نقل قول:
حداقل به جای این همه اغراق و خیالبافی، قبلش به سیستم recommend که توسط شرکت های بازیسازی برای هر بازی ارائه میشه یه نگاهی بندازید.
اونها حد اقل سخت افزار مورد نیازه فقط و فقط برای اینکه سیستم بتونه بازی رو اجرا کنه !!! نه اینکه در بهترین حالت اجرا کنه .
نقل قول:
CPU توصیه شده به طور میانگین توسط بازیسازها یه CPU دو هسته ایه با فرکانس 2.5-2.4 به بالا. در ضمن میشه لینک خرید یک CPU هشت هستهای به من معرفی کنید! تا اونجایی که من میدونم CPU های کامپیوترهای خانگی فعلی حداکثر از 6 هستهی فیزیکی و 12 Thread تشکیل شدند.
چرا CPU باید حتما intel باشه؟ به چند تا سایت بنچمارک سخت افزار مراجعه کنید تا متوجه بشید که فرق چندانی بین intel و AMD هم قیمت نیست.
اینتل فقط یک مثال بود (من از AMD حالم به هم میخوره)
نقل قول:
حالا چرا SLI ؟!! اگه کارت گرافیک من AMD/ATI باشه، تکلیفم چیه؟ اجازه دارم از Cross Fire استفاده کنم؟!
اگه من کارتی داشته باشم که برابر با سه تا کارت به صورت SLI یا 4 تا کارت بصورت Cross Fire باشه، اونوفت تکلیفم چیه؟! باید از 4 یا 3 کارت استفاده کنم؟
اگه 4 تا کارت گرافیکی رو به صورت SLI استفاده کنم که قدرت این پیکربندی از تک کارت گرافیکی با قیمت کمتر، کمتر باشه، تکلیفم چیه؟!
لطفا وقتی اطلاعات درستی ندارید، نظر ندید. استفاده از 3 یا 4 کارت به صورت SLI یا CrossFire همیشه آخرین چیزیه که به گیمرها توصیه میشه. علت مهمش عدم پشتیبانی سریع و مناسب Driver های nVidia و ATI از این نوع پیکربندیه. به علاوه، SLI یا CrossFire زمانی توصیه میشه که شما محدودیت بودجه دارید و نمی تونید تک کارت گرافیکی بگیرید و مجبورید از کارت ارزون تری استفاده کنید و یا می خواید با تمام جزئیات و در رزولویشن 1600*2560 بازی کنید که یک کارت گرافیک به خوبی جواب نمی ده.
شما لطفا وقتی اطلاعات درست ندارید نظر ندید ! هر بیسوادی میدونه که آخرین چیزی که به یک گیمر پیشنهاد میشه استفاده از PC یه برای بازی ، منتها یک عده فن ریختند اینور و اون ور هی میگن PC بهتره !!!!
شمما هرگز نمیتونی با یک PC ارزان قیمت تر از یک کنسول حتی یکی از بازی های کنسولی رو اجرا کنی !! چه برسه به گرافیک بهتر !!!! شما هنوز فرق بین مثال و تمام گزینه های ممکن رو نمیدونید ! در نتیجه میخواید وسط بحث یه چیزی بپرونید که خودنمایی کنید !
نقل قول:
کارت گرافیک مناسب برای بازی به رزولویشنی که می خواید بازی کنید، بستگی داره. رزولویشن بازی های XBOX360 عمدتا 720p ایه که یه کارت گرافیک حداکثر 150 تومنی به خوبی جواب گوی نیازهای گیمره. اما اگه بخواد تنظیمات گرافیکی خاصی رو فعال کنه مثل AA بالاتر از 8x و ... احتمالا به کارت قوی تری نیاز داره.
رزولوشن فقط و فقط یکی از آپشن های یک گرافیک مناسبه که شما ازش خبر ندارید !!!! درست مثل همون هایی که میگن این دوربینه چون 8 مگه از اون 6 مگیه بهتره ولی اصلا چیزی در مورد فتوسل و حساسیت های مختلف نمیدونند !!!!
نقل قول:
رم هم به طور متوسط بین 1.5 تا 3 گیگ پیشنهاد میشه توسط بازیسازها. رم 5 گیگ نشنیده بودم تا حالا! اون ور آب مثل اینکه رم 5 گیگ هم می فروشند!
آیا بنده نوشتم یک ماژول 5 گیگی ؟ پس حرف بیخودی نزنید ! برای فقط و فقط سیستم عامل ویستا شما حد اقل 1 گیگ رم میخواید ! تازه با همون 1 گیگ سیستم عاملتون مثل آدم لود نمیشه چه برسه با بازی !!!! همین الان سیستم من 3 گیگ رم داره با چیپ 9200 Nvidia ولی یه بازی ساده مثل Prince of Persia رو نمیتوه روون اجرا کنه !!! و موقع بازی حااال آدم به هم میخوره !
نقل قول:
مانیتور درست و حسابی هم چیزیه که کنسول بازها هم بهش نیاز دارند.
نه ، کنسول بازها به چیز هایی مثل این نیاز دارند :
کد:
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.5998
و اگر هم یک صفحه نمایش خوب لازم داشته باشند قیمتش با یک مانیتور خوب به هیچ عنوان برابری نمیکنه !
نقل قول:
واقعا؟! میشه به طور مستند و با دلیل و مدرک و شواهد این رو ثابت کنید.
نقل قول:
مایک کپز، رئیس کمپانی اپیک در مصاحبهای اختصاصی با جدیدترین شماره مجلهی انگلیسی Edge در خصوص مباحث متنوعی از جمله نسخههای کپی بازیها و اینکه چرا پول در کنسولهاست، سخن گفت. در حاشیهای این گفتگو در خصوص موتور پایهی Unreal 4، قسمت سوم از مجموعه بازیهای Gears of War و بازی اکشن اول شخص بولتاستورم نیز صحبتهایی رد و بدل شد.
کپز در بخشی از سخنانش در خصوص بیمهری اپیک به پلتفرم رایانههای شخصی اذعان داشت: "اگر شما شش سال پیش وارد دفتر ما میشدید، میدیدید اپیک کمپانی بر مبنای رایانههای شخصی است. ما تنها یک بازی برای کنسول پلیاستیشن2 ساختیم و سایر محصولات ما مستقیما بر رایانههای شخصی تمرکز داشتند. و حالا مردم از ما میپرسند برای چه از رایانههای شخصی متنفرید؟ چرا کمپانی شما صرفا بر مبنای کنسولها فعالیت میکند؟ شما چه فکر میکنید؟ بخاطر اینکه پول در کنسولهاست."
وی در ادامهی سخنانش میافزاید: "ما هنوز به پلتفرم رایانههای شخصی علاقه داریم، اما نمیتوانیم از تاثیرات عارضهی بازیهای کپی صرفنظر کنیم. این عارضه بسیاری از تولیدکنندگان مستقل بازیهای رایانهای را به کام مرگ فرستاد و مدل تجارت ما را بطور کلی دگرگون کرد."
کپز با اشاره به بازیهای رایانهای کوچک و اکثرا رایگان میافزاید: "شاید عناوین کوچک فیسبوک بتواند بازیهای پلتفرم رایانههای شخصی را نجات دهد، اما مطمئنا تجربهای مشابه Gears of War نخواهد بود."
خبر هایی از این دست در رابطه با سازندگان بازی خیلی زیاد هست . و البته خیلی از بازی ها دیگه روی PC منتش نشده و نمیشوند مثل Metal Gear Solid که تنها دو شماره اش برای PC ساخته شد . و این داستان دامن گیر تمام بازی ها خواهد شد .
نقل قول:
یکی از کاربردهای PC سرگرمیه. ولی تنها کاربرد کنسول، سرگرمیه.
برای همینه که کنسول توصیه میشه برای کسانی که هدفشون لذت بردن از بازیه ! یک عده هم به زور میخوان به خودشون و دیگران بقبولونند که نه خیر PC برای بازی بهتره !!!!
نقل قول:
من تو PC اغلب بازی ها رو دارم با دستهی XBOX360 بازی می کنم. در PC گیم پد وجود داره، فرمون ماشین و ...
Natal به گفته ی رئیس مایکروسافت برای اهدافی فراتر از gaming درست شده . پس بعید نیست برای PC هم بیاد در راستای اهداف فراتر از GAME !
نتال هرگز برای PC نخواهد اومد بیخودی صابون به دلتون نزنید ! گیم پد هم در PC یک کپی از روی کنسول هاست . شما خودت داری میگه با کنترلر 360 روی پی سی !!!!!!:27:
تازه روی PC از داشتن خیلی از بازی ها محرومی !!! مثل متال گیر یا God OF war یا خیلی بازی های دیگه . ولی بازی به خصوص و جالبی نیست که فقط برای PC منتشر شده باشه ! بازی های PC اغلبشون یک مشت مزخرفات هستند .
و اما در مورد سیستم های 8 هسته ای جدید اینتل :
نقل قول:
At CES, Intel showed off an 8-core desktop system build on a 2P workstation board with two quad-core processors. Intel claims that the system trumps AMD's fastest Quad-FX by 61% in one key benchmark.
Technically, Intel's dual-socket prototype PC isn't that unusual and there are may be many enthusiasts who have built systems using a similar approach in the past. However, this specific PC takes the multi-core theme to the edge and shows what is possible today.
The PC uses a 2-processor workstation board with an Intel 5000-series (Blackford) and chipset supporting FSB1333. The board carries two Xeon 5300 series (Clovertown) processors. Intel also built four 120 mm side panel-mounted fans, which we heard were just for drama and not really necessary to cool the system. 4 GB of FB memory and an Nvidia GeForce 8800 card complement the computer.
AMD's Quad FX system was heavily criticized for its shameless hunger for power. While nothing was saif from Intel about the power consumption of this 8-core monster, it is know that the two Clovertown processors are rated at a maximum power consumption of just 80 watts - compared to the 125 watts of each FX processor in the dual socket AMD system.
Performance-wise, Intel ran the 3DMark 2006, along with some other tests, on its system and the CPU portion of the benchmark was said to have achieved 6089 points in a test run and came in at 6065 when one pushed the button. The 3.0 GHz dual-socket dual-core system from AMD (FX-74) came in at 3764 points in Tom's Hardware's benchmarks, which gives the Intel system at least theoretically a lead of 61%.
Theoretically, because we can't compare those two system due to the different environments and different setups. In any case, this Intel prototype hints to exciting enthusiast computers that may be in our future. Not just at Intel, but AMD as well: The AgenaFX quad-core is due in mid-2007 and will be available as a drop-in upgrade for current QuadFX computers
.
این هم سیستم 8 هسته ای شرکت اپل Mac Pro :
کد:
http://www.apple.com/macpro/specs.html
کد:
http://store.apple.com/us/product/FB451LL/A?afid=p210|frgl&cid=AOS-US-SHOP-Froogle
نقل قول:
کسی که می خواد PC ای که بخره که از عهده ی بازیهای روز هم بربیاد، برخلاف کسی که می خواد کنسول بخره، باید اطلاعات سخت افزاری خوبی هم داشته باشه. اگه خریدار اطلاعات کافی داشته باشه لازم نیست چپ و راست هزینه کنه.
در ضمن شما وقتی PC می خرید، باید توجه کنید که یکی از کاربردهای این همه هزینه، Gaming هستش. شما برای PC هزینه می کنید، ولی ایا فقط از پتانسیل Gaming اش استفاده می کنید؟ اگه اینطوره، بهتر بود یه جاش یه کنسول می خریدید.
شما چند بازی مثال زدید. این بازی ها مگه انحصار کنسول اند؟ نه! انحصار یک کنسول خاص اند. یعنی نه تنها PC بازها ، بلکه دارندگان XBOX360 هم نمی تونند اون بازی هایی رو که نام بردید، انجام بدند. پس این وسط فقط PC بازان محروم نیستند.
در ضمن مثالتون ناقصه. در PC میشه اغلب بازی های PS2 به قبل ، همین gamecube و تعداد زیادی از بازی های معروف Wii مثل SMG و SMG2 و ... رو انجام داد.
حتی اگر خریدار خود جان کارمک هم باشه !!! باز باید برای اجرای بازی های جدید تر که سخت افزارش نمیتونه ساپورتشون کنه ، باید بره سخت افزارش رو ارتفاء بده !
چند % از افراد از PC خونشون به غیر از سرگرمی استفاده میکنند ؟
بنده مشخص کردم که این بازی ها در کدام کنسول هستند و گویا شما نوشته بنده رو نخوندید ! من هیچ اشاره ای به 360 به طور خاص نکردم !! به عبارتی شما برای اثبات حرف خودتون مصادره به مطلوب کردید !!!!
در مورد امولاتور ها هم قبلا توضیح دادم و نیازی نمیبینم دوباره همش رو از نو بنویسم ! شما اگر یک بازی رو هم در کنسول بازی کرده باشید و همون بازی رو با امولاتور در بهترین PC که میتونید تهیه کنید بازی کنید خودتون متوجه فرقش میشید و نیازی به توضیح اضافی نیست .
اگر شما از آن دسته افرادی هستید که فقط یک بازی رو میشنید و بازی میکنید برای اینکه فقط و فقط بازی کرده باشید طبیعی هست که منطقتون هم اینطوری باشه ! ولی اگر هدفتون لذت بردن از بازی باشه هرگز همچین حرفی نمیزنید !
این طوری که بنده در بحث با شما متوجه شدم شما تجربه بازی با کنسول رو نداشتید (نه اینکه اصلا بازی نکرده باشید) ، برای همین همش فکر میکنید که PC بهتره !
تاااااازه همه آنچه که شما نوشتید در شرایطی هست که شما بچه مایه دار باشید بتونید یک PC درست و حسابی بخرید !!! همه که مثل شما بچه مایه دار نیستند :46: