبول میکنه 15 دقیقه بعد میندتش
واقعا" مسخرن اینا
به به! امشب دیگه تحمل نکردن ساعت 1 بشه پهنای باند رو یک چهارم کنن، از همین حالا که ساعت 10 هست شروع کرد!، لینک مستقیم از مدیا فایر، آدرایو و سرورهای ایرانی حداکثر سرعت 35 کیلوبایت! اکو 512 اصفهان:13::13::13:
نقل قول:
دوست عزیز شما درست می گید به من موقع بستن قرارداد گفتن صاحبان دو شرکت (اگر اشتباه نکنم) برادر هستند و تمام تجهیزات شاتل هم زایکسل هست در همه جا. همین دیگه الکی که نیست ولی خوشم اومد شما خودت پی بردی:5:
واقعا امشب دیگه واقعا افتضاحه :2:
پینگ وحشتناک بالاست . ولی خب سرعت الان بد نیست . دوستان عزیز قبلا گفتم بازم می گم : رحمی بهشون نکنید:19: . بهشون بگید که از سرویس ناراضی هستید . وقتی پشتیبانی اعصابش بپوکه یه کاری برای ما بخاطر اعصابش می کنه:31: ( البته می دونم که یکی دونفر نیستن ولی خب بهتر از دست روی دست گذاشتنه .)
من خودم یک بار صبح و یکبار شبا باهاشون می چتم . عصر ها هم تلفنی بهشون میگم .
بلکم فرجی بشه .
اون دوستی هم که می خواد از صبانت بیاد شاتل : همچین کاری رو اصلا فکرشم نکن . من اگر شرایط مالیم بهم اجازه میداد 100 سال طرف شاتل نمیومدم .
.... صبانت می ارزه کل شاتل رو:4: